Speelgoed voor meisjes van 1

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

En dan is ze opeens 1 jaar oud! De tijd vliegt. Van een klein babytje dat u overal voor nodig heeft, is ze veranderd naar een groot meisje dat veel beter begrijpt hoe de wereld in elkaar zit. Ze lacht, ze brabbelt, zegt misschien hier en daar al een herkenbaar woordje en misschien kan ze al wel wat stapjes zetten! Waar uw meisje zich ook in haar ontwikkeling bevindt, het is een mijlpaal dat haar eerste levensjaar er op zit! In haar tweede levensjaar gaat ze weer ontzettend veel leren. Ze gaat beter praten, leert natuurlijk lopen en ontwikkelt meer en meer haar eigen karakter. Het wordt voor u als ouder, als opa of oma of gewoon als kennis veel makkelijker om voor dit kleine meisje een cadeautje uit te zoeken, want u weet al iets beter waar haar interesses liggen. Hieronder noemen we allerlei verschillende cadeautjes die leuk zijn om te geven aan een meisje van 1 jaar oud. Leest u snel mee?

Speelgoed voor meisjes van 1 jaar: onze top 10


1. Hobbelen op de roze skippykoe een absolute aanrader!

1-jarige meisjes zijn vaak lekker energiek. Ze hebben hun lijfje beter onder controle en ontdekken dat ze er van alles mee kunnen doen. Deze skippykoe stimuleert hen om hun motorische ontwikkeling voort te zetten. Uw dochter, nichtje of kleindochter kan op de koe gaan zitten en kan oefenen om zich al springend door de wereld voor te bewegen. Dit is niet alleen een grote sprong in haar motorische ontwikkeling, maar voor het meisje biedt dit ontzettend veel lol en plezier. De skippykoe is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan, voor de echte meisjes, uiteraard ook in het knalroze besteld worden. Vindt u dit ook zo’n leuk cadeautje? Bestel deze vrolijke skippykoe dan op voor slechts €19,95.


2. Goki Price loopwagen om speels te leren lopen met leuke geluiden

De meeste meisjes gaan bezig met het leren lopen rond hun eerste verjaardag. De één is wat sneller, de ander heeft het te druk met het ontdekken van andere dingen en vindt het prima om zich nog even kruipend voort te bewegen, maar uiteindelijk gaat ieder gezond kindje aan de slag met het leren lopen. Wij kunnen het ons als volwassenen niet meer voorstellen, maar leren lopen is een flinke klus! Bent u op zoek naar een mooi cadeautje voor een klein meisje? Dan is deze mooie, roze loopauto van Goki een goede optie! Deze loopauto is echt leuk meisjesspeelgoed voor een meisje dat de kunst van het lopen nog onder de knie moet krijgen. Al zittend kan ze zich al voortbewegen op de auto door zichzelf met haar voetjes verder te rijden, maar als ze er aan toe is, kan ze achter de auto gaan staan en de auto gebruiken als loopwagen. Zo wordt leren lopen een vrolijke klus. De auto is niet alleen geschikt om mee te leren lopen, maar is ook uitgerust met vrolijke muziektoetsen en een echte toeter, waardoor het spelen met

deze auto een groot feest wordt. Wij vinden dit een geweldig verjaardagscadeau voor een meisje van 1 jaar oud. Wat vindt u? Bestel deze mooie, roze loopwagen nu het voordeligst op bol.com voor slechts €86.99.


3. Welke kleine meid is niet gek op poppen? Deze pop van VTech is geweldig!

​Meisjes zullen altijd meisjes blijven. Hoewel er natuurlijk stoere meisjes zijn die graag buiten spelen en veel meer houden van “stoer” speelgoed, zijn er ook veel meisjes die een grote voorkeur ontwikkelen voor het spelen met poppen. Het is grappig om te merken hoe dit bij veel meisjes diep verweven zit in hun karaktertje en daarom is het geven van een pop aan een meisje altijd een groot succes! Zoekt u een leuk verjaardagscadeautje of een ander cadeautje voor een meisje van 1 jaar oud? Dan is deze pop van VTech absoluut een aanrader! Wanneer de handjes van de baby voor haar oogjes worden gehouden, wordt er een interactief kiekeboe-spelletje gespeeld! En laat dat nu net het favoriete spelletje van de meeste kleine kindjes zijn. Bovendien kan uw kleine dreumes zo kennismaken met verschillende lichaamsdelen, zoals handjes, voetjes, armpjes en beentjes en kan er veel ontdekt worden met behulp van de interactieve toetsen op het buikje van de pop. Is dit geen leuk cadeau? Bestel deze vrolijke, roze pop nu op bol.com. Voor dit echte meisjesspeelgoed betaalt u €24,95.


4. Leer lopen op deze prachtige roze loopfiets!

Leren lopen was nog nooit zo leuk met deze prachtige loopfiets van Puky Pukylino in de echte meisjeskleur roze! Bent u op zoek naar een geslaagd verjaardagscadeau voor uw dochtertje, uw kleindochter, uw nichtje, uw buurmeisje of de dochter van één van uw vriendinnen? Dan is deze loopfiets het perfecte verjaardagscadeau! Dit meisjesspeelgoed is niet alleen mooi en staat niet alleen leuk in uw interieur, maar het helpt een meisje in het ontwikkelen van haar motorische vaardigheden. Ze leert zichzelf voortbewegen op het fietsje, leert sturen, leert om snelheden in te schatten en voor u het weet, beweegt ze zich razendsnel voort op deze prachtige loopfiets. De loopfiets is natuurlijk niet alleen in het roze, maar ook in andere vrolijke kleuren te bestellen. Zo kunt u dit mooie cadeau voor een meisje perfect afstemmen op het meisje waaraan u de loopfiets cadeau geeft. Voor deze loopfiets betaalt u €42,99. Bestellen kan op bol.com.


5. Houten Loopwagen Rupsje Nooitgenoeg – met 22 kleurige speelblokken – Gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Kent u Rupsje Nooitgenoeg? Als u het niet kent, hebt u grote kans dat uw één-jarige dreumes al wel kennis heeft gemaakt met dit vrolijke tekenfilmfiguurtje. Rupsje Nooitgenoeg is een Rups die allemaal avonturen meemaakt en dit figuurtje is heel populair bij kleine meisjes. Al voor meisjes van 1 jaar oud bestaat er allerlei leuk speelgoed van Rupsje Nooitgenoeg. Bent u op zoek naar een leuk verjaardagscadeau voor een meisje van 1 jaar oud? Dan is deze blokkenkar van Rupsje Nooitgenoeg hét perfecte cadeau voor een meisje! Deze houten kar kost €44,69 en hiervoor krijgt u een houten kar die jaren mee gaat. Het herkenbare figuurtje op de kar maakt het een groot feest voor een meisje om hiermee te spelen. Dit is het perfecte meisjesspeelgoed, zowel voor meisjes die al wél kunnen lopen als voor meisjes die het lopen nog onder de knie moeten krijgen! In het laatste geval gaat deze kar daar ongetwijfeld bij helpen. Bestel de mooie, houten blokkenkar nu op bol.com.


6. Disney, prinsessen en roze, kan het nog beter dan de Disney Princess Loopauto?

Zoals u hierboven leest, is het leren lopen een grote ontwikkeling die vaak plaatsvindt na de eerste verjaardag van een klein meisje. Er zijn veel verschillende soorten loopkarren die meisjes goed kunnen helpen bij het ontwikkelen van deze motorische vaardigheid. Is uw dreumes, zo klein als ze is, nu al fan van Disney? Dan is deze loopkar het perfecte meisjesspeelgoed voor uw dochter, nichtje of een ander meisje. Op deze mooie, roze loopkar vindt u meerdere afbeeldingen van Disney Princesen! De loopkar is vrolijk, stevig én staat ongetwijfeld prachtig in een meisjesslaapkamer. De kar kunt u bestellen op bol.com. Hiervoor betaalt u €44.37.


7. Goed voor coördinatie en creativiteit: De roze bouwblokken van MEGA Bloks

Bent u op zoek naar een mooi cadeautje voor een klein 2-jarig meisje? Deze zak met 70 vrolijk gekleurde blokken van MEGA Bloks is fantastisch speelgoed voor kleine meisjes. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten en bouwen wat ze willen. Van sprookjeskastelen waar prinsen en prinsessen leven tot een huis voor de poppen: met deze mooie meisjesachtige blokken is alles mogelijk. De blokken zijn niet alleen leuk speelgoed voor een meisje van bijna 2 jaar oud, maar ondersteunen kleine meisjes ook in het ontwikkelen van hun motoriek. Ze kunnen oefenen met het juist op elkaar plaatsen van de blokken en worden bovendien gestimuleerd in hun creativiteit en vindingrijkheid. Je kunt immers een heleboel bouwen van deze blokken en het bedenken en ontwerpen van een mooi bouwwerk kost kleine meisjes van een jaar of 2 heel wat denkwerk! Dit leuke cadeautje voor meisjes is helemaal niet duur en is hiermee een perfect cadeautje voor een meisje dat u niet zo vaak ziet, zoals het vriendinnetje van uw dochter of uw nichtje. Voor deze zak met blokken betaalt u €26,95 bij bol.com.


8. Lekker spelen met de Goki Trekdier Rups Nila

Houten speelgoed is weer helemaal hip! Naast het feit dat houten speelgoed bijna niet kapot te krijgen is én het er ontzettend leuk uit ziet, is het ook weer populair om kinderen zelf aan de slag te zetten met speelgoed. Als u in speelgoedwinkels kijkt naar leuk speelgoed voor kleine meisjes, ziet u veel speelgoed met lichtjes, geluidjes en knopjes. Hoewel dit natuurlijk fantastisch speelgoed is voor meisjes, is het voor een kind ook goed om met speelgoed te spelen dat hen niet vermaakt, zoals elektrisch speelgoed veelal wel doet. Houten speelgoed prikkelt de fantasie en de creativiteit. Houten speelgoed “doet” immers niks en dus moet een kind zelf bedenken wat ze ermee kan. Deze vrolijke trekeend met drie schattige kuikentjes kan de hele dag op sleeptouw worden genomen door uw dochter of kleinkind. Met deze trekrups moedigt u uw dochtertje aan om te oefenen met lopen. Bovendien is deze rups een vrolijk gezelschap voor uw kleine meid! Voor deze trekrups betaalt u €18.99.


9. Ontdek het leven op de boerderij met de boerderij van Fisher Price!

Meisjes tussen de 1 en de 2 jaar oud beleven de wereld als één groot avontuur. Er valt zoveel te ontdekken en zoveel te leren! En wat is er mooier om hen als volwassene te stimuleren in deze ontdekkingstocht? Met deze dierenverzorgingsboerderij van Fisher Price kan uw dochtertje, kleindochter, nichtje of buurmeisje kennis maken met alle dieren die op de boerderij leven. Ze leert welke dieren er op een boerderij wonen, leert dat het belangrijk is dat er goed voor de dieren wordt gezorgd én kan kennismaken met alle geluiden die de verschillende dieren maken. Met een druk op de knop worden de staldeuren geopend en kan uw meisje genieten van vrolijke zinnetjes en liedjes. Met deze boerderij hebben kleine meisjes urenlang speelplezier en wordt de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd door middel van vrolijke muziekjes en kleuren. Dat is nog eens leuk speelgoed! Dit mooie verjaardagscadeau kost €58,00. We weten zeker dat u een klein jarig meisje dat 2 jaar oud wordt héél blij maakt! Bestel deze mooie en vrolijke boerderij nu op bol.com.


10. Welk meisje droomt hier nou niet van? Een houten poppenhuis

Veel kleine meisjes genieten enorm van spelen met de poppen. Zo klein als ze zijn ontpopt zich al een klein moedertje in hen. Met dit mooie houten poppenhuis kan een klein meisje oneindig lang spelen en genieten van alles wat dit huis te bieden heeft. Ze kan haar pop naar bed brengen, haar heerlijk eten laten maken in de keuken, ze kan de pop mooie liedjes laten spelen op de piano óf haar naar bed brengen als het bedtijd is. Zo maakt uw meisje kennis met de dagelijkse ritueeltjes en leert ze om haar fantasie te gebruiken. Dit houten poppenhuis kost €102,99. Hiervoor krijgt u een poppenhuis van een zeer degelijke kwaliteit. Uw dochter of een ander meisje heeft jarenlang speelplezier met dit mooie, roze meisjeshuis. Vindt u dit ook zo’n prachtig cadeau voor een meisje van ongeveer 2 jaar oud?


11. Lekker buiten spelen met de Speelpret Picknickset – Leg het kleed maar vast uit!

Hoe klein meisjes ook zijn, bepaalde dingen leren ze heel vlot. Veel meisjes hebben een echt zorginstinct. Ze vinden het heerlijk om te zorgen voor hun knuffels of poppen. Met deze Speelpret Picknickset stimuleert u deze mooie eigenschap in kleine meisjes. Dit echte meisjesspeelgoed, in de vorm van een reismand met daarin eten, zorgt ervoor dat meisjes zich helemaal kunnen uitleven als het aankomt op ‘zorgen voor een ander’. Een mooie eigenschap die u uiteraard graag wilt stimuleren bij uw dochter of kleinkind! Deze reismand is zeer geschikt als speelgoed voor een meisje van ongeveer 2 jaar oud. Ze kan kleuren, cijfers en voorwerpen ontdekken en zo is dit speelgoed niet alleen leuk om mee te spelen, maar valt het ook onder de categorie ‘educatief speelgoed’: speelgoed waar meisjes iets van kunnen leren. Help uw dochter bij het ontdekken van alle kleuren en vormen, terwijl ze geniet van gezellige liedjes en geluidjes. Wát een ontdekkingstocht! Vindt u dit ook zo’n leuk verjaardagscadeau voor een klein meisje van ongeveer 2 jaar oud? Bestel deze speelpret picknickset. Hiervoor betaalt u €27,79. Een zacht prijsje voor een prachtig cadeau!


12. Een eigen bestek en kinderservies van Woezel & Pip – Dat wil elk meisje!

Woezel & Pip zijn twee populaire tekenfilmfiguurtjes. Deze meeste meisjes tussen de 1 en de 2 jaar oud zijn helemaal weg van deze schattige figuurtjes die samen allerlei avonturen beleven. Juist daarom is dit schattige kinderservies van Woezel & Pip zo’n ontzettend leuk verjaardagscadeautje. Het servies is niet alleen leuk, maar ook praktisch, want vanaf de leeftijd van 1 jaar oud gaan kleine meisjes steeds meer vast voedsel eten. Met dit servies wordt eten écht leuk! Het servies bestaat uit een bord, een kommetje, een beker, een vork en een lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrijstaal en het servies is van melamine. Bent u dus op zoek naar een vrolijk en praktisch cadeautje dat uw kleine meisje stimuleert om lekker te eten? Dan is dit vrolijke kinderservies een fantastisch cadeautje! Voor deze leuke set betaalt u slechts €14,95.


Leuk speelgoed voor een meisje tussen de 1 en de 2 jaar oud

Bent u op zoek naar een mooi cadeautje voor een meisje van 1 of 2 jaar oud? Dan hebben wij hierboven de leukste cadeautips op een rijtje gezet. Of u nu gaat voor educatief speelgoed of dat u liever kiest voor speelgoed dat de motoriek van uw kleine meid stimuleert… ze zal ongetwijfeld plezier hebben van hetgeen u haar cadeau geeft! Met alle bovenstaande cadeautips zal zij urenlang speelplezier hebben. Het speelgoed zal haar helpen om de wereld verder te ontdekken! Een prachtig avontuur voor kleine meisjes. Bestel snel het speelgoed van uw keuze voor uw dochter, kleindochter of nichtje. Wat zal ze er blij mee zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën