Speelgoed voor meisjes van 10

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

​En toen was ze 10 jaar oud… Wat een mijlpaal! Uw kleine meid is een echte tiener! De tiende verjaardag van een meisje is vaak een grootse gebeurtenis. Vanaf dit moment bestaat haar leeftijd uit twee cijfers en voelt ze zich écht weer een heel stuk ouder. Haar tienerjaren breken aan: jaren waarin ze naar de middelbare school gaat, waarin ze haar kindertijd langzaam achter zich laat en zich ontwikkelt tot een volwassen vrouw. Het is een mooi en groots moment. Toch is uw 10-jarige dochter nu nog steeds een kind en staan de speelgoedwinkels vol met speelgoed dat ze graag zou willen hebben. En daarom is het leuk om haar, voor zolang ze nog kind is, te verrassen met mooi meisjesspeelgoed waar ze nu nog heerlijk mee kan spelen.

Wij vinden het belangrijk dat u een cadeau geeft waaraan uw 10-jarige dochtertje, nichtje, kleindochter of een ander meisje plezier aan beleeft, maar het is ook belangrijk dat u dit cadeau met plezier aan haar kunt geven. Hieronder geven we u diverse cadeautips voor de verjaardag van een meisje van ongeveer 10 jaar oud. Want wat is nu leuk speelgoed voor meisjes van deze leeftijd? Lees snel verder en ontdek het!

Speelgoed voor meisjes van 10 jaar: onze top 10


1. Het Playmobil-poppenhuis om mee te nemen!

Meisjes zijn niet snel te oud voor het spelen met een poppenhuis. Hoe u het ook wendt of keert, het spelen met de poppen is vaak enorm verweven met het meisje-zijn. Veel meisjes spelen tot zij naar de middelbare school gaan nog veel met poppen of poppenhuizen, en daarom is dit poppenhuis van Playmobil een prachtig verjaardagscadeau voor een meisje van 10 jaar oud. Dit meeneem poppenhuis kan makkelijk in elkaar geklapt worden en kan hierdoor overal mee naar toe. Het poppenhuis is uitgerust met verschillende poppetjes en bevat diverse kamers waarin gespeeld kan worden. Met dit meeneem poppenhuis beleeft uw 9-jarige dochter, samen met haar vriendinnetjes, urenlang speelplezier. Vindt u dit ook zo’n mooi cadeau? Bestel dit poppenhuis dan snel voor slechts €39,99 op bol.com.


2. Het spannende boek De Griezels

Meisjes van 10 jaar hebben de kunst van het lezen al helemaal onder de knie. Kan uw 10-jarige meisje ook zo verdrinken in een boek? Dan is het natuurlijk geweldig om haar een nieuw boek cadeau te geven waar ze van kan genieten. Dit leuke en klassieke boek van Roald Dahl, De Griezels, is een klein cadeautje voor een klein prijsje van slechts €9,50 waar uw meisje ongetwijfeld enorm gelukkig mee zal zijn. Ze kan helemaal opgaan in de wereld die Roald Dahl schetst en vertelt u achteraf ongetwijfeld alle avonturen die er in het boek beschreven worden.


3. Heerlijk voorgelezen worden met het grote boek van Pippi Langkous

Meisjes van 10 jaar oud vinden het heerlijk om zelf boeken te lezen, maar stiekem is het op deze leeftijd nog steeds fijn om voorgelezen te worden door bijvoorbeeld een opa of oma of gewoon door papa of mama. Dit grote voorleesboek van Pippi Langkous staat bomvol met doldwaze avonturen van Pippi en haar vriendjes Tommie en Annika. Pippi is een eigenwijs meisje dat in haar eentje in Villa Kakelbont gaat wonen. Ze zorgt voor zichzelf en gaat lekker naar bed wanneer ze wil. Ze eet toffees als ze daar zin in heeft en beleeft de gekste avonturen. Uw dochter of kleindochter zal ongetwijfeld regelmatig in een deuk liggen als u de verhalen van Pippi Langkous voorleest. Wat een mooi en waardevol cadeau voor een 10-jarig meisje. Dit mooie voorleesboek kost €24,98 op bol.com.


4. Het zakgeldspel van Ravensburger

De meeste meisjes van 10 jaar oud zijn inmiddels zo groot dat ze zakgeld krijgen van hun ouders. Bij het krijgen van zakgeld hoort natuurlijk ook een stukje verantwoordelijkheid, want wat gaat uw dochter of een ander meisje precies doen met dit geld? Geeft ze het direct uit of gaat ze sparen? Wat is eigenlijk verstandig om te doen als je zakgeld krijgt wanneer je 10 jaar oud bent? Met dit zakgeldspel leert u uw 10-jarige spelenderwijs omgaan met geld. Het meisje leert bewust om te gaan met geld en krijgt bewustzijn voor prijzen en rekenen met geld. En dit alles leert ze tijdens het spelen van een vrolijk en gezellig spelletje samen met u of met haar vriendinnetjes. Vindt u dit ook zo’n leuk cadeautje? Dan kunt u dit spelletje voor €20,87 bestellen op bol.com.


5. Creatief bezig zijn met Ravensburger

Meisjes van 10 jaar oud hebben hun fijne motoriek vaak al behoorlijk goed onder de knie. Ze knutselen en tekenen graag en vinden creatieve activiteiten heel erg leuk. Daarom is dit leuke cadeau van Ravensburger ook altijd een succes op verjaardagen! Op de schilderplaat staan allerlei kleine vlakjes met nummertjes aangegeven. Het is de bedoeling dat uw 10-jarige meisje de vlakjes een kleurtje met de juiste verfkleuren die door de nummertjes worden aangegeven. Uiteindelijk vormt zich zo een prachtig schilderij van twee schattige katjes: een schilderij wat prachtig op de slaapkamer van het meisje opgehangen kan worden. Wat een leuk meisjesspeelgoed! Voor slechts €22,65 op bol.com.


6. Lekker lachen met het hilarische spel Halli Galli

Als u op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau voor een meisje van 10 jaar, dan is Halli Galli áltijd een succes! Tijdens dit hilarische spelletje zitten verschillende spelers met elkaar rondom een bel. Om de beurt legt iedere speler een plaatje neer, waarop één of meerdere fruitstukken worden aangegeven. Staan er precies vijf van dezelfde fruitstukken aangegeven wanneer u alle fruitstukken van alle spelers bij elkaar optelt? Druk dan op de bel! Degene die als eerste is, mag alle kaarten verzamelen. Blijf dus goed scherp! Wat een hilarisch en gezellig spelletje om te spelen met uw 10-jarige dochter en haar vriendinnen! Bestel Halli Galli nu voor €14,99 op bol.com.


7. Het prachtige cruiseship van Lego Friends

Wilt u uw 10-jarige dochter een echt mooi cadeau geven voor haar verjaardag waar ze urenlang mee kan spelen? Sla dan nu uw slag met deze ongelooflijke set van Lego friends met daarin een echt cruiseschip. Wat valt er veel te beleven op deze cruise! Van kijken naar de dolfijnen tot zonnen op het dek, van meevaren op de jetski tot genieten van het zwembad op de boot… hier hoeft uw dochter zich niet te vervelen. Het schip bestaat uit meerdere verdiepingen. Wanneer de bovenkant van het schip van de boot afgehaald wordt, verschijnt daar een keuken, een zithoek en slaapkamers. En vergeet vooral de spectaculaire doorzichtige bodem van de boot niet, zodat er mooi naar alle vissen in de zee gekeken kan worden. Wauw! Wat een prachtig meisjesspeelgoed! Voor dit mooie cruiseschip van Lego Friends betaalt u €39,-.


8. De vrolijke pizzeria van Lego Friends Heartlake

Is uw 10-jarige dochter of een ander meisje van 10 jaar oud gek op koken en bakken? Dan is dit echt een cadeau voor haar! Dit mooie meisjesspeelgoed is een pizzeria van Lego Friends Heartlake. Hier kan ze de lekkerste pizza’s bakken en serveren op het restaurant-balkon. Pizza’s kunnen ook thuisbezorgd worden via de scooter, dus uw dochter is van alle markten thuis met deze vrolijke pizzeria. Met dit meisjesspeelgoed heeft uw 10-jarige ongetwijfeld urenlang plezier. Of ze nu samen speelt met haar vriendinnetjes of alleen… vermaken zal ze zich sowieso!  Hiervoor betaalt u €64,95 op bol.com.


9. Het zes-in-één spellendoosje van Frozen

Vindt u het ook zo leuk om spelletjes te spelen met uw 8-jarige dochtertje? Dat begrijpen we! Meisjes van 8 jaar zijn vaak al behoorlijk pienter en zijn goed in spelletjes. Soms zelfs zo goed dat ze u zonder moeite verslaan tijdens een spelletje kwartet. In dit speldoosje van Frozen zitten zes spellen in-één: bingo, memory, domino's, een kaartspel, snakes en ladders én de checkers-all in Frozen thema. Ontdek het zelf en bestel dit leuke spelletje nu voor €19,99 op bol.com.

10. Het TOPmodel Glamour Special tekenboek voor creatieve meiden

Als uw 10-jarige nichtje, dochter of buurmeisje houdt van glitter en glamour én als ze goed is in tekenen, dan mag dit cadeautje niet ontbreken in haar leven! Dit mooie tekenboek is dé manier om de mooiste baljurken te ontwerpen. In het tekenboek vindt u zestien stofdessins, diverse sjablonen en meer dan 100 accessoirestickers, wat ervoor zorgt dat uw dochter prachtige jurken ontwerpt. Wie weet ontpopt ze zich wel tot een echte modeontwerpster dankzij dit leuke tekenboek van TOPmodel! Dit echte meisjescadeau kunt u voor €24,73 bestellen op bol.com.

11. Zelf tattoos ontwerpen met de Crazy Chic Tattoo Lab

Dat u uw dochter van 10 jaar oud te jong vindt voor een echte tattoo, begrijpen we natuurlijk volledig! Maar dat het leuk is om de mooiste glittertattoo’s te ontwerpen, snappen we ook! En daarom is deze mooie tattooset van Crazy Chic Tattoo Lab het cadeau voor meisjes van 10 jaar oud! Met de inhoud van deze doos kan uw dochter of een ander meisje van 10 jaar de mooiste tattoos ontwerpen. Ze kan haar creativiteit de vrije loop laten en gebruik maken van alle materialen die de doos te bieden heeft, zoals potloden, glitters, voorgesneden tattoos en nog veel meer andere materialen. Wat zal zij er blits uit zien met haar mooie glittertattoos. En geen zorgen, want deze tattoos kunnen natuurlijk gewoon weer weg! Voor €27,95 kunt u dit leuke meisjesspeelgoed bestellen op bol.com.

12. Muzikaal bezig zijn met de roze meisjesgitaar van Vilac

Kent u een meisje van 10 jaar oud dat ontzettend muzikaal is aangelegd? Dan is het leuk om dit muzikale talent te stimuleren! Muziek kan ontzettend belangrijk zijn voor kinderen. Het is een uitlaatklep en het maken van muziek kan van uw dochter of een ander meisje een creatiever en vrolijker mens maken. En dat moet helemaal goedkomen met deze vrolijke, roze gitaar van Vilac. De gitaar is gemaakt van hout en bevat nylon snaren die niet te scherp zijn voor de kleine kinderhanden van uw dochter. Er wordt een plectrum geleverd bij de gitaar om het gitaarspelen makkelijker te maken. Voor deze roze gitaar met bloemenprint betaalt u slechts €33,45.


Meisjesspeelgoed voor meisjes van 10 jaar oud

U leest het… ook al zijn meisjes van 10 jaar oud al echte tieners, ze willen nog steeds maar al te graag lekker spelen. En daarom zijn alle bovenstaande cadeautips echte aanraders als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor uw dochtertje, uw nichtje, uw kleindochter of uw buurmeisje. Van creatief bezig zijn tot samen spelletjes spelen, met de bovenstaande cadeautjes zit u altijd goed. Wij wensen u veel plezier met het uitkiezen van het perfecte cadeau voor uw 10-jarige meisje!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed