Speelgoed voor meisjes van 2

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

En toen was uw dochter, kleindochter of nichtje opeens twee jaar oud… De tijd vliegt! U hebt haar zien veranderen van een kleine, hulpeloze baby die nog niets zelf kon, naar een klein meisje dat haar weg vindt in de grote wereld. Ze is nieuwsgierig, ontdekt kleuren en vormen en heeft al echte praatjes.

​U zult ongetwijfeld ook gemerkt hebben dat haar aandacht langzaam uit gaat naar ander soort speelgoed. Dat komt doordat uw dochter, kleindochter of nichtje toe is aan nieuwe uitdagingen. Ze wordt groter en daar horen grote stappen in haar ontwikkeling bij! Als u op zoek bent naar een mooi cadeautje voor de verjaardag van een meisje dat 2 of 3 jaar oud wordt, dan vindt u hieronder mooie cadeautips die perfect aansluiten op haar leeftijd en ontwikkelingsfase. Of u nu op zoek bent naar educatief speelgoed om haar te stimuleren in het ontwikkelen van bepaalde vaardigheden of dat u echt speelgoed zoekt dat puur bedoeld is voor vermaak… het staat allemaal in deze lijst vol vrolijke speelgoedtips voor kleine meisjes! Lees dus gauw verder en kies een prachtig cadeau uit!

Speelgoed voor meisjes van 2 jaar: onze top 10


1. De grote kermis van Lego Duplo

Meisjes van bijna 3 jaar zijn geen dreumes meer, ze zijn officieel peuters. Als meisjes peuter worden, worden ze echt een stuk groter. Er valt meer met ze te communiceren, ze snappen meer van de wereld en ze hebben hun kleine lijfje nu echt helemaal onder controle. Deze leuke kermis van Lego Duplo is het perfecte meisjesspeelgoed voor meisjes van deze leeftijd. Het speelgoed prikkelt haar fantasie, er valt veel te ontdekken én ze kan zelf aan de slag met het bouwen en in elkaar zetten van de grote kermis. Zo valt er niet alleen veel plezier te beleven met dit speelgoed, maar kan uw meisje ook oefenen met het bouwen van, in dit geval, een kermis. Wat een mooi cadeau voor een jarig meisje! Bent u ook zo enthousiast over dit leuke speelgoed en wilt u dit graag cadeau geven aan uw dochter of een ander meisje van ongeveer 2 of 3 jaar oud? Hiervoor betaalt u €79,99.


2. Een koninklijk paleis voor échte meisjes

Bent u op zoek naar een cadeautje voor een meisje dat helemaal weg is van het paleis van Playmobil? Dan is dit prachtige, koninklijk paleis van Playmobil hét perfecte verjaardagscadeautje voor haar! Dit mooie paleis is heel eenvoudig in elkaar te zetten en levert urenlang speelplezier op voor uw kleine meid. De koning en de koningin kunnen urenlang dansen in de prachtige torenkamer en zo waant het meisje aan wie u dit mooie paleis cadeau doet zich eventjes helemaal in de sprookjeswereld. Voor dit koninklijke paleis betaalt u €169,-.


3. Het prachtige magische prinsessenkasteel van Lego Disney! 

Is uw dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje een écht meisje-meisje en is zij dol op sprookjes, prinsen en prinsessen? Dan is dit het perfecte cadeautje voor dit meisje van 2 of 3 jaar oud: een magisch prinsessenkasteel van Lego Dinsey! Met dit kasteel kan uw meisje ongetwijfeld urenlang zoet zijn. In het kasteel vindt u Assepoester en haar huisdieren. Laat uw kleine peutermeisje kennismaken met het Disneyfiguur Assepoester. Dit verjaardagscadeau is een droom die uitkomt voor kleine meisjes! Dit prachtige meisjesspeelgoed kost slechts €29,99 op bol.com.


4. Zoë Gaat Op Het Potje

Is uw dochter of een ander meisje tussen de 2 en de 3 jaar oud? Dan is zindelijk zijn ongetwijfeld een onderwerp dat vaak ter sprake komt. De peuterleeftijd is de leeftijd waarop veel kleine meisjes zindelijk gaan worden. Ze vinden het hebben van een vieze luier opeens niet meer zo prettig en krijgen interesse in het potje of in de wc. Natuurlijk is het wel een beetje spannend om zonder luiertje rond te lopen en je plasje op het potje achter te laten. Om kleine meisjes hier een beetje in te helpen en ze te leren begrijpen hoe het plassen en poepen op een potje precies in zijn werk gaat, is deze Zoë Gaat op het potje een prachtig verjaardagscadeautje! Dit cadeautje stimuleert kleine meisjes om, net als de Zoë, op het potje te plassen. Want als de pop dat kan, dan kan uw meisje het ook! Dankzij het prachtige roze badjasje van de Zoë is deze pop écht meisjesspeelgoed en dankzij het educatieve aspect van dit speelgoed, leert uw dochter of een ander meisje een heleboel van het spelen met deze pop. Uw meisje leert dat zij, wanneer ze drinkt, haar buikje vult met vocht. Dit vocht moet ook weer uitgeplast worden. Laat Zoë een beetje drinken uit haar flesje en laat uw kleine meid zo ontdekken dat de pop, als er gedronken wordt, ook moet plassen. Wat een leuke manier om samen met de pop zindelijk te worden! Bestel deze lieve Zoë op het potje nu voor €54,99.


5. De roze Bobby Car

Auto’s alleen voor jongens? Welnee! Ook meisjes kunnen heerlijk rondrijden op een auto, zeker als hij, zoals deze prachtige Bobby Car, prachtig roze is! Verras uw peuter van 2 of 3 jaar met deze mooie roze auto. Hiermee kan ze lekker rondrijden en kan ze zowel binnen als buiten genieten van dit mooie meisjesspeelgoed. Het voordeel van deze auto is dat uw meisje haar energie lekker kwijt kan. Zo hebt u aan het einde van de dag een peutermeisje dat helemaal voldaan is, omdat zij lekker gespeeld heeft en haar fysieke energie heerlijk kwijt is. Deze mooie auto koopt u al voor slechts €57,99.


6. Pop Anna van Disney Frozen!

Hebt u een klein meisje thuis rondlopen van 2 of 3 jaar oud? Dan kan het niet anders dan dat u bekend bent met Frozen: de vrolijke Disneyfilm die zich afspeelt in het hoge noorden. De prinsessen Anna en Elsa zijn razend populair bij kleine meisjes van ongeveer 2 of 3 jaar oud en daarom is deze Anna-pop het perfecte verjaardagscadeau voor een meisje van deze leeftijd. Is uw dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje binnenkort jarig en wilt u haar verrassen met het allermooiste cadeau? Dan is deze pop hetgeen wat u moet kopen. Dit echte meisjesspeelgoed sluit perfect aan op haar interesses en stimuleert haar om zelf verhalen te verzinnen met haar mooie pop. Vindt u dit ook zo’n prachtig cadeau? Koop deze pop van Anna dan nu. Dit mooie meisjesspeelgoed kost slechts €27,99!


7. Masha en de beer

Zoekt u een leuk verjaardagscadeautje voor een meisje van 2 of 3 jaar oud? Wilt u een cadeautje kopen voor een betaalbaar prijsje en zoekt u speelgoed dat aansluit op haar belevingswereld, ontwikkelingsfase en leeftijd? Dan is deze set van Masha en de Beer een absolute aanrader. In deze set vindt u Masha en de beer die pret hebben in Misha’s huis. De set is gemakkelijk in elkaar te zetten en uw kleine meisje kan dus zelf de speelset opbouwen. Hiermee stimuleert u niet alleen haar motoriek, maar ook haar ruimtelijk inzicht. Ze moet immers zelf bedenken welk blokje waar geplaatst moet worden! Maar naast alles wat het spelen met deze leuke speelset van Masha en de beer haar leert, is deze set vooral prachtig meisjesspeelgoed dat voor heel veel speelplezier zorgt. Bent u net zo enthousiast als wij? Bestel dit leuke, niet al te dure meisjescadeau nu. Dit mooie verjaardagscadeautje kost slechts €33,95 op bol.com.


8. Speelmat van Bumba!

Is uw kleine meisje ook zo op ontdekkingstocht? Heeft ze veel energie en wilt u haar helpen om deze op een leuke manier kwijt te raken? Dan is deze Bumba speelmat een prachtig cadeau om haar te geven. Dit mooie speelgoed stimuleert een peuter om zelf van alles te ontdekken. Wij vinden dit fantastisch meisjesspeelgoed! Het is vrolijk, het stimuleert de vindingrijkheid en het nieuwsgierig zijn naar nieuwe dingen én het is educatief speelgoed, doordat uw dochter van alles leert tijdens het spelen op deze mooie mat. Wilt u deze mat bestellen? De mooie speelmat van Bumba kost €17,99.


9. De VTech zing- en speelpiano!

Is uw dochtertje of een ander klein meisje van ongeveer 2 jaar binnenkort jarig en wilt u haar iets cadeaudoen wat met muziek te maken heeft? Zoek dan niet langer! Deze vrolijke VTech zing- en speelpiano is een geweldig cadeautje voor een muzikaal meisje. Met dit mooie speelgoed kunnen kleine meisjes van ongeveer 2 jaar oud heerlijk muziek maken. Ze kan op de liedjestoetsen zingen en nieuwe liedjes leren, die ze ongetwijfeld heel snel zal kunnen meezingen, maar ze kan ook haar favoriete instrument kiezen en naar vrolijke melodietjes luisteren. Zo ontdekken kleine meisjes het verschil tussen bijvoorbeeld de piano, de xylofoon en de saxofoon en ontdekken ze hoe het spelen op een piano eigenlijk werkt door alle verschillende toetsen uit te proberen. Dit speelgoed van VTech is ontzettend stevig en van een zeer goede kwaliteit, waardoor u met dit cadeau verzekerd bent van speelgoed dat jarenlang meegaat. Dat is niet alleen fijn voor uw dochtertje, maar ook fijn voor eventuele                                                         broertjes of zusjes die hier later ook nog mee kunnen spelen.                                                                             Voor deze mooie zing- en speelpiano van VTech betaalt u €29,95.


10. Het speelkleed van Sweet Town!

Kinderen spelen veel op de grond. Ze zitten nog niet altijd aan tafel en vinden het heerlijk om op de grond te zitten en daar met hun speelgoed te spelen. Zit uw kleine meisje ook vaak op de grond te spelen? Dan is het misschien een leuk idee om haar een mooi speelkleed cadeau te geven, niet alleen omdat dit lekkerder zit, maar ook omdat dit speelkleed voor extra veel speelplezier zorgt. Dit mooie speelkleed van Sweet Town lijkt dan misschien niet echt meisjesspeelgoed, maar vergis u niet… op de mooie, roze wegen kunnen prinsen en prinsessen in hun koetsen rondrijden. Ze kunnen op bezoek bij de kapper, ze kunnen nieuwe schoenen kopen in de schoenenwinkel of ze gaan op bezoek in het prinsessenkasteel om een bezoek te brengen aan de prinses die daar woont. Wat kan uw dochtertje, kleinkind, nichtje of buurmeisje veel sprookjesachtige avonturen beleven op dit mooie speelkleed! Wat een prachtig meisjescadeau! Dit kleed kost slechts €20,99


11. Een mooie activiteitenkubus

Als u een cadeautje koopt voor een klein meisje dat u niet zo heel goed kent, koopt u vaak een klein en betaalbaar cadeautje. Maar stel dat uw eigen dochter of uw kleindochter jarig is en 2 jaar oud wordt… dan wilt u natuurlijk niet zomaar een cadeau geven. Dan wilt u het allermooiste meisjesspeelgoed geven wat u maar kunt vinden! Met deze activiteitenkubus komt u een heel stuk in de buurt, want wat valt er veel te ontdekken voor een kind met dit prachtige speelgoed. Op de kubus vindt u doolhoven, vormen, hendels en nog veel meer. De kubus is gemaakt van hout en heeft een zeer goede kwaliteit, waardoor er met deze activiteitenkubus jarenlang gespeeld kan worden. De kubus is niet alleen leuk en vrolijk speelgoed, maar het is ook educatief speelgoed. Uw dochter of kleindochter maakt kennis met de begrippen ‘ boven, onder, rond, door, in en uit’ en leert spelenderwijs kennis te maken met vormen, kleuren, grootte en het rangschikken van onderdelen. Wat valt er veel te ontdekken! Voor deze kubus betaalt u €29,99.


12. De Ark van Noach!

Wie kent het niet… het beroemde bijbelverhaal over de Ark van Noach. Dit mooie verhaaltje is bij uitstek de manier om uw dochter van 2 jaar oud kennis te laten maken met allerlei verschillende soortendieren. Op deze ark vindt u heel veel dieren terug. Van de aap tot de giraffe met zijn lange nek, van de olifant met zijn grote oren tot het schaapje met zijn wol. Uw meisje leert in korte tijd veel verschillende diersoorten kennen! Uit deze ark komen verschillende geluidjes en dit maakt het spelen met deze ark een vrolijk avontuur. Vindt u dit ook zo’n mooi cadeautje voor een klein meisje? Voor €85,- kunt u deze leuke speelset bestellen. Daar zal uw dochter of een ander meisje ongetwijfeld blij mee zijn!


13. Een karaoke microfoon!

Bent u op zoek naar een verjaardagscadeau voor een meisje dat gék is op zingen en muziek maken?  Dan mag deze karaoke microfoon niet ontbreken in haar speelgoedcollectie! Dit vrolijke meisjesspeelgoed is fantastisch om mee te zingen. Uw meisje ontwikkelt haar muzikale vaardigheden en ontdekt hoe leuk zingen eigenlijk kan zijn! Pas maar op, want binnen de kortste keren zal uw meisje zich ontpoppen tot een echte popster! Met de microfoon kunnen gezongen melodietjes echt opgenomen worden en uw peuter kan dus zelfs terug luisteren naar haar eigen, prachtig gezongen liedjes! Dit mooie meisjescadeau kost €50,95 op bol.com.


14. Een houten speelhutje! 

Bent u op zoek naar een spectaculair meisjescadeau voor een heel bijzonder meisje? Dit prachtige houten speelhuisje voor in de tuin mag dan een behoorlijk kostbaar cadeau zijn, maar hier kan jarenlang mee gespeeld worden. Het huisje is gemaakt van geïmpregneerd FSC hout. Dit hout is erg duurzaam en er is weinig kan op oppervlaktescheuren. Dit maakt het huisje niet alleen zeer stevig, maar ook een veilige plek voor kleine meisjes om in te spelen. Het houten speelhuis is zeer eenvoudig in elkaar te zetten en uw dochter of kleindochter kan dus al snel spelen in haar nieuwe favoriete speelhuisje! Laat uw dochter genieten van alle avonturen die ze in dit huisje kan beleven. Misschien wordt dit huisje wel haar prinsessenkasteel en beleeft ze hier de mooiste avonturen. Wát een schitterend cadeau voor echte meisjes! Het huisje is te verkrijgen in de kleuren roze en wit. Het houten speelhuis kost €448,-. Hiervoor koopt u jarenlang speelplezier en speelgoed van een zeer goede kwaliteit!


15. Thuis camperen

Misschien ziet u het tegenwoordig steeds vaker, net als wij: speeltenten om in te spelen. Een leuke speeltent doet een beroep op de fantasie van een kind. Want waar wij volwassenen gewoon een tent zien staan, ziet een klein meisje een plek waar ze allerlei avonturen kan beleven. Ze waant zich in een andere wereld, heeft haar eigen speelplek waar ze haar mooiste spulletjes kan neerleggen en heeft zo een eigen, speciale plek waar ze kan spelen wat ze maar wil. Deze mooie speeltent is gemaakt van katoen en staat op houten palen. De tent is gemakkelijk uit te klappen en bevat een raampje en een deur, om het gevoel van “een eigen huisje” nog groter te maken. Wat is dit een prachtig cadeau voor meisjes van 2 jaar oud! Verkrijgbaar voor slechts €99,99.


16. Het fantasiedorp van Fisher Price

Kindjes van twee willen de wereld ontdekken en wat is er nu mooier voor uw dochter, kleindochter, nichtje of een ander meisje om de wereld te ontdekken in dit fantasiedorp van Fisher Price! In dit fantasiedorpje is het altijd druk. Mensen zijn druk in de weer met autorijden of rondlopen en ze kunnen naar binnen in verschillende huisjes. Kleine meisjes beleven, met de speelpoppetjes, allerlei grootse avonturen in dit fantasiedorp. Wat een pret zullen ze hier beleven! Dit fantasiedorp ziet er niet alleen vrolijk uit, maar maakt ook mooie en gezellige geluidjes, waardoor dit cadeau nóg leuker wordt om mee te spelen. Vindt u dit ook zo’n mooi verjaardagscadeau voor een meisje van 2 jaar oud? Hiervoor betaalt u €117,99 op bol.com.


17. Little Dutch loopscooter!

Een meisje van ongeveer 2 jaar oud kan natuurlijk al lopen, maar dit betekent niet dat zij op het gebied van motoriek alles al heeft geleerd. Als u uw kleine meisje wilt helpen in de verdere ontwikkeling van haar motoriek, is deze Little Dutch houten loopscooter een fantastisch meisjescadeau! Met deze loopscooter oefent zij haar evenwicht en leert zij om te sturen. Het comfort op deze loopscooter is groot, dankzij het zachte zadel en de zachte handvatten. De scooter is niet alleen leuk speelgoed en is niet alleen goed voor de ontwikkeling van een peuter, maar ziet er ook nog eens prachtig uit in de zachte, mintgroene kleur. Is dit geen geweldig en origineel verjaardagscadeau voor een klein meisje in de peuterleeftijd! Wij vinden van wel! Bestel deze mooie Little Dutch loopscooter nu. Hiervoor betaalt u €79,99.


Op zoek naar speelgoed voor een meisje van 2 jaar oud

Het kopen van een mooi cadeau voor een meisje van 2 jaar oud kan heel ingewikkeld lijken, maar eigenlijk is er ontzettend veel om uit te kiezen. Van educatief speelgoed tot speelgoed dat de muzikale of motorische ontwikkeling stimuleert… er is ontzettend veel! Kijk naar het meisje aan wie u iets cadeau wilt geven. Kijk naar haar interesses en de vaardigheden die zij in haar korte leventje al ontwikkeld heeft. Door naar haar te kijken, ontdekt u wie zij is en waar haar interesses liggen. Zo kunt u het beste bepalen welke van de bovenstaande cadeaus geschikt is voor uw kleine meid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën