Speelgoed voor meisjes van 3 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Meisjes van 3 jaar oud zitten in een interessante fase. Ze laten langzaam maar zeker de peuterfase achter zich, maar zijn nog niet echt kleuter. Ze zitten een beetje tussen twee fases in en dit maakt dat deze leeftijd voor meisjes van 3 jaar best wel eens een beetje ingewikkeld kan zijn. Veel meisjes van een jaar of 3 voelen zich al heel groot en zijn echt toe aan nieuwe uitdagingen, maar mogen nog niet naar de

​basisschool. Tegelijkertijd zijn ze nog écht kind en zijn ze nog niet toe aan het leren van veel verschillende dingen tegelijk, omdat er al genoeg op ze af komt. Zoekt u een mooi cadeautje voor een meisje dat 3 jaar oud wordt of al 3 jaar oud is? Dan is het goed om u te verdiepen in deze levensfase van kleine meisjes en het meisje iets cadeau te geven dat aansluit op het leventje dat ze op dat moment leidt. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van een mooi cadeau voor uw dochter, kleindochter, nichtje, buurmeisje of misschien wel voor het beste vriendinnetje van uw kind. Voor welk meisje u ook mooi meisjesspeelgoed zoekt, hieronder staan de mooiste cadeautips. Wij twijfelen er niet aan dat hier iets tussen zit dat u cadeau kunt geven! Lees gauw verder en ontdek de mooiste cadeautjes voor kleine meisjes van 3 jaar oud!

Speelgoed voor meisjes van 3 jaar: onze top 10


1. Little Diva 18 inch meisjesfiets

We begrijpen dat u, als u op zoek bent naar een cadeautje voor een meisje van 3 jaar oud, niet altijd een enorm duur cadeau wilt kopen. Als u een cadeautje zoekt voor uw buurmeisje, zult u liever op zoek gaan naar een goedkoper cadeautje. Maar wat als het uw eigen dochter of kleindochter is aan wie u iets cadeau wilt geven? Dan is het leuk om een écht speciaal cadeau te geven. Deze Little Diva 18 inch meisjesfiets is een prachtig meisjescadeau! Rond de leeftijd van 3 jaar beginnen veel meisjes met fietsen. Deze fiets met zijwieltjes is een prachtige fiets om de kunst van het fietsen echt op te leren. En is uw dochter of kleindochter toe aan fietsen zonder zijwieltjes? Dan kunnen de zijwieltjes er gewoon af. Dankzij de mooie print van vrolijke, kleurrijke en meisjesachtige bloemetjes zal uw meisje haar ogen niet van de fiets kunnen afhouden. Wat zal zij dit een bijzonder cadeau vinden! Speelplezier én het oefenen van een nieuwe vaardigheid ineen, dat is wat u geeft met deze mooie meisjesfiets.  De fiets kost €185,- op bol.com..


2. De Retro Roller Jessica Loopauto

Natuurlijk, uw meisje van 3 jaar kan al een hele tijd lopen. Ze heeft geen hulpmiddel meer nodig om zichzelf lopend te verplaatsen. En tóch kan deze roze Retro Roller Jessica Loopauto een prachtig cadeau voor een meisje van 3 jaar zijn. Niet alleen is de roze loopauto een plaatje voor het oog dankzij de retro uitstraling en de mooie, meisjeachtige, roze kleur, maar meisjes van 3 jaar oud kunnen nog heerlijk rondrijden op deze stoere loopauto. Deze auto koopt u al voor €87,44.


3. Step Roze met Luchtbanden

Meisjes van 3 jaar zitten vol met energie! Daarom is het goed om een cadeau te geven wat een klein meisje van 3 helpt om lekker haar energie kwijt te raken. Deze mooie, roze step is een perfect meisjescadeau voor een meisje dat ervan houdt om lekker buiten te spelen. De step is stevig en dankzij de extra brede luchtbanden gaat het steppen heel soepel. De step is heel makkelijk in elkaar te zetten en het stuur kan in hoogte versteld worden, zodat uw meisje jarenlang plezier kan hebben van de step, ook wanneer ze groter en langer wordt. Met deze step ontwikkelen kinderen hun evenwichtsgevoel en blijven ze lekker fit en gezond. Alleen maar voordelen wanneer u deze mooie step cadeau geeft aan een klein meisje! U betaalt voor deze step slechts €65,95.


4. Zeemeerminbarbie in regenboogkleuren!

Meisjes van 3 jaar oud hebben nog de grootste dromen. Ze willen later prinses worden, willen trouwen met een prins en wonen in een kasteel. Sommige meisjes dromen ervan om zeemeermin te zijn en, net als prinses Ariël uit het bekende sprookje, door de zee te zwemmen met een prachtige, kleurrijke en glimmende vin. Deze mooie zemeerminbarbie sluit perfect aan op dit soort meisjesdromen. Deze regenboog zeemeermin heeft een prachtige vin in de mooiste kleuren. De zin glimt en geeft zelfs licht als er op het knopje gedrukt wordt. Laat uw dochter, nichtje of een ander meisje de mooiste avonturen beleven met deze meisjesachtige barbie. Voor deze pop betaalt u €22,95 op bol.com.


5. Disney Rapunzel

Is uw 3-jarige meisje ook zo gek op poppen? Dat is niet zo gek. Meisjes van 3 jaar zitten volop in de fase waarin zij zich ontwikkelen op het gebied van verzorgen en zorgen en het spelen met poppen sluit perfect aan op de ontwikkelingen die zij doormaken. Bovendien houden meisjes van 3 jaar vaak erg van tutten, opmaken en zich mooi maken en daarom is deze mooie pop van Disney Rapunzel het perfecte meisjesspeelgoed voor 3-jarige meisjes. Deze pop heeft prachtig lang haar zoals hoort bij Rapunzel. Dit mooie haar moet natuurlijk mooi gekamd worden, zodat Rapunzel er prachtig uit ziet. Uw meisje kan haar geluk niet op wanneer ze mag spelen met deze mooie pop en prachtige verhalen kan naspelen. Voor deze pop betaalt u €18,06.


6. Lekker meezingen met K3

Heel veel kleine meisjes van een jaar of 3 zijn gék op K3. K3 is een Belgische meidenband. Ze zingen de vrolijkste liedjes en hebben al jarenlang heel veel fans, waaronder vooral veel kleine meisjes. Hebt u thuis ook een 3-jarig meisje rondlopen dat weg is van K3? Dan is deze K3 microfoon met stemopname hét cadeautje om haar te geven. Met deze mooie microfoon van K3 kan uw dochter of een ander meisje vrolijk alle liedjes van K3 meezingen. Bovendien kan zij zichzelf opnemen en haar eigen, ingezongen liedjes terugluisteren. Zo waant uw dochter zich even in de wereld van echte popsterren. Dit leuke cadeautje is zeer betaalbaar en is hiermee ook een leuk cadeautje om weg te geven op het kinderfeestje van, bijvoorbeeld, het vriendinnetje van uw dochter. Bent u net zo enthousiast als wij? Bestel de microfoon nu voor €25,15.


7. VTech K3 bel en leer smartphone


In de wereld van nu komt u er niet meer onderuit: uw dochter gaat kennismaken

met moderne apparatuur zoals tablets en smartphones. Kinderen zien hun ouders veel bezig met hun smartphone en zijn automatisch ook geïnteresseerd in deze apparaten. Want er valt van alles te zien op zo’n klein beeldscherm! We snappen dat u uw 3-jarige dochtertje geen echte smartphone cadeau gaat geven, maar misschien is deze smartphone van VTech in K3-stijl dan een mooi alternatief. Met deze vrolijke smartphone kan uw dochter of een ander klein meisje bellen met de meiden van K3 en kan ze spelenderwijs kennismaken met letters, cijfers, klokkijken en nog veel meer. Deze smartphone is dus niet alleen leuk meisjesspeelgoed, maar uw dochter leert ook van alles tijdens het spelen met dit leuke speelgoed. De smartphone is van het merk VTech en is zeer stevig. Deze speelgoedtelefoon schakelt automatisch uit wanneer deze een tijdje niet gebruikt wordt. Dit cadeautje is te bestellen voor een zeer zacht prijsje van €23,49.


8. Roze tekenbord!


Bent u op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje voor een meisje dat erg creatief is? Dit dubbelzijdige tekenbord van Step2 is een geweldig cadeau voor kleine meisjes! Het tekenbord is prachtig roze en is hiermee een echt meisjescadeautje. Uw dochter, nichtje, kleinkind of een ander meisje kan op dit krijt- en tekenbord de prachtigste kunstwerken maken met krijt, verf, of gewoon met potloden. Het tekenbord is uitgerust met de mooiste accessoires voor echte creatievelingen. Denk aan verfpotjes, kwasten, een houder voor papierrollen en genoeg plek om dit allemaal mooi op te bergen. Door uw meisje dit mooie tekenbord cadeau te geven, stimuleert u haar creativiteit en haar fijne motoriek. Bovendien geeft u haar urenlang speelplezier! Wat een prachtig cadeau. Hiervoor betaalt u €89,-.


9. Prinses Anna-verkleedjurk!


Zoals eerder beschreven, is verkleedkleding een geweldig cadeau. In

verkleedkleren kunnen kinderen zich even helemaal in een andere wereld wanen. Ze kunnen spelen dat ze iemand anders zijn, worden gestimuleerd om op te gaan in hun eigen fantasiewereld en genieten van het naspelen van allerlei verhaaltjes. Dit helpt hen niet alleen om hun creativiteit en vindingrijkheid verder te ontwikkelen, maar het geeft kinderen ook ontzettend veel plezier om in verkleedkleding allerlei verhaaltjes en sprookjes na te spelen. Is uw dochter groot fan van prinses Anna van het Disneyverhaal Frozen? Dan is deze schitterende prinsessenjurk van prinses Anna hét verjaardagscadeau voor uw kleine meisje. Met deze mooie verkleedjurk in maat 110 (labelmaat 120) hebt u gegarandeerd succes op een meisjesverjaardag. De jurk tovert het meisje aan wie u dit cadeau geeft binnen de kortste keren om in een prachtige prinses en biedt urenlang speelplezier. Let op: de jurk moet met de hand gewassen worden. Vindt u dit ook zo’n prachtig meisjescadeau? Voor dit mooie verjaardagscadeau betaalt u €44,95.


10. Vrolijk koken met dit mooie, houten keukentje!


Vindt u het leuk om uw kind veel te laten spelen met houten

speelgoed? Houten speelgoed is tegenwoordig weer helemaal hip. Het ziet er niet alleen leuk uit in uw interieur, maar omdat houten speelgoed niet uitgerust is met lichtjes, geluidjes en knopjes, stimuleert het een kind om zelf op ontdekkingstocht te gaan en zelf te bedenken wat hij of zij kan met bepaalde materialen. Dit houten keukentje, verkrijgbaar in de kleuren rood, roze en wit, is hiervan een prachtig voorbeeld. Het keukentje geeft uw kleine meisje de mogelijkheid om de heerlijkste maaltijden klaar te maken en zich helemaal te wanen in de wereld van een echte kok, maar doet ook een beroep op haar creativiteit. Zet een heerlijk kopje thee, bak een eitje of doe de vaat samen met uw dochtertje of kleinkind. Wat zal ze genieten van het spelen in dit fraaie keukentje! Voor deze mooie houten keuken van New Classic Toys betaalt u €74,95 op bol.com.


11. Een toetjesspeelset!

Is uw dochtertje, nichtje, kleindochter of het vriendinnetje van uw kind gek op keukentjes en ontpopt zij zich langzaam als echte, kleine keukenprinses? Dan is dit cadeautje echt iets voor haar! Met dit mooie meisjesspeelgoed kunnen kleine meisjes zich uitleven met allerlei heerlijke toetjes. Van donuts tot chipjes, van koekjes tot fruit en van chocolade tot ijsjes… deze toetjesset is helemaal compleet! Laat uw 3-jarige meisje een heerlijk toetje voor u klaarmaken, terwijl u geniet van haar spel en fantasie! Voor dit cadeautje betaalt u slechts €56,99. Hiermee is dit een ontzettend leuk en betaalbaar cadeautje voor een verjaardag.


12. Lekker buiten spelen met de Frozen emmerset!

Lekker naar buiten: dat is waar kinderen van houden! Kleine kinderen vinden het heerlijk om buiten in de tuin rond te struinen en te spelen met alles wat het buiten-zijn hen te bieden heeft. Kinderen hebben heel weinig nodig om zich te vermaken. Wat ruimte om rond te rennen en bijvoorbeeld een simpele zandbak is voor hen al genoeg om de grootste avonturen te beleven. Met deze Frozen emmerset kan uw dochter of een ander klein meisje urenlang plezier hebben in de zandbak. Ze kan kuilen graven, de prachtigste zandkastelen bouwen waar prinsen en prinsessen wonen of ze kan afdrukken maken van de zeester van Frozen. Voor dit meisjesspeelgoed betaalt u slechts €13,74. Een zeer betaalbaar verjaardagscadeautje dus!


Een cadeautje voor een 3-jarig meisje: keuze genoeg!


Bent u op zoek naar een cadeautje voor een 3-jarig meisje? Geen zorgen! Er is genoeg! Of u nu op zoek bent naar een groot en uitgebreid cadeau of dat u liever iets kleins zoekt, er is altijd ruim voldoende keuze. Stimuleer kleine meisjes in het bedenken van de mooiste verhalen en avonturen met verkleedkleren, laat haar lekker buiten spelen in de zandbak met een emmertje van Hello Kitty of prikkel haar creativiteit in de keuken met een mooi keukentje om de lekkerste maaltijden in te maken. Met al deze cadeautjes, hoe groot of hoe klein ze ook zijn, maakt u uw dochter, nichtje, kleinkind of buurmeisje ongetwijfeld heel gelukkig! Twijfel dus niet langer en bestel schitterend meisjesspeelgoed waar u een klein meisje heel blij mee maakt. We wensen u veel plezier met geven!

Andere categorieën