Speelgoed voor meisjes van 4

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

​Als een kind de leeftijd van vier jaar bereikt, is dit voor veel volwassenen een mijlpaal. Een meisje van 4 jaar oud laat haar peutertijd officieel achter haar en wordt een kleuter die naar de basisschool gaat. Een nieuw tijdperk breekt aan, waarin het kleine meisje overdag niet meer thuis is, maar naar school gaat. Ze gaat vriendinnetjes krijgen, een eigen leventje opbouwen en een heleboel meemaken waar haar ouders niet meer constant bij zijn. Deze nieuwe fase is vaak voor beide partijen, zowel voor volwassenen als voor het kleutermeisje zelf, erg spannend, maar ook erg leuk! Het meisje gaat nieuwe vaardigheden opdoen en haar ontwikkeling gaat opeens weer met sprongen vooruit als ze naar de basisschool gaat. Het is opeens ook weer heel anders om voor een 4-jarig meisje een cadeautje uit te kiezen. De mogelijkheden worden groter en educatief speelgoed komt steeds meer om de hoek

​kijken. Bent u op zoek naar een cadeautje voor een meisje van 4 jaar oud? Dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van het mooiste meisjesspeelgoed. Lees snel verder voor allerlei cadeautips en verras uw dochter, nichtje, buurmeisje of kleindochter met een prachtig, echt meisjescadeau!

Speelgoed voor meisjes van 4 jaar: onze top 10


1. Barbie en haar paard!

De meeste meisjes zijn gek op spelen met poppen. Met name barbies zijn al jaren populair bij kleine meisjes. Het tutten met de Barbie, het aantrekken van mooie kleertjes en het kammen van de haren… het is iets wat diep verweven zit in kleine meisjes. Hoe ouder meisjes worden, hoe meer ze zelf verhalen gaan bedenken. U zult merken dat meisjes van 4 jaar oud al heel ver zijn in de ontwikkeling van hun fantasie. Ze kunnen, wanneer ze zelf met de barbies spelen, grootse avonturen verzinnen die u zullen verbazen. En deze mooie set van Barbie met haar paard stimuleert deze fantasierijke eigenschap van kleine meisjes absoluut. In deze set zit een mooie Barbie met een prachtig paard. De haren kunnen gekamd worden, Barbie kan rondrijden op haar paard en uw dochter, nichtje of buurmeisje kan hier ongetwijfeld de mooiste verhalen bij verzinnen. Wat een mooi cadeau voor een meisje van 4 jaar. Hier zal ze ongetwijfeld veel speelplezier aan beleven! Dit cadeau kost €98,04 op bol.com.


2. FurReal Friends Bootsie

Bent u op zoek naar een mooi cadeautje voor een meisje van ongeveer 4 jaar oud? Deze FurRealFriends kat Bootsie is op zoek naar een lief baasje dat voor haar wil zorgen! Deze kat is niet alleen een knuffel, maar dankzij het interactieve karakter van dit speelgoed, valt deze knuffelkat ook onder de categorie ‘educatief speelgoed’. Met deze kat beleven kleine meisjes niet alleen veel plezier doordat ze met haar kunnen spelen, maar de kat leert meisjes ook spelenderwijs dat er goed voor dieren gezorgd moet worden. De kat wordt humeurig als er niet vaak met haar gespeeld wordt en zo leert uw kleine meid dat het belangrijk is dat dieren aandacht krijgen. De kat houdt van knuffelen en lekker eten, maar houdt er niet van om op haar neusje getikt te worden! Zo leert een kind ook om respect te hebben voor huisdieren. Huisdieren hebben immers ook gevoel! Wat een mooi cadeau voor een klein meisje: speelplezier en verantwoordelijkheid leren in één! Deze lieve kat kost €74,99 op bol.com.


3. Het lottospel van Dick Bruna: Lottino


Meisjes van 4 jaar zijn echt al groot en hebben in hun korte leventje enorm veel vaardigheden opgedaan. Rond deze leeftijd is het erg leuk om spelletjes te spelen met uw dochter of een ander meisje. Dit leuke spelletje van Dick Bruna is heel leuk om met uw 4-jarige te spelen. Met dit spelletje ontwikkelen kleine meisjes gevoel voor vorm en leren ze goed te observeren. Dit alles leren ze met dit leuke spelletje op een leuke, vrolijke manier. Het leuke aan dit spelletje is niet alleen dat meisjes van 4 jaar vaak erg genieten van het spelen van spelletjes, maar het is ook leuk dat spelletjes sámen gespeeld kunnen worden. Zo leren meisjes ook om samen te spelen, met u, of met vriendjes of vriendinnetjes. Dit vrolijke spelletje kost €18,99 op bol.com.


4. Slaap met mij-pop

Kleine meisjes van een jaar of 4 zijn vaak echte mini-moedertjes. Hun poppen zijn hun baby’s en worden overal mee naar toe genomen. Ze krijgen de fles, krijgen een schone luier en worden honderd keer per dag omgekleed. Het is mooi om te zien dat dit verzorgende karaktertje vaak heel duidelijk naar voren komt bij kleine meisjes. Om deze verzorgende eigenschap bij uw dochter of een ander meisje te stimuleren, is het leuk om haar deze pop met bedje cadeau te doen. Het bedje van deze pop kan bevestigd worden aan het bed van uw dochtertje en hierdoor heeft niet alleen de pop, maar ook uw kleine meid ’s nachts altijd gezellig gezelschap. De pop moet natuurlijk eerst de fles krijgen voordat zij gaat slapen. Er kan zelfs nog, met de muziekmobile, een schattig muziekje afgespeeld worden, zodat de pop (en uw meisje natuurlijk ook) lekker rustig in slaap kan vallen. Wat een prachtig en schattig meisjescadeautje! Voor deze ‘Slaap met mij’-pop betaalt u €49,95.


5. My Little Pony seashell lagoon

De schattige paardjes van My Little Pony doen het altijd goed bij 4-jarige meisjes. Sinds My Little Pony the Movie is verschenen, is My Little Pony weer razend populair bij meisjes in de kleuterleeftijd en op basis daarvan is er een heleboel leuk meisjesspeelgoed verschenen dat leuk is om cadeau te geven aan een meisje dat jarig is. Deze leuke set van Pinkie Pie is geïnspireerd door My Little Pony the Movie, waarin Pinkie Pie het zeepaardje allerlei avonturen beleeft. In deze set zit Pinkie Pie in haar schelpenbaai, waar ze allerlei avonturen beleeft. De set is uitgerust met lichtjes die aangaan door op de knop te drukken. Hiermee kunnen kleine meisjes urenlang spelen. Voor deze mooie speelset betaalt u €27,99. 


6. Super Paleis

Welk meisje droomt er nu niet van om een echte prinses te zijn? Meisjes van 4 jaar willen het liefste wonen in een kasteel, trouwen met een knappe prins en de hele dag rondlopen in de mooiste prinsessenjurk die er maar is. Met dit prachtige meisjesspeelgoed komen dromen uit en kan uw dochter of kleindochter zich ontpoppen tot een ware prinses! In dit supergrote speelpaleis voelt uw dochter zich een échte prinses. Het paleis heeft wel negen torentjes, heeft een echte kasteeldeur én bevat een deurklopper met een echt deurklop- en belgeluid. Het paleis is prachtig roze en geeft uw dochtertje hierdoor het ultieme prinsessengevoel. Ze kan met al haar vriendjes en vriendinnetjes in dit paleis spelen en allerlei sprookjes naspelen. Of ze nu Doornroosje, Assepoester of Sneeuwwitje wil zijn… in dit roze paleis kan het allemaal. Bent u op zoek naar een spectaculair cadeau voor uw kleine meid? Dan is dit cadeau waar u naar op zoek bent! Dit paleis kost €770,99 op bol.com.


7. Educatief speelgoed: de VTech speelgoedtablet!

Wilt u uw dochtertje, nichtje, kleindochter of buurmeisje een mooi cadeau geven voor haar verjaardag, maar wilt u ook dat zij iets leert van het speelgoed dat u haar geeft? Dan bent u op zoek naar educatief speelgoed. Educatief speelgoed is speelgoed dat niet alleen gericht is op het plezier dat een kind heeft tijdens het spelen, maar dat ook gericht is op het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Educatief speelgoed is leuk, maar ook leerzaam, en door kinderen met educatief speelgoed te laten spelen, vermaken zij zich terwijl ze spelenderwijs ook van alles leren. Twee vliegen in één klap! Deze speelgoedtablet van VTech is het perfecte voorbeeld van educatief speelgoed. Op de speelgoedtablet kan uw 4-jarige meisje van alles en nog wat leren op een leuke manier. Ze maakt kennis met rekenen, logica, wetenschap, taal en nog veel meer. Het volume van de leercomputer kan geregeld worden en de leercomputer heeft een stevig en duurzaam design. Hierdoor gaat dit speelgoed lang mee en is dit dus een goede investering! Bent u net zo enthousiast als wij? Mooi! Koop de VTech speelgoedtablet voor maar €14,99 op bol.com.


8. De VTech Storio Max!

De VTech Storio Max is prachtig meisjesspeelgoed en is hiermee zeer geschikt om cadeau te geven aan een meisje van ongeveer 4 jaar oud. Op deze roze tablet kunnen meisjes die net naar de basisschool gaan lekker even ontspannen na een lange dag op school. Terwijl ze het gevoel hebben dat ze gewoon spelletjes spelen op hun mooie, roze tablet, leren ze spelenderwijs ook nog een heleboel dankzij het leerzame karakter van de spelletjes die te vinden zijn op deze tablet. Maak stoere foto’s, luister naar vrolijke muziek en speel en leer met leuke en vrolijke verhaaltjes. De tablet heeft een ingebouwde camera en staat vol leuke spelactiviteiten. Wat een mooi cadeau en wat een mooie investering voor uw kleine meid! De tablet kost €129,99 op bol.com.


9. Lekker fietsen met deze mooie, Disneyfiets!

Er wordt veel gevraagd van de kinderen van tegenwoordig. Ze maken lange dagen op school, zitten veel en moeten zich veel concentreren. Het is niet gek dat uw meisje na een lange dag op school haar energie kwijt moet. Wilt u uw dochtertje of een ander meisje iets cadeau doen waarmee zij haar energie kwijt kan, maar wilt u haar ook een verjaardagscadeau geven waar ze écht blij mee is? Dan is deze prachtige fiets van Disney misschien wel een heel goed idee! Op deze fiets staan verschillende Disneyprinsessen, waaronder Sneeuwwitje en Doornroosje, afgebeeld. U stimuleert uw meisje om fit en gezond te blijven door veel te fietsen en tegelijkertijd is de fiets voor uw kleine meid een uitlaatklep om lekker haar energie kwijt te raken. De fiets is uitgerust met zijwieltjes, maar deze kunnen ook van de fiets verwijderd worden wanneer uw meisje klaar is om zonder zijwieltjes rond te fietsen. Wat een mooi cadeau! Voor deze prinsessenfiets betaalt u €119,95 op bol.com.


10. Het Savannah poppenhuis


Vindt u het leuk om uw kind veel te laten spelen met houten

speelgoed? Houten speelgoed is tegenwoordig weer helemaal hip. Het ziet er niet alleen leuk uit in uw interieur, maar omdat houten speelgoed niet uitgerust is met lichtjes, geluidjes en knopjes, stimuleert het een kind om zelf op ontdekkingstocht te gaan en zelf te bedenken wat hij of zij kan met bepaalde materialen. Dit houten keukentje, verkrijgbaar in de kleuren rood, roze en wit, is hiervan een prachtig voorbeeld. Het keukentje geeft uw kleine meisje de mogelijkheid om de heerlijkste maaltijden klaar te maken en zich helemaal te wanen in de wereld van een echte kok, maar doet ook een beroep op haar creativiteit. Zet een heerlijk kopje thee, bak een eitje of doe de vaat samen met uw dochtertje of kleinkind. Wat zal ze genieten van het spelen in dit fraaie keukentje! Voor deze mooie houten keuken van New Classic Toys betaalt u €129,95.


11. Opblaasbaar springkussen Jump-O-Lene

Er is voor kinderen bijna niets zo leuk als lekker buiten spelen. Buiten in de tuin valt er van alles te beleven. Hier kunnen kinderen rennen en springen en lekker hun energie kwijt raken. Is uw meisje van ongeveer 4 jaar oud ook zo’n kleine stuiterbal die haar energie buiten kwijt moet raken? Dan is dit prachtige springkussen een geweldig cadeau voor haar! Dit springkussen heeft een diameter van 182 centimeter en hierdoor kan uw dochter samen met haar vriendinnetje heerlijk springen en genieten van de buitenlucht. In de bovenwand zitten 12 vrolijke, kleurrijke ballen en dankzij de transparante wanden is het van buitenaf voor u als volwassene goed te zien wat er binnenin het springkussen allemaal gebeurt. Vindt u dit ook zo’n mooi cadeau voor een meisje? Hiervoor betaalt u de zachte prijs van €58,99.


12. Het K3 spel: 4 in 1!

Is uw 4-jarige meisje ook zo’n fan van K3? Dan is zij niet de enige! K3 is ontzettend populair bij meisjes van ongeveer 4 jaar oud en daarom is dit prachtige 4 in 1 pakket met daarin 4 K3-spelletjes een geweldig cadeau! In dit pakket zit een puzzel met daarop een mooie foto van de meiden van K3, een dominospel van K3, een memoryspel van K3 én een lottospel van K3. Uw dochter, nichtje of buurmeisje hoeft zich duidelijk niet te vervelen wanneer zij dit mooie pakket met K3-spelletjes cadeau krijgt! Dit cadeautje kost slechts €15,95 en dankzij deze kleine prijs is dit een leuk cadeautje voor een meisje dat u minder goed kent, zoals het vriendinnetje van uw dochter of een jarig meisje dat bij u in de straat woont.


12. De K3 Klaasje-pop 

Speelt uw 4-jarige meisje graag met poppen en is zij groot fan van K3? Dan is deze Klaasje-pop van K3 een geweldig cadeautje voor haar. Klaasje ziet er prachtig uit in haar regenboogjurk en zingt de sterren van de hemel in haar microfoon. Als u deze pop cadeau geeft aan uw kleine meid, zal zij ongetwijfeld meezingen met Klaasje en genieten van alle avonturen die ze samen met deze pop beleeft. De pop kost slechts €11,49 op bol.com.


Cadeautjes voor 4-jarige meisjes 

U leest het: als u een cadeautje zoekt voor een 4-jarig meisje, dan is er genoeg om uit te kiezen. 4-jarige meisjes zijn al zo groot dat zij inmiddels al echt hun eigen karaktertje hebben ontwikkeld. Als u kijkt naar het karakter van het meisje waaraan u iets cadeau wilt geven, weet u vast snel genoeg wat voor soort meisjesspeelgoed het beste bij haar past. Of u nu gaat voor educatief speelgoed, buitenspeelgoed of juist een mooie pop… zij zal u vast heel dankbaar zijn! Bestel nu het cadeautje dat u weg gaat geven en geniet van het mooie moment met uw kleine meid!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed