Speelgoed voor meisjes van 5

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Meisjes van 5 jaar oud zijn echte kleuters! Ze gaan inmiddels al een jaartje naar school en hebben in dat ene jaartje een heleboel geleerd, zowel op sociaal als op cognitief niveau. Wat een verschil zult u zien met een jaar geleden, toen uw kleine meid net peuter-af was en voor het eerst naar de basisschool ging. Nu gaat ze vol zelfvertrouwen haar klas in, heeft ze al een heleboel geleerd en is ze weer een stuk wereldwijzer dan voorheen. Het is mooi om deze ontwikkelingen te volgen bij uw dochter, nichtje of kleinkind en het is nog mooier om haar te stimuleren in haar ontwikkeling.

Als u op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeautje voor een meisje van 5 jaar oud, kunt u kiezen voor een cadeautje dat aansluit op haar belevingswereld en haar ontwikkelingsfase. Een meisje van 5 jaar begint steeds meer interesse te ontwikkelen voor letters en cijfers, heeft een heleboel geleerd op het gebied van logisch nadenken en is zich op sociaal gebied volop aan het ontwikkelen.

​Wat is er mooier dan haar speelgoed cadeau geven dat perfect aansluit op deze fase in haar leven? Hieronder geven wij u tips voor prachtig meisjesspeelgoed voor meisjes van ongeveer 5 jaar oud. Educatief speelgoed, speelgoed om samen mee te spelen of écht meisjesspeelgoed in de vorm van een pop… we laten het u allemaal zien!

Speelgoed voor meisjes van 5 jaar: onze top 10


1. De K3-knuffelpop Marthe

Wanneer een meisje eenmaal fan is van K3, dan is ze écht fan. De liefde voor deze meidenband verdwijnt niet snel en daarom zijn de meeste meisjes van 5 jaar nog steeds groot fan van K3, al waren ze dat twee jaar daarvoor ook al. Deze mooie meisjespop Marthe van K3 is daarom altijd een gegarandeerd succes om cadeau te geven aan een 5-jarige. Marthe draagt een prachtige zilveren jurk met glitters en dankzij dit mooie, echte meisjesachtige ontwerp, kan uw dochter of een ander meisje urenlang zoet zijn met deze mooie pop. De pop is van een goede kwaliteit en gaat lang mee. Vindt u dit ook zo’n mooi en echt meisjesachtig cadeautje? Voor deze pop betaalt u €19,99.


2. Barbie Magische Dolfijn Snorkelplezier Vrienden

Hebt u vroeger ook zoveel met de Barbie’s gespeeld? Deze meisjesachtige poppen zijn nog steeds zeer populair meisjesspeelgoed bij meisjes van 5 jaar oud. Tegenwoordig zijn er allerlei verschillende soorten Barbie’s. Deze vrolijke Barbie beleeft allerlei avonturen met haar dierenvriendjes uit Dolphin Magic. In de doos vindt u niet alleen een prachtige Stacey met mooie, lange, blonde haren, maar vindt u ook een hond waar Barbie allerlei trucjes mee kan doen!  Wat een prachtig cadeautje voor de verjaardag van een kleutermeisje!


3. Barbie Malibu Huis

Ieder meisje van 5 jaar oud droomt van een mooi malibu huis met een prachtige roze voordeur en de mooiste slaapkamer van de wereld! Met dit prachtige Barbie huis geeft u haar het huis van haar dromen! Barbie’s huis kan helemaal uitgeklapt worden en zorgt voor urenlang speelplezier. Laat Barbie heerlijk ontspannen op de roze bank in de woonkamer of laat haar lekker slapen in haar schitterende slaapkamer. De vele verschillende meubels, het mooie dakterras en alle accessoires die het malibuhuis rijk is, stimuleren de creativiteit en de fantasie van kleine meisjes, want wat valt er voor Barbie veel te beleven in dit mooie huis! In dit droomhuis is er voor uw 5-jarige kleine meid dus genoeg om te beleven. Wat een mooi verjaardagscadeautje! Leuk om alleen mee te spelen, maar ook leuk voor uw 5-jarige meisje om samen met haar vriendinnetjes van te genieten.


4. Lekker op pad met de poppen in deze roze poppenwagen!

Is uw dochtertje of nichtje ook zo gek op poppen en neemt ze haar pop het liefste overal mee naar toe? Dan is deze verstelbare, roze poppenwagen een schitterend cadeau voor haar. Dit echte meisjesspeelgoed mag niet ontbreken in het leven van echte poppenmoeders! De poppenwagen heeft een meisjesachtige roze kleur en heeft een handig opbergvak onderin. De wagen is makkelijk te besturen en zo kan uw 5-jarige dochtertje of een ander meisje haar pop overal mee naar toe nemen, alsof ze een echt moedertje is! Dit stimuleert haar inlevingsvermogen en haar fantasie en bovendien beleeft ze ongetwijfeld veel plezier aan het spelen met deze mooie poppenwagen. U leest het al: dit is een écht meisjescadeau! Vindt u deze poppenwagen ook zo mooi en wilt u deze graag cadeau doen aan uw dochter, nichtje of kleindochter? Hiervoor betaalt u €39,99


5. Bunny Hop van Ravensburger!

Als een meisje 5 jaar oud is, is zij op een hele leuke leeftijd. Ze kan al veel, is al groot genoeg om echt samen mee te spelen en er is veel meer interactie mogelijk met haar dan toen zij bijvoorbeeld nog een dreumes was. Op de leeftijd van 5 jaar is het ontzettend leuk om spelletjes te spelen met uw 5-jarige kleine meid. Dit leuke spel van Ravensburger, Bunny Hop, is een heel spannend spel en is ongetwijfeld een groot succes! Tijdens dit spel speelt u, samen met uw dochter of een ander meisje, een spannende konijnenrace, waarbij konijnenvallen en onderaardse gangen vermeden moeten worden. Wat een spanning en sensatie tijdens dit leuke spel! Aan dit spelletje beleeft een meisje niet alleen veel plezier, maar ze leert ook om samen te spelen, tegen haar verlies te kunnen en tactiek te ontwikkelen. Zo is het spel niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Bunny Hop kost slechts €25,95


6. Pick-up met paardenaanhanger

Is uw meisje van 5 jaar oud een echt paardenmeisje? Dan mag deze pick-up met paardenaanhanger niet ontbreken in haar speelgoedcollectie. Deze speelgoedset is écht meisjesspeelgoed. Aan de mooie roze pick-up zit een aanhanger bevestigd, waarin paarden veilig vervoerd kunnen worden. Het is natuurlijk de taak van uw kleine meisje om het paard veilig naar de plaats van bestemming te brengen in de aanhanger! Met dit stevige speelgoed van kunststof kan uw dochter jarenlang spelen! De pick-up en de aanhanger zijn van een hoge kwaliteit en zijn hierdoor niet alleen leuk voor uw dochter, maar misschien ook wel voor eventuele zusjes die hier later ook mee willen spelen.


7. Lekker spelen met de boerderij van Eichhorn! 

Is uw dochter, nichtje of kleindochter ook zo gek op dieren? Dan is deze boerderij écht een mooi cadeau voor haar! In de boerderij vindt u de boer en zijn dieren. De koe en het kalfje genieten van lekker hooi, de dieren kunnen veilig binnen staan in de warme stal of buiten rondlopen in de weide. Zo leert uw kleine meid spelenderwijs kennis maken met het leven op de boerderij. Ze leert van alles over het zorgen voor dieren en ontdekt zo het belang van dierenwelzijn. Hier kunt u immers niet vroeg genoeg mee beginnen! Voor deze leuke speelboerderij betaalt u €27,99.


8. Speel- en leerplezier met de Electro Wonderpen!

Bent u op zoek naar een betaalbaar cadeautje voor een meisje van ongeveer 5 jaar oud? Deze Electro Wonderpen Dierenpret-set is een vrolijk cadeautje waar kleine meisjes veel speel- en leerplezier aan zullen beleven. Het is aan uw kleine meid de taak om het antwoord op de vragen te vinden en met de punt van de electropen het juiste antwoord aan te raken. Is het antwoord goed? Dan klinkt er een muziekje en gaat er een lampje branden! Wat een leuke manier om spelenderwijs van alles te leren! Zo is educatief speelgoed niet alleen goed voor een kind om mee te spelen, maar kan uw buurmeisje, dochter of het vriendinnetje van uw kind ook écht genieten van dit mooie cadeau. Voor dit cadeautje betaalt u slechts €13,95.


9. Leren lezen met de Clementoni Leesspellen

Meisjes van 5 jaar oud maken vaak op school al spelenderwijs kennis met letters. Niet alle meisjes zijn op deze leeftijd al toe aan het leren lezen, maar sommige meisjes zijn erg leergierig en genieten erg van het spelen met educatief speelgoed: speelgoed waar zij iets van leren. Met deze set Clementioni leesspellen leren meisjes van 5 jaar oud spelenderwijs lezen. Ze spellen woordjes van maximaal 5 letters en met dit speelgoed kunnen verschillende spelletjes gespeeld worden, waarbij woordjes nagelegd kunnen worden, waarbij er op zoek gegaan moet worden naar begin- en eindletters of waarbij echte woordjes gespeld kunnen worden. Wat zal uw kleine meid trots zijn als zij haar eerste woordje heeft neergelegd! Dit educatieve speelgoed is een geweldig cadeau voor een meisje van 5 jaar oud! Hiervoor betaalt u de zachte prijs van €19,99.


10. Lekker actief zijn met de HUDORA rekstok!

Is uw dochter of een ander meisje waarvoor u een leuk cadeautje zoekt een echt buitenmeisje? Is zij het liefst de hele dag buiten aan het spelen, waar zij lekker haar energie kwijt kan? Is ze niet bang en lekker lenig? Dan is deze rekstok een prachtig cadeau voor haar! Met deze rekstok kan uw dochter leren koppeltje duikelen. Voor u het door hebt, kan zij allerlei trucjes op deze rekstok en zal ze u verbazen met al haar kunsten! De rekstok is verstelbaar en kan ingesteld worden op 4 verschillende standen, waardoor de rekstok als het ware meegroeit met uw dochter. Er zit een set voor veilige montage bij de rekstok inbegrepen. Wat een mooi cadeau voor actieve, 5-jarige meisjes! Deze rekstok kost €60,95


11. Het Pie Face Showdown gezelschapsspel!

Vindt u het ook zo leuk om spelletjes te spelen met uw 5-jarige dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje? Dit vrolijke gezelschapsspel mag dan niet ontbreken in uw spelletjeskast! Tijdens dit spelletje wordt er veel gelachen! Plaats slagroom of een natte spons op de arm op het spelbord en plaats de kin op de kinsteun. Vervolgens moet er op de knop gedrukt worden om de arm te activeren. Wie zal er onder de slagroom komen te zitten? Het is onbeperkt lachen, gieren en brullen tijdens het spelen van dit hilarische spel! En natuurlijk mag de slagroom achteraf heerlijk opgegeten worden. Een prachtig verjaardagscadeau voor een meisje dat van spelletjes spelen houdt! Voor dit gezelschapsspel betaalt u €34,99.


12. Disney magische 2 minuutverhalen

Disney blijft altijd een succes bij kinderen. Ook bij meisjes van 5 jaar is Disney nog zeer populair. Houdt uw kleine meid er nog steeds van om heerlijk voorgelezen te worden? Dan is dit vrolijke boek van Disney met daarin verschillende bedverhaaltjes heerlijk om aan haar voor te lezen voordat ze lekker gaat slapen. Zo hebt u even quality time met uw kleine meid en geniet het meisje ondertussen van de vrolijke verhaaltjes. Het boek is zeer uitgebreid en bijna alle Disneyfiguren komen voor in de verhalen! Voor dit fijne boek betaalt u €17,90.


Meisjesspeelgoed voor 5-jarige meisjes: wat een keuze!

U leest het: als u op zoek bent naar een mooi cadeau voor een meisje van ongeveer 5 jaar oud, dan is er genoeg om uit te kiezen. Voor allerlei verschillende meisjes met verschillende karaktertjes, zijn er ook verschillende soorten speelgoed om uit te kiezen. Buitenspeelgoed voor actieve meisjes, boekjes voor meisjes die genieten van voorgelezen worden of spelletjes voor meisjes die genieten van samen spelen. Wat u ook kiest, uw dochter, nichtje, buurmeisje of kleindochter zal ongetwijfeld enorm genieten van het cadeau dat u haar geeft! Bestel snel het meisjesspeelgoed van uw keuze!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën