Speelgoed voor meisjes van 6

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Wauw! Uw dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje heeft de leeftijd van 6 jaar bereikt! Wat een mijlpaal voor haar, maar ook voor u. Ze zit misschien al in groep 3 of gaat hier bijna naar toe en u ziet haar veranderen van een kleurtje dat nog moet wennen op school, naar een zelfverzekerde 6-jarige die leert lezen, rekenen, schrijven en spellen. Wat verandert er veel in ee

n korte tijd! Omdat uw 6-jarige meisje nu veel meer kan en op school veel meer leert, verandert het speelgoed waarmee zij speelt ook. Het speelgoed mag haar meer 

​uitdaging bieden en mag meer inspelen op het ontwikkelen van de vaardigheden waar zij zich nu mee bezighoudt. Zo is spelen niet alleen leuk voor haar, maar blijft het spelen met speelgoed ook een leerzame bezigheid. Als u op zoek bent naar een mooi cadeautje voor een meisje van 6 jaar oud, helpen wij u graag bij het maken van een goede keuze. Hieronder vindt u allerlei cadeausuggesties voor meisjes van ongeveer 6 jaar. Lees gauw verder en vind het cadeau waar u naar op zoek was!

Speelgoed voor meisjes van 6 jaar: onze top 10


1. My Little Pony – Crystal Empire Kasteel

My Little Pony blijft bij meisjes van 6 jaar heel populair. Hoewel jongere meisjes ook al graag spelen met speelgoed van My Little Pony, zult u ontdekken dat meisjes van ongeveer 6 jaar oud steeds meer zelf hun verhaallijnen kunnen verzinnen. Hun fantasiewereld wordt groter en hun vindingrijkheid neemt met de dag toe, waardoor uw meisje geconcentreerder en langer zal kunnen spelen met haar speelgoed. En wat is er dan mooier dan haar dit mooie Crystal Kingdom cadeau te geven? In dit mooie ijspaleis wonen de pony’s van My Little Pony. Ze kunnen op de troon zitten, kunnen de ijstrap beklimmen en kunnen staan op het prachtige balkon, vanaf waar ze alles goed kunnen overzien. Uw kleine meid beleeft de mooiste avonturen met haar pony’s in dit prachtige ijspaleis! Voor deze Crystal Kingdom-speelset van My Little Pony betaalt u €69,99 op bol.com.


2. Lekker naar buiten met de Sportline Scooter

Er wordt veel gevraagd van meisjes van 6 jaar oud. Ze zitten inmiddels (bijna) in groep 3 en leren daar allerlei vaardigheden, zoals lezen, schrijven en rekenen en dit vraagt veel concentratie van hen. Misschien merkt u het wel aan uw kleine meid wanneer ze uit school komt: ze is mentaal moe van al het leren en heeft fysiek veel energie. Het is daarom fijn om haar speelgoed cadeau te geven dat haar helpt om die fysieke energie lekker kwijt te raken en even heerlijk buiten te kunnen uitrazen. Deze mooie, roze step is een prachtig voorbeeld van buitenspeelgoed dat uw kleine meisje niet alleen fit en gezond houdt, maar dat haar ook helpt om lekker buiten te spelen en haar energie kwijt te raken. U zult zien dat ze aan het einde van de dag heerlijk voldaan haar bedje in stapt! De step is in hoogte verstelbaar en groeit hierdoor mee met uw dochter (of een ander meisje). Voor deze step betaalt u €29,99.


3. Monopoly spelen met Disney Frozen!

Bent u de trotse moeder, oma, tante of buurvrouw van een meisje van 6 jaar oud? Dan bent u ongetwijfeld bekend met de Disneyfilm Frozen! Frozen is een vrolijke Disneyfilm over de twee prinsessen Anna en Elsa die in het hoge noorden wonen in een prachtig paleis. Inmiddels zijn deze twee prinsessen al jaren de grootste idolen van jonge meisjes en daarom staan de speelgoedwinkels vol met meisjesspeelgoed van Frozen. Meisjes van 6 jaar vinden het natuurlijk fantastisch om speelgoed van Frozen te krijgen, maar omdat meisjes op deze leeftijd ook aan meer uitdaging toe zijn, is dit Monopoly-spel van Frozen een extra leuk verjaardagscadeau! Zo kunnen ze genieten van Frozen, maar kan er tegelijkertijd een leuk spelletje gespeeld worden, waarbij uw dochter, nichtje, kleinkind of buurmeisje uitgedaagd wordt om slim te spelen en het spel te winnen. Dit spelletje kan gespeeld worden met 2 tot 3 spelers en duurt ongeveer 30 minuten. Voor €44,03 kunt u dit leuke Monopoly-spel van Frozen bestellen


4. Gipsvlinders gieten

Meisjes zijn vaak erg creatief. Ze houden van tekenen en knutselen en maken hoe ouder ze worden de mooiste kunstwerken! Bent u op zoek naar een cadeautje voor een klein prijsje voor het kinderfeestje van een van de vriendinnetjes van uw dochter? Dan is deze set om gipsvlinders te gieten een geweldig cadeau! 6-jarige meisjes kunnen niet alleen creatief bezig zijn tijdens het gieten van de gipsvlinders, maar kunnen hun zelfgemaakte gipsvlinders achteraf prachtig versieren en in hun slaapkamer ophangen. U zult zien: hier is een kleine meid middagen lang zoet mee! Voor dit cadeautje betaalt u slechts €18,99.


5. Creatief bezig zijn met Ministeck Dolfijnen

Kent u het nog van vroeger: Ministeck? Met dit leuke meisjesspeelgoed kunnen kleine meisjes de mooiste schilderijen maken. De kleine Ministeck stukjes moeten in zo’n patroontje op het bord neergelegd worden dat er een afbeelding ontstaat. In dit geval kan uw kleine meid werken aan een prachtige plaat van twee springende dolfijnen bij zonsondergang. Heeft ze de plaat helemaal afgemaakt? Dan kan ze hem ophangen in haar kamertje! Met deze Ministeck-set hebben kleine meisjes van 6 jaar oud urenlang speelplezier. Uw dochter of een ander meisje zal u verbazen met haar concentratievermogen om de plaat helemaal af te maken. Voor dit mooie meisjesspeelgoed betaalt u €34,99..


6. K3-verkleedjurk – Regenboog

Veel meisjes zijn gek op verkleden! Ze veranderen zichzelf graag in een mooie prinses, maar het allerliefste veranderen ze natuurlijk in een echte K3-zangeres. Deze vrolijke K3-druk met regenboogopdruk én met glitters zorgt ervoor dat uw dochter zich een echte K3-zangeres voelt! Ze zingt mee met alle vrolijke K3-liedjes en danst de sterren van de hemel in deze schitterende jurk. Voor slechts €19,99 koopt u deze mooie jurk. De jurk is van een goede kwaliteit en gaat lange tijd mee! Uw dochtertje kan dus lange tijd genieten van de mooie verkleedjurk. De jurk  is verkrijgbaar in maat 116, 134 en 152.


7. Hatchimals Ponette

Meisjes van ongeveer 6 jaar oud houden van verzorgen. Ze spelen veel met poppen en knuffels en zijn de hele dag in de weer om goed voor hen te zorgen. Dit mooie cadeautje, een Hatchimals HatchiBabies Ponette, speelt perfect in op deze interesse in het verzorgen van knuffels en poppen. Dit supervrolijke beestje moet eerst uitgebroed worden, maar heeft, wanneer hij uit zijn ei komt, behoefte aan veel liefde, knuffels en speelplezier. Laat uw 6-jarige meisje zorgen voor de Ponette en zorg ervoor dat ze hem goed opvoedt! Met dit prachtige, interactieve cadeau leert een meisje om voor een ander wezentje te zorgen en leert ze wat verantwoordelijkheid is. Vindt u dit ook zo’n mooi verjaardagscadeau? Bestel dit lieve beestje voor €69,99.


8. Jarenlang buitenspeelplezier met de Beach Speeltoren!

Wilt u uw dochter van 6 jaar oud een cadeau geven waar ze jarenlang plezier van kan hebben? Wilt u haar een cadeau geven dat haar stimuleert om lekker naar buiten te gaan, de iPad links te laten liggen en weer actief en fit te zijn? Dan is dit Beach Speelhuis met schommel, glijbaan en zandbak hét cadeau waar u naar op zoek bent. In dit mooie tuinhuis valt van alles te beleven en is uw meisje urenlang zoet. Ze kan al haar vriendinnetjes uitnodigen om mee te spelen, om te schommelen, om de mooiste zandkastelen te bouwen in de overdekte zandbak, of om avonturen te beleven in het speelhuisje. Dit speelhuis is van een zeer goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Het speelhuis is bestand tegen wind en regen en kan hierdoor prima in de tuin staan. Voor deze speeltoren betaalt u €279,95.


9. Een mooi roze springtouw voor echte meisjes

Meisjes van 6 hebben vaak energie voor 10. Herkent u dit ook bij uw eigen dochter en wilt u haar een cadeautje geven dat haar kan helpen om deze energie lekker kwijt te raken? Geef haar dan dit mooie springtouw cadeau! Het springtouw heeft een prachtig roze koord en heeft mooie roze handvatten, waardoor dit écht meisjesspeelgoed is. Binnen de kortste keren zal uw dochter de stoerste trucjes kunnen met haar springtouw! Met dit leuke cadeau heeft ze niet alleen veel speelplezier, maar blijft uw kleine meid ook fit en gezond. Twee vliegen in één klap! Het springtouw bestelt u voor slechts €7,99 op bol.com.


10. Lekker buitenspelen met de roze zand- en waterschelp

Buitenspelen was nog nooit zo leuk! In deze roze zand- en waterschelp kunnen meisjes van 6 jaar oud genieten van het spelen met zand of het spelen met water op warme zomerdagen. Laat haar zandkastelen bouwen of laat haar heerlijk genieten van waterpret met haar vriendinnetjes! De schelp ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zeer stevig, waardoor er jarenlang met deze zand- en waterschelp gespeeld kan worden. De schelp kan dicht, waardoor u, wanneer u de schelp als zandbak gebruikt, kan zorgen dat het zand niet nat wordt wanneer het regent. Wat een leuk en origineel meisjescadeau! Bestel deze zand- en waterschelp op bol.com voor maar €25,90.


Meisjesspeelgoed genoeg voor meisjes van 6 jaar oud!

Meisjes blijven meisjes… ze houden van knuffels, poppen en make-up en op 6-jarige leeftijd zult u dit nog steeds helemaal terugzien! Er zijn gelukkig genoeg mooie cadeautjes die inspelen op deze interesses van kleine meisjes. Bestel een mooie knuffel, een make-up spiegel van K3 of een roze zand- en waterbak om heerlijk in te spelen. Wat u ook koopt voor uw dochter, uw nichtje, uw buurmeisje of uw kleinkind… als u kiest voor één van de bovenstaande cadeaus, zit u altijd goed. Wij wensen u heel veel plezier met het geven van één van deze prachtige cadeaus voor een meisje!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed