Speelgoed voor meisjes van 8

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

​Is uw dochter, kleindochter, nichtje of buurmeisje inmiddels 8 jaar oud? Dan zult u merken dat ze echt groot begint te worden. Haar interesses worden anders en haar manier van spelen begint langzaam te veranderen. Op sociaal gebied heeft ze zich behoorlijk ontwikkeld de afgelopen jaren en het ‘samen spelen’ met vriendinnetjes of broertjes en zusjes is iets wat steeds vaker voorkomt. Als u op zoek bent naar een cadeautje voor een meisje van ongeveer 8 jaar oud, kunt u steeds vaker op zoek gaan naar cadeautjes die haar stimuleren in het samen spelen.

​Tegelijkertijd zijn meisjes van 8 jaar nog steeds kinderen en vinden veel meisjes het nog steeds erg leuk om lekker te spelen met hun speelgoed. Hoe uw 8-jarige dochter of een ander meisje van 8 jaar oud ook in elkaar zit… tussen de onderstaande cadeautips zit ongetwijfeld een leuk cadeautje voor het meisje waar u iets aan cadeau wilt geven. Bekijk snel al onze cadeautips en kies het cadeautje uit waar u naar op zoek was!

Speelgoed voor meisjes van 8 jaar: onze top 10


1. Totally Me! Bedelarmbandjes voor echte meisjes

Bent u op zoek naar een betaalbaar cadeautje voor een meisje van ongeveer 8 jaar dat gek is op sieraden en andere echt meisjesachtige spulletjes? Dan is deze set om zelf bedelarmbandjes te maken een prachtig cadeautje. Dit echte meisjesspeelgoed bestaat uit verschillende armbandjes waar diverse bedeltjes omheen gedaan kunnen worden. Het meisje aan wie dit cadeau wordt gedaan kan zelf haar armbandjes ontwerpen en kan deze vol trots dragen. Wat een leuk cadeau voor een creatief meisje dat van sieraden houdt! Dit mooie en echte meisjesspeelgoed is te koop voor een zeer klein prijsje van €9,99 op bol.com.


2. Dieren in het vlinder clubhuis

Is uw dochter van 8 jaar gek op dieren? Dan is dit meisjesspeelgoed écht hét cadeau voor haar! Met deze mooie vlinder clubhuis van Enchantimals kan zij allerlei avonturen beleven in het clubhuis voor vlinders. Dit mooie speelgoed is van een zeer goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Het speelgoed is bestand tegen het soms wat onvoorzichtige speelgedrag van kinderen, dus u kunt uw kind met een gerust hart met deze dierenclubhuis laten spelen. Wat een mooi cadeau! Voor dit clubhuis betaalt u €32,99.


3. Heerlijk spelen met Barbie en haar droomcamper

Barbies: dat valt in de categorie ‘echt meisjesspeelgoed’! Welk meisje heeft er nu niet gespeeld met de Barbies? Voor meisjes van 8 jaar oud zijn Barbies nog steeds een groot succes en gelukkig worden er tegenwoordig een heleboel verschillende soorten Barbies verkocht. Dit mooie Barbie droomcamper lijkt een mooie roze camper waarin Barbie de hele wereld kan bereizen, maar in werkelijkheid kan de auto opengeklapt worden en verschijnt er een heus zwembad, waarin barbie heerlijk kan ontspannen. Wát een avonturen kan uw 8-jarige meisje beleven tijdens het spelen met deze mooie auto van Barbie. U kunt deze droomcamper bestellen voor €119,-.


4. Het beste van twee werelden: creatief bezig zijn met de Frozen tekenset 

Ook meisjes van 8 zijn vaak nog steeds fan van de Disneyfilm Frozen. De liefde voor deze film en de mooie prinsessen Anna en Elsa begint bij meisjes vaak al op vroege leeftijd, maar blijft vaak ook járenlang hangen. Meisjes van 8 kwijlen nog steeds bij het kijken van deze film en fantaseren dat ze prinses Anna of prinses Elsa zijn. Met deze Frozen tekenset combineert u het beste van twee werelden: de wereld van Frozen én de wereld van het creatief bezig zijn. In deze koffer zitten verschillende materialen om mee te kleuren, waaronder stiften, potloden, krijtjes en een liniaal, een puntenslijper en een gum. Kinderen worden gestimuleerd in hun fantasie en creativiteit met deze mooie kleurkoffer en maken de mooiste dingen. Wat een leuk cadeau! Dit cadeau is al te koop voor de kleine prijs van €23,99.


5. Een schitterende make-up koffer voor echte meisjes van 8 jaar oud!

Bent u op zoek naar écht meisjesspeelgoed voor uw dochter, kleindochter, nichtje of een ander meisje in uw omgeving? Is dit meisje een echt meisje-meisje dat graag bezig is met meisjesdingen, zoals make-up, sieraden en mooie kleren? Koop dan voor haar deze te gekke make-up koffer, uitgerust met allerlei soorten make-up waarmee uw meisje zichzelf kan omtoveren tot een echte, prachtige popster! In de make-up doos zitten verschillende kleuren oogschaduw, 3 flesjes nagellak, 2 verschillende soorten lippenstift, een pincet, een nagelvijltje, bodygel, diverse penselen voor het aanbrengen van de make-up en diverse kleuren om zelf make-up te creëren. Wauw! Wat een schitterend meisjesspeelgoed om cadeau te geven aan een meisje dat 8 jaar oud wordt! Voor deze mooie, roze cadeaukoffer vol make-up betaalt u €49,95.


6. Een kapkop voor echte diva’s!

Wil uw kleine meid graag kapper worden en wil ze alvast oefenen om de mooiste kapsels in elkaar te draaien? Dan kan ze alvast oefenen met deze mooie kapkop. Maak een mooie vlecht of een mooie staart in de lange haren van de pop en breng mooie make-up aan op haar gezicht. Uw dochter leert zo wat het is om iemand mooi te maken en wordt geprikkeld in haar creativiteit. Dit is een echt cadeau voor meisjes! Bestel deze op bol.com voor maar €28,89.


7. Het Topmodel tekenboek

Meisjes van 8 zijn vaak graag creatief bezig. Ze tekenen en knutselen er op los en kunnen, dankzij hun inmiddels goed ontwikkelde fijne motoriek, hele mooie dingen maken. In dit tekenboek van Topmodel kan uw dochter of een ander meisje haar mooiste tekeningen maken en bewaren. Zo heeft ze een mooi boek waarin ze kan terugzien welke mooie tekeningen zij allemaal al heeft gemaakt en kan ze haar tekeningen vol trots aan iedereen laten zien. Dit leuke cadeautje is zeer betaalbaar en kost slechts €14,99.


8. Hét verjaardagscadeau: de Barbie dreamtopia prinses met lang, blond haar

Ieder meisje heeft wel een Barbie in haar speelgoedkast liggen, maar wij weten zeker dat uw dochter, nichtje of kleinkind zo’n mooie Barbie nog nooit heeft gezien. Deze Barbie met prachtig lang en blond haar is hét verjaardagscadeau voor een meisje dat 8 jaar oud wordt. Het lange haar van deze Barbie moet goed verzorgd worden en kan met de verschillende, bijgevoegde klemmetjes, op de meest prachtige manieren gedragen worden. Laat uw dochter het haar van deze Barbie kammen en verzorgen. Wat zal ze er druk mee zijn en wat zal ze ervan genieten! Dit mooie en echte meisjesspeelgoed kost €29,99 op bol.com.


9. Het twee-in-één spellendoosje van Frozen

Vindt u het ook zo leuk om spelletjes te spelen met uw 8-jarige dochtertje? Dat begrijpen we! Meisjes van 8 jaar zijn vaak al behoorlijk pienter en zijn goed in spelletjes. Soms zelfs zo goed dat ze u zonder moeite verslaan tijdens een spelletje memory. In dit speldoosje van Frozen zit de memory van Frozen. Wie weet als eerst de 2 bijpassende plaatjes bij elkaar te vinden? Doe een beroep op de denkvaardigheden van uw dochter en geniet van het spelen van deze spelletjes met haar. Zal ze gaan winnen? Ontdek het zelf en bestel dit leuke spelletje nu voor €23,41 op bol.com.

10. Hét spel voor meisjes die gek zijn op dieren: Hondopoly!

Bent u op zoek naar een verjaardagscadeautje voor een meisje dat gek is op dieren? Koop dan dit te gekke Hondopoly gezelschapsspel. Dit spel, dat gespeeld kan worden met 2 tot 6 spelers, is de hondenvariant van het spelletje Monopoly. Meisjes leren tijdens het spelen van dit spelletje van alles over verschillende hondenrassen en leren om tactisch na te denken en zo het spelletje van u te winnen. Voor dit spelletje betaalt u slechts €27,99, maar hebt u jarenlang speelplezier!

11. Dé puzzel voor echte meisjes: de Girly Girl 3D-puzzel

Meisjes van 8 jaar zijn vaak behoorlijk pienter. Ze hebben een hoop geleerd in hun korte leventje. Van lezen tot schrijven en van rekenen tot logisch nadenken… alles is al aan bod gekomen en het is nu een kwestie van het verder ontwikkelen van deze vaardigheden. Puzzelen is ook een vaardigheid die veel meisjes van 8 al behoorlijk onder de knie hebben. In een puzzel vinden meisjes van deze leeftijd plezier en tegelijkertijd vinden ze er een grote uitdaging in. Deze mooie paardenpuzzel is een prachtig verjaardagscadeau voor meisjes van 8 jaar oud die gék zijn van paarden en die ervan houden om een puzzel in elkaar te zetten! En dit is niet zomaar een puzzel, maar de puzzel is in 3D. De puzzel bestaat uit 108 stukjes en vormt, wanneer hij helemaal in elkaar zit, een mooie sieradenboom om mooie sieraden, zoals kettinkjes en armbandjes, aan op te hangen. Is dat geen echt meisjescadeau?! De puzzel is een ontzettend betaalbaar cadeau en kost slechts €24,99.

12. Een prachtig verjaardagscadeau voor meisjes: Lego Elves en de waterdraak

Lego is altijd al populair speelgoed geweest bij kinderen. De goede kwaliteit van dit speelgoed (het is immers niet kapot te krijgen!) en de veelzijdigheid die het biedt, maken dat kinderen al jarenlang genieten van het spelen met Lego. Ze kunnen er de mooiste bouwwerken mee maken, Lego uit verschillende Lego-sets kan prima met elkaar gecombineerd worden en bovendien ziet het speelgoed er altijd prachtig mooi uit. Wilt u een meisje van 8 jaar oud verrassen met echt meisjesspeelgoed en denkt u dat ze het leuk vindt om met de Lego te spelen? Koop dan deze prachtige Lego -set voor haar met daarin waterelf Naida Riverheart, die rondvliegt op haar waterdraak. Uw dochter, nichtje, kleindochter of buurmeisje beleeft samen met Naida en haar draak de spannendste avonturen. De draak heeft prachtige vleugels en mooie versieringen op haar kop en Naida is de mooiste elf die uw kleine meid ooit heeft gezien! Wat een leuk meisjesspeelgoed. Voor slechts €85,- op bol.com.

13. Vrolijk meisjesspeelgoed: de dierenarts van Playmobil

Is uw dochter van 8 jaar oud of een ander 8-jarig meisje helemaal weg van paarden en wilt u haar iets cadeau doen dat te maken heeft met deze mooie, elegante dieren? Koop voor haar dan deze speelgoed set van Playmobil. In deze doos zit een dierenarts met een pony en haar pasgeboren veulentje. Deze twee paardjes moeten natuurlijk goed verzorgd worden door de dierenarts! Laat uw dochter kennismaken met wat een dierenarts allemaal doet en laat haar verzorgende kant naar boven komen tijdens het spelen met dit vrolijke speelgoed voor meisjes. Het speelgoed van Playmobil gaat jaren mee, is erg stevig en hiermee is dit cadeau een mooie investering waar meisjes van 8 jaar nog héél lang plezier van kunnen hebben. Bent u ook zo enthousiast over dit leuke cadeautje? Bestel deze Playmobil-set dan nu voor slechts €34,99.

14. De dansmat van K3

Meisjes van 8 jaar oud hebben grote dromen! Ze willen popster of zangeres worden en gaan helemaal op in deze droom. En wat is er dan mooier dan hen iets cadeau geven dat helemaal aansluit op hun grote wens: zangeres worden. Met deze dansmat van K3 komen dromen uit. Uw dochter of een ander 8-jarig meisje waant zich helemaal in de wereld van K3 en kan spelen dat zij één van de zangeressen uit deze vrolijke meidenband is. Op de dansmat kan zij alle danspasjes van de K3-zangeressen nadoen. De dansmat maakt geluidjes bij elk danspasje en via de dansmat kunnen er verschillende K3-liedjes worden afgespeeld. Uw dochter zal zich ongetwijfeld ontpoppen tot een echte K3-popster! Voor dit mooie meisjesspeelgoed betaalt u €23,50.


Cadeautjes voor meisjes van 8 jaar oud

Bent u dus op zoek naar een cadeautje voor een meisje van 8 jaar oud, bijvoorbeeld voor uw dochter, uw nichtje, uw kleinkind of uw buurmeisje? Kies dan één van de bovenstaande cadeaus voor haar uit. Voor ieder meisje is er wel iets moois om te krijgen: een dansmat van K3, een prachtige 3D-puzzel of een mooie speelset van Lego of Playmobil… wat u haar ook geeft, met één van de bovenstaande cadeaus zit u altijd goed!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën