Duplo auto

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Auto’s en Cars van Lego Duplo!

​Duplo, wie kent het niet? Duplo is fantastisch speelgoed en al jarenlang vermaken kinderen zich uren tijdens het spelen met de duploblokken. Duplo prikkelt de fantasie van een kind en het spelen met Duplo helpt kinderen bij het ontwikkelen van hun fijne motoriek. Ze kunnen er de mooiste bouwwerken mee maken, alle Duplo-sets zijn te combineren en het speelgoed is niet kapot te krijgen. Kortom: de perfecte combinatie voor goed en degelijk kinderspeelgoed. Ook voor kinderen die van het spelen met autootjes houden, is Duplo een zeer geschikt cadeau. Duplo heeft diverse speelgoedsets met autootjes en heeft zelfs speelgoed van de bekende en populaire kinderfilm Cars! Wilt u meer weten over het speelgoed van Duplo voor kinderen die gek zijn op auto’s? Lees dan gauw verder!


Deze fraaie set van Duplo bevat maar liefst 40 onderdelen in het voertuigthema om mee te spelen. Met deze onderdelen kan uw kind de stoerste auto’s maken en bouwen. De 40 onderdelen in deze set van Duplo kunnen gebruikt worden om verschillende, creatieve voertuigen mee te maken. Met onder andere verkeersbord-stenen, slangen, motoren, kranen, truckcabines en nog veel meer voertuigonderdelen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Uw kind kan zijn of haar fantasie de vrije loop laten en zelf de mooiste voertuigen ontwerpen met dit mooie speelgoed. Geen standaard auto’s die al in elkaar gezet zijn, maar auto’s die ontworpen en gebouwd zijn door uw kind: dat is nog eens leuk speelgoed waar uw kind, kleinkind, neefje of nichtje ongetwijfeld urenlang speelplezier van zal hebben. Bent u ook zo enthousiast? Bestel dit mooie speelgoed dan snel.


2. Mijn eerste voertuig van Lego Duplo

Meisjes van 10 jaar hebben de kunst van het lezen al helemaal onder de knie. Kan uw 10-jarige meisje ook zo verdrinken in een boek? Dan is het natuurlijk geweldig om haar een nieuw boek cadeau te geven waar ze van kan genieten. Dit leuke en klassieke boek van Roald Dahl, De Griezels, is een klein cadeautje voor een klein prijsje van slechts €9,50 waar uw meisje ongetwijfeld enorm gelukkig mee zal zijn. Ze kan helemaal opgaan in de wereld die Roald Dahl schetst en vertelt u achteraf ongetwijfeld alle avonturen die er in het boek beschreven worden.


3. LEGO DUPLO Politiepatrouille

Niets zo spannend als politiewagens! Deze auto’s, met hun snelle sirenes en zwaailichten, zijn vaak razend interessant voor kleine kinderen. Laat uw kind ook boeven vangen met deze stoere politiewagen van Lego Duplo! In deze set bevindt zich een boef die de bank aan het beroven is. Het is natuurlijk van groot belang dat deze boef zo snel mogelijk opgepakt wordt. Uw kind neemt de boef gevangen en sluit hem op in het politiebusje! Zo kan de boef niemand meer beroven. Wat een spectaculair, stoer en spannend speelgoed! Dit mooie cadeautje is leuk voor kleine jongetjes die eindeloos gefascineerd zijn door de politie, of natuurlijk voor kleine meisjes die het te gek vinden om met een politieauto van Lego Duplo te spelen!


4. Mijn eerste vrachtwagen

De eerste Duplo van uw kleintje: dat moet een speciaal cadeautje zijn. Is uw kleintje ook zo gek op alles wat met voertuigen te maken heeft? Dan is dit een prachtige, eerste Duplo-set! In deze doos van Duplo zit een stoere vrachtwagen met daarop allerlei blokken vol levensmiddelen. Groenten, brood, verse melk… het wordt allemaal vervoerd met deze vrachtauto! Doe uw peuter een plezier en geef hem deze mooie vrachtwagen cadeau. Wat zal hij of zij u dankbaar zijn!


5. De Piston Cup Race van Cars!

Is uw kind gek op Cars? Dan is hij niet de enige! Deze vrolijke kinderfilm vol gezellige auto-figuurtjes is razend populair bij zowel kleine als grotere kinderen. Daarom is dit leuke Duplo-speelgoed, geïnspireerd op Cars, hét perfecte verjaardagscadeautje voor uw zoontje, dochter, neefje of nichtje! In deze doos vindt u Bliksem, McQueen en Jackson Storm die samen de Piston Race Cup rijden. Wie zal er winnen?! Hiervoor betaalt u €26,95.


6. Flo’s Café van Cars!

Disney Cars is helemaal in bij kleine kinderen! In deze vrolijke autofilm beleven onder andere Mack, Takel, McQueen, Doc Hudson en Sally de meest geweldige en spannende avonturen. Ze racen heel wat af, maar moeten natuurlijk ook ergens tot rust kunnen komen. Dat is precies waar deze speelgoedset van Duplo van pas komt! In Flo’s Café kunnen alle Cars-auto’s even lekker tot rust komen en met elkaar kletsen. Daarna kunnen ze hun benzinetank volgieten bij de benzinepomp en kunnen ze weer lekker verder racen! Met dit cadeautje stimuleert u uw kind om vanuit zijn of haar eigen fantasie te gaan spelen en verhalen te verzinnen rondom dit speelgoed. Bovendien helpt het racen met de auto’s bij de ontwikkeling van de fijne motoriek. Wat een mooi verjaardagscadeau! Hiervoor betaalt u slechts €52,69.


6. LEGO Cars 2 Takels Spionnenafdeling 

Als uw kind een groot fan is van Disney Cars, dan is hij of zij ongetwijfeld ook bekend met Takel, de takelwagen uit deze leuke Disneyfilm. Met deze set van Duplo kan Takel in elkaar gezet worden en kan er aan hem geklust worden met de moersleutel, zodat hij weer in goede staat verder kan rijden. Uw zoon of dochter oefent op deze manier zijn of haar motorische vaardigheden en beleeft ongetwijfeld de mooiste avonturen in zijn of haar spel. Dit leuke cadeautje is te koop voor een zeer zachte prijs van €28,95.


8. LEGO Duplo Cars 2 Ville Flo's Café 

Wilt u uw zoon of dochter écht iets moois cadeau doen waar hij of zij jarenlang mee kan spelen? Dan is een speelset van Duplo altijd een goed idee. Duplo gaat jaren mee, is zeer stevig en blijft jarenlang leuk speelgoed. Het prikkelt de fantasie en de helpt kinderen in hun motorische ontwikkeling én, niet geheel onbelangrijk, het is ontzettend leuk speelgoed waar kinderen zich urenlang mee kunnen vermaken. Deze mooie set van Duplo, Mack’s lange rit, is zeer uitgebreid en bevat diverse figuren uit Cars, zoals Mack, de Sherrif en Bliksem McQueen. Wat een stoer speelgoed en wat zal uw kleintje hier een hoop lol van hebben! Bent u net zo enthousiast als wij? Bestel dit mooie speelgoed dan nu voor €199,99.


9. De klassieke Cars race van Lego Duplo!

Als uw zoon, dochter of kleinkind net zo’n fan is van Cars als wij, dan is dit het perfecte verjaardagscadeau voor hem of haar! In deze set van Duplo vindt u racemaatjes Bliksem McQueen en Takel die samen een race rijden! Wie zal er winnen? Is het Bliksem? Of gaat Takel er toch met de winst vandoor? Laat uw kleintje niet vergeten om tussendoor te tanken, zodat beide auto’s hard door kunnen blijven rijden. Wat een avonturen zal uw kind beleven met dit prachtige speelgoed!


10. De Tokyo Race van Cars!

Dit vrolijke speelgoed van Lego Duplo is te gek als uw kind de film Cars 2 heeft gezien! In Cars 2 komt de Tokyo Race voor en uw kind kan deze te gekke race helemaal naspelen met deze vrolijke set. In deze doos vindt u Bliksem McQueen en super snelle Carla, die samen de Tokyo Race rijden. Laat uw kind racen met de auto’s en bepalen wie er wint! Wordt het Carla of Bliksem? U komt er achter als u uw kind deze stoere set cadeau geeft.


11. Cars in Italië!

Disney Cars is te gek! En daarom is het extra leuk om uw kind Duplo van Cars te geven. In deze mooie set van Duplo zitten Luigi en Guido, twee Italiaanse auto’s, die even in Italië zijn om hun mama te bezoeken. Ze rijden de lange tocht naar Italië en moeten natuurlijk even uitrusten voor hun grote race. Laat uw kind urenlang speelplezier hebben met Luigi en Guido en geniet van alle verhalen die uw zoon of dochter beleeft met deze stoere auto’s!


12. Flo’s V-8 Café

Bij Flo’s V-8 Café kunnen de auto’s van Cars even lekker bijtanken. Ze kunnen gezellig met elkaar kletsen en hun benzinetank volgooien, zodat ze daarna weer verder kunnen rijden. Wilt u uw kleintje verrassen met dit mooie speelgoed van Lego Duplo? Dat is een goed idee! Met dit speelgoed leert uw kind zelfstandig spelen en wordt zijn of haar fantasie geprikkeld om zelf verhalen te verzinnen. Bovendien kan uw kind oefenen met het bouwen van zelfbedachte bouwwerken, dankzij de bouwblokjes van Duplo. Hiermee wordt hij niet alleen creatiever en krijgt hij meer inzicht in het zelf bouwen van Duplo-bouwwerken, maar oefent hij of zij ook zijn motoriek. Wat een prachtig speelgoed! Wilt u dit speelgoed cadeau doen aan uw zoon of dochter? Dan kunt u deze set voor slechts €119,99


13. Mijn eerste bus van Duplo

Is uw kind gek van voertuigen, maar heeft hij nog geen speelgoed in de vorm van voertuigen? Dan moet eens de eerste keer zijn! Geef hem of haar deze mooie eerste bus cadeau. . Onderweg moet er natuurlijk goed op de weg gelet worden. Laat uw kind kennismaken met voertuigen met dit vrolijke kinderspeelgoed van Duplo! Een te gek cadeautje voor een heel klein prijsje van slechts €5,99.


14. De brandweerwagen van Duplo 

Kleine kinderen, en dan vooral kleine jongetjes, vinden voertuigen vaak razend interessant. Hoe aparter het voertuig, hoe meer interesse ze er in tonen. Natuurlijk zijn normale auto’s ook leuk, maar een brandweerwagen is natuurlijk extra boeiend! Want wat doet een brandweer eigenlijk? En hoe gaat dat allemaal precies in zijn werk? Laat uw zoontje kennismaken met brandweerwagens door hem dit mooie speelgoed van Duplo cadeau te geven. Misschien ontpopt uw zoon zich wel tot een ware automonteur! Dit mooie cadeau bestelt u voor €39,99


15. Drukte in de garage

Is uw kind ook zo gek op voertuigen en wilt u hem of haar kennis laten maken met het klussen aan auto’s? Dan is deze mooie set van Duplo een prachtig cadeau voor uw kleine! Laat uw kind aan de slag gaan met deze mooie garage en ontdek hoe hij of zij druk in de weer zal zijn als monteur in de dop! Vindt u deze garage van Lego Duplo ook zo’n mooi verjaardagscadeau?


16. Bij het vliegveld met Lego Duplo! 

Heeft uw kind u wel eens gevraagd wat u eigenlijk doet bij een vliegveld als u daar voorbij rijdt? Met dit speelgoed van Duplo zal hij of zij steeds beter leren begrijpen wat vliegen is . . Wat een avonturen zal uw kind beleven en wat zal hij of zij lang speelplezier hebben. Of er nu alleen gespeeld wordt of dat uw kleine een vriendje of vriendinnetje uitnodigt om mee te spelen… plezier is gegarandeerd met dit mooie speelgoed van Lego Duplo!


Autospeelgoed van Lego Duplo!

Bent u op zoek naar mooi speelgoed van Lego Duplo en wilt u speelgoed cadeau doen dat iets te maken heeft met voertuigen? Dan zit u hier goed! Hierboven vindt u de mooiste tips voor speelsets van Lego waar te gekke voertuigen in te vinden zijn. Vrachtwagens, bussen, takelwagens en echte raceauto’s van Disney Cars, u kunt het zo gek niet verzinnen. Wat voor voertuig uw kind ook te gek vindt, het zit er ongetwijfeld tussen. Kies het verjaardagscadeau dat u graag wilt geven en bestel het snel!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën