​Duplo grote boerderij

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Op ontdekkingstocht op de boerderij!

​De boerderij is waanzinnig leuk! Hoewel steeds meer kinderen tegenwoordig opgroeien in de stad, is de boerderij nog steeds een thema dat vaak langskomt in kinderboekjes. Op de boerderij maken kinderen kennis met verschillende dieren en leren ze waar onze groenten en ons fruit vandaan komen. Bovendien is er van alles te beleven op de boerderij. Vindt u het leuk om uw zoon of dochter ook kennis te laten maken met de wereld van koeien en schaapjes, van tractors en stallen en van appelbomen en hooi? Lees dan gauw verder en ontdek fantastische cadeautips voor uw kind!


Bent u op zoek naar een spectaculair cadeautje voor uw zoontje, dochtertje, neefje, nichtje of kleinkind? Dan bent u bij Lego Duplo aan het juiste adres! Duplo maakt het mooiste speelgoed, gemaakt van zeer stevig materiaal dat jarenlang meegaat en dat zorgt voor uren speelplezier. Deze uitgebreide boerderij draagt vast bij aan dit speelplezier, dankzij de vele onderdelen in de speelset. In deze doos vindt uw kind een vrolijke boerderij met een boer die goed voor zijn dieren zorgt. De boer kan in zijn tractor rondrijden op het erf om aan het werk te gaan, terwijl de dieren over het erf lopen of uitrusten in de stal. Dit speelgoed is niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam. Laat uw kind kennismaken met de verschillende dieren, vertel ze welke geluiden de dieren maken en stimuleer uw zoon of dochter in het verzinnen van de mooiste avonturen. Wat een geweldig speelgoed! Voor dit mooie cadeau betaalt u €119,99.


2. Landbouwtractor

Hebt u een stoere zoon die gek is op voertuigen? Dan mag deze landbouwtractor van Lego Duplo niet ontbreken in zijn voertuigencollectie! Met deze landbouwtractor kan de boer lekker aan het werk en kan hij over zijn erf heen rijden. Natuurlijk neemt hij de oliekan en de moersleutel mee, zodat de tractor gerepareerd kan worden als deze onderweg per ongeluk kapot gaat. De koe kan gezellig mee in de laadbak. Uw zoon vindt deze tractor ongetwijfeld helemaal te gek!


3. Een tractor voor de allerkleinsten!

Wilt u uw dreumes of peuter een leuk cadeautje geven, maar wilt u hem of haar tegelijkertijd ook iets leren? Koop dan deze schattige eerste tractor. Uw kind leert spelenderwijs van alles over de boerderij, terwijl hij of zij de boer in zijn tractor laat rondrijden. Laat uw kind kennismaken met de verschillende fruitsoorten en laat hem of haar de fijne motoriek ontwikkelen door met de tractor rond te rijden. Zo is spelen niet alleen leuk en gezellig, maar ook leerzaam en nuttig! Wees er snel bij!


4. Dieren van de boerderij

De boerderij staat natuurlijk bekend om alle dieren die er rondlopen. Veel kinderen zijn eindeloos gefascineerd door dieren. Ze leren spelenderwijs de geluiden van de dieren na te doen en gaan maar wat graag naar de kinderboerderij om dieren in het echt te bewonderen en ze misschien een beetje te aaien. Met dit speelgoed van Lego Duplo kunt u deze interesse van uw kind stimuleren. Hij of zij speelt met het varkentje, de geit, het konijntje en het schaap en kan samen met u leren welke geluidjes deze dieren maken. Wat een leuk cadeau voor de allerkleinsten!


5. Paardenstal van Lego Duplo!

Is uw kleine meid gek op paarden? Dan mag deze paardenstal van Duplo niet ontbreken in haar speelgoedcollectie. Met dit leuke speelgoed kan uw dochtertje de mooiste avonturen beleven met de paarden. De paarden moeten zich voorbereiden op een springwedstrijd. Natuurlijk moeten de paarden voordat de wedstrijd begint nog even goed verzorgd worden en uitrusten in de stal. Daarna mogen de paarden in de auto en gaan ze mee naar de wedstrijd. Welk paard zal er winnen? Laat het uw kleine meid verzinnen terwijl ze speelt met dit echte meisjesspeelgoed van Lego Duplo.


6. De Polybag van Duplo

Bent u op zoek naar een klein cadeautje voor een kind, maar wilt u wel iets cadeau doen dat écht leuk is? Koop dan deze polybag van Duplo met daarin vier onderdelen om mee te spelen én een minifiguurtje of een diertje. Welk diertje of minifiguurtje zou er in de polybag zitten? Dat is natuurlijk dé verrassing van dit leuke cadeau! De onderdeeltjes in de polybag kunnen perfect gecombineerd worden met al het andere speelgoed van Duplo. Voor dit leuke en originele cadeautje betaalt u slechts €10,99.


7. Ville boerderij Duplo!

Met deze boerderij van Duplo hoeft uw kind zich nooit meer te vervelen. Uw dochtertje of zoontje kan de dieren verzorgen, rondrijden op de quad-bike en diverse goederen verplaatsen op de bewegende transportband. In deze speelset zitten maar liefst 42 stukjes. Deze onderdelen kunnen natuurlijk ook perfect gecombineerd worden met ander speelgoed van Lego Duplo, maar op zichzelf biedt deze speelgoeddoos al een heleboel plezier. Uw kind maakt spelenderwijs kennis met alle boerderijdieren en verzint zijn of haar eigen verhalen. Wat een prachtig speelgoed!


Kennismaken met de boerderij met Lego Duplo!


Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor uw zoon of dochter? Dan is een speelset van Duplo van de boerderij een prachtig cadeau. Met boerderijspeelgoed leert uw kind spelenderwijs welke dieren er allemaal rondlopen op de boerderij, welke geluiden deze dieren maken en wat er allemaal te doen valt op de boerderij. Laat uw kind de dieren verzorgen, laat hem het erf onderhouden en laat de dieren uitrusten in de stal. Hierboven vindt u allerlei suggesties van geweldig speelgoed van de boerderij. Verras uw zoon of dochter hiermee en hij of zij zal zich ongetwijfeld uren kunnen vermaken. Kies snel het cadeautje van uw wens. Wij wensen u veel plezier bij het geven!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën