Duplo bouwplaats

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Op avontuur op de bouwplaats met Lego Duplo!

Kleine kinderen zijn enorm fantasierijk. Het is fantastisch om hen speelgoed te geven dat deze vindingrijkheid en hun gevoel voor fantasie stimuleert, zodat kinderen hun eigen verhalen blijven verzinnen. Kinderen worden tegenwoordig weinig meer gestimuleerd om zelf verhalen te verzinnen. Met de komst van de televisie en tablets worden kinderen vaak eenvoudig vermaakt.

​De tv komt met een verhaal en een kind hoeft alleen maar te kijken. Dit maakt dat kinderen het tegenwoordig soms moeilijker vinden om zélf aan de slag te gaan met speelgoed en hun eigen avonturen te verzinnen. Gelukkig is er speelgoed dat hen hierbij kan helpen! Het speelgoed van Duplo prikkelt de fantasie en laat kinderen weer spelen zoals ze dat vroeger deden. Ze kunnen bouwen met de duplostenen en oefenen zo hun motoriek, maar kunnen ook verhalen verzinnen dankzij de speelsets die er te verkrijgen zijn. Is uw kind weg van alles wat met bouwen en voertuigen te maken heeft? Misschien is een speelset van Duplo met het thema ‘Bouwplaats’ dan wel iets voor hem of haar. Lees snel verder voor onze cadeausuggesties!


Is uw zoon of dochter een kleine bouwvakker in de dop en wilt u hem of haar verrassen met een mooi verjaardagscadeau? Deze uitgebreide set van Duplo bevat een grote bouwplaats waar van alles gebeurd! De aarde kan opzij geschoven worden met de bulldozer die rijdt op échte rupsbanden en de bouwmaterialen kunnen zo uit de vrachtwagen gekiept worden, zoals dat ook gebeurt op een echte bouwplaats. De kraan kan gebruikt worden om de zware ladingen weer omhoog te hijsen en zo een nieuw gebouw in elkaar te zetten. Uw kind leert binnen een mum van tijd hoe het er aan toe gaat op de bouwplaats. Wat zal hij of zij een plezier beleven aan het spelen met deze bouwset van Duplo! Voor dit mooie cadeau betaalt u €47,95


2. Lekker aan het werk in de steengroeve

Bent u op zoek naar een spectaculair verjaardagscadeau voor uw zoontje, uw kleinzoon of dat ene neefje waar u stapelgek op bent? Dan kunnen wij u helpen! Met deze steengroeve van Lego Duplo zal de kleine man zich niet snel vervelen! In deze speelset vindt u een heuse steengroeve met daarin een grote graafmachine die de zware stenen kan verplaatsen. De kraan kan gebruikt worden om de keien op elkaar te plaatsen. Het is hard werken, maar let maar eens op hoe uw kleintje zich snel ontwikkelt tot een serieuze bouwvakker die alles weet van het werken in de steengroeve! Met dit speelgoed van Lego Duplo zal hij zich ongetwijfeld urenlang kunnen vermaken. Het speelgoed is zeer stevig en gaat jarenlang mee. Bovendien kan het speelgoed uit deze speelgoeddoos leuk gecombineerd worden met ander speelgoed van Duplo. Ideaal! Bent u net zo enthousiast als wij? Bestel dit mooie cadeau dan snel  u betaalt hiervoor €349.


3. De stoere vrachtwagen van Lego Duplo

Staat uw zoontje, kleinkind of neefje ook altijd met open mond te kijken als er een vrachtwagen langsrijdt? Dat is helemaal niet zo gek! Vrachtwagens zijn voor kleine kinderen enorm indrukwekkend. Ze zijn groot, rijden hard én ze zijn natuurlijk ontzettend stoer. Kinderen die weg zijn van voertuigen vinden het vaak ook leuk om speelgoed te krijgen dat met voertuigen te maken heeft. Bent u op zoek naar een cadeautje voor een echte voertuigenliefhebber? Dan is deze stoere vrachtwagen van Lego Duplo een prachtig cadeau! De kiepbak kan echt kiepen en bevat grind dat vervolgens door de vrachtwagenchauffeur met de schep op zijn plek moet worden gelegd. Er is dus werk aan de winkel! Wacht niet langer en bestel dit vrolijke cadeautje


6. Werk aan de (snel)weg!

Wij vinden het heel normaal dat er overal over de wereld snelwegen te vinden zijn. Met de auto rijden we over de snelweg en zijn we binnen een mum van tijd aan de andere kant van het land. Maar wie legt die snelwegen eigenlijk aan? Laat uw kind kennismaken met de wereld van de bouwplaats. In deze speelset vindt u alle benodigdheden om een echte snelweg aan te leggen. In de vrachtwagen ligt al het materiaal en de wegwerkers zorgen ervoor dat het asfalt met de wals platgemaakt wordt, zodat er straks allemaal auto’s over heen kunnen rijden. Uw kind zal vast urenlang zoet zijn met het aanleggen van de nieuwe snelweg; wat een karwei! Dit mooie speelgoed van Lego Duplo is van een zeer goede kwaliteit, gaat jarenlang mee en is veilig om mee te spelen voor uw peuter of kleuter. Bovendien combineert het speelgoed van Duplo goed met andere speelsets van Lego Duplo. Wat een mooi cadeau! U kunt deze speelset voor €149,99 bestellenPrachtig speelgoed voor kleine bouwvakkers!

Is uw zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje een echte bouwvakker in de dop en wil hij of zij alles weten over de bouwplaats en de stoere voertuigen die hier rondrijden? Dan kunt u tussen de bovenstaande cadeautips vast wel een geschikt verjaardagscadeautje voor hem of haar vinden. Of het nu een klein cadeautje is of een grote speelset vol speelonderdelen… met Duplo raken kinderen niet snel uitgespeeld! Grijp uw kans en bestel nu het cadeautje van uw wens. Wat zal de kleine er blij mee zijn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën