Duplo brandweer/politie/ziekenhuis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

 Op avontuur met de politie, de brandweer en de ambulance

Als u een peuter of kleuter in huis hebt rondlopen, zult u het vast herkennen: brandweerauto’s, politieauto’s en ambulances worden met de grootste interesse bekeken! Dit is ook logisch, want deze voertuigen, met hun sirenes en hun indrukwekkende zwaailichten, zijn natuurlijk reuze interessant voor kleintjes! Veel kinderen ontwikkelen al snel een grote bewondering voor de politie, de brandweer en de ambulances en daarom is het leuk om hen speelgoed te geven dat hier iets mee te maken heeft. Wat dacht u van een echte brandweertruck of een politiepatrouille van Lego Duplo? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze! Lees snel verder en ontdek alle cadeau-opties!


De brandweer verricht natuurlijk indrukwekkend werk. Ze blussen de grootste vuren en zorgen daarmee voor onze veiligheid. U zult waarschijnlijk al wel ontdekt hebben dat uw kindje dit ook waanzinnig interessant vindt! Daarom is deze brandweertruck van Lego Duplo een fantastisch cadeau voor peuters en kleuters! Laat de brandweerman spectaculaire reddingsacties uitvoeren. Hij kan van hoge afstand branden blussen met de brandweerladder en de uitrekbare brandslang. Daarna kan hij met de ladder het gebouw binnen om alle mensen die in gevaar zijn te redden. Wat een avonturen zal uw kleintje beleven tijdens het spelen met dit stoere speelgoed! Voor deze brandweertruck betaalt u slechts €47,99


2. Laat uw kleintje kennismaken met de brandweerkazerne!

We hebben allemaal wel eens een brandweerauto zien langsrijden, misschien zelfs wel met de sirene en de zwaailichten aan, maar hoe ziet een brandweerkazerne er eigenlijk van binnen uit? Laat het uw zoon of dochter ontdekken met dit prachtige cadeau van Lego Duplo. In deze brandweerkazerne bevinden zich twee felrode brandweervoertuigen die klaarstaan om weg te rijden als er een brand geblust moet worden! De brandweermannen blussen snel het vuur dankzij hun snelle brandweerauto’s en hun goede brandweerslangen. Uw zoon of dochter zal zich absoluut een goede brandweerman of brandweervrouw voelen als de brand geblust is! Dit prachtige cadeau bestaat uit maar liefst 105 onderdelen en twee minifiguren. Dit betekent dat uw kind eindeloos speelplezier heeft tijdens het spelen met de brandweerkazerne. Bovendien oefent hij of zij de fijne motoriek wanneer de brandweerkazerne in elkaar gezet wordt. Wat een geweldig cadeau voor uw kleine jongen of meid! Dit cadeau bestelt u voor €109,99


3. Brand in Lego Ville!

O jee! Er is brand in het brandweergebouw van Lego Ville! Met dit speelgoed van Lego Duplo is uw zoontje ongetwijfeld uren bezig. Hij moet de grote brand blussen en zorgen dat alle mensen veilig zijn. Bovendien moet de dalmatiër gered worden! De poppetjes kunnen van de brandweerstang glijden om zo snel in de brandweerauto te stappen om de brand te blussen. Let natuurlijk wel op dat uw kleintje zijn gereedschap niet vergeet. Met de zwaailichten aan rijdt uw zoon snel naar de plaats waar de brand is uitgebroken. Hij zal de held van de dag zijn als de brand veilig en op tijd geblust is. Vindt u dit ook zo’n spectaculair verjaardagscadeau voor uw stoere zoon? Bestel deze mooie set van Duplo dan snel. Dit stoere speelgoed kost €199,95.


4. Kennismaken met de brandweerkazerne

Kinderen vinden de brandweer vaak erg interessant. Stoere brandweermannen blussen de grootste branden en zijn vaak echte helden! Wilt u uw kind een te gek cadeau geven dat jarenlang meegaat en waar hij ontzettend veel plezier van kan hebben? Dan is deze brandweerkazerne van Lego Duplo een absolute cadeautip. In deze speelset zit een echte brandweerkazerne, inclusief glijbaan, zodat de brandweermannen snel bij hun brandweerauto kunnen komen. Met de snelle auto rijden de brandweermannen binnen een mum van tijd naar de plaats waar de brand is uitgebroken en met hun goede brandweergereedschap blussen ze de brand als echte professionals! Wij weten zeker dat uw kind de grootste avonturen zal beleven tijdens het spelen met dit mooie speelgoed!


5. Op pad met de brandweercommandant!

Wilt u uw kleine kennis laten maken met een stoere brandweerman? Dan is dit mooie cadeautje van Lego Duplo de perfecte manier! Deze stoere set is om te bouwen naar verschillende voertuigen, waaronder een brandweervoertuig. Dankzij de snelle auto is de brandweerman ontzettend snel aanwezig bij de brand. Zo kan de brand geblust worden voordat er mensen gevaar lopen. Uw kind zal ongetwijfeld hele grootse avonturen beleven tijdens het spelen met deze stoere squad. Hiervoor koopt u jarenlang speelplezier, want het speelgoed van Duplo blijft jaren goed!


6. De politietruck van Lego Duplo!

Kinderen zijn vaak ontzettend geïnteresseerd in de politie. Politieagenten vangen boeven en dat is natuurlijk razend interessant! Is uw kleine ook altijd onder de indruk als er een politieauto langsrijdt en wilt u hem of haar graag laten kennismaken met het werk van stoere politieagenten? Geef hem of haar dan deze politietruck cadeau. Uw kleine moet de boef vangen die net van plan is om een bank te beroven. Laat uw kind de boef in de boeien slaan. Zo wordt uw zoon of dochter in één klap de held(in) van de dag!


7. Aan het werk op het politiebureau!

Kleine kinderen vinden de politie vaak razend interessant! Wat is er dan leuker om uw zoon of dochter dit uitgebreide politiebureau te vinden? In deze speelset vindt u niet alleen een politieauto, maar ook een politiemotor én een helikopter, om de boeven zo snel mogelijk te pakken te krijgen. Bovendien is er een verhoorkamer, om de boef, nadat hij in de boeien geslagen is, te verhoren. En is de boef schuldig? Dan kan hij opgesloten worden in de cel! Wat een stoer verjaardagscadeau is dit. Uw kleine zal ongetwijfeld urenlang kunnen spelen met dit mooie speelgoed van Lego Duplo. Dankzij de goede kwaliteit van dit speelgoed, weet u zeker dat niet alleen uw zoon of dochter, maar ook eventuele broertjes of zusjes nog lang plezier zullen hebben van dit politiebureau. U kunt deze speelset voor €239,99 bestellen


8. Achter de dieven aan met het politiebusje!

Is uw zoontje een kleine politieagent in de dop? Dan mag dit politiebusje niet ontbreken in zijn speelgoedcollectie! In deze stoere speelset van Lego Duplo vindt u een politiebusje waar boeven in opgesloten kunnen worden. Maar… de boef moet natuurlijk eerst gevangen worden! Uw zoon kan de boef, die net een bank aan het beroven is, ongetwijfeld te pakken krijgen! Wat een avonturen zal hij beleven. Daar zal uw kleine politieagent u waarschijnlijk nog een heleboel over vertellen! Dit cadeautje kost slechts €19,99 en is hiermee een zeer betaalbaar en leuk cadeautje, niet alleen voor uw zoontje, maar misschien ook wel voor een van de vriendjes van uw zoontje, uw neefje of misschien uw kleinkind.


10. Stoer rondrijden op de politiemotor

Natuurlijk zijn er politieauto’s die met sirenes en zwaailichten door de straten racen om boeven te pakken te krijgen, maar als u écht een origineel cadeau wilt geven aan een kind dat weg is van de politie, dan geeft u deze schitterende motor van Lego Duplo! Het is de taak van deze motoragent om het verkeer in de gaten te houden. Rijdt er niemand te hard? Rijden er geen auto’s door rood? En is alles wel veilig op de weg? Kijk en ontdek hoe uw kind het verkeer bewaakt tijdens het spelen met deze mooie motor. Dit leuke cadeautje kost €23,99


11. Mijn eerste politieset voor de kleinste politieagentjes!

Bij sommige kinderen begint het al vroeg: de liefde voor de politie. Dit soort kinderen herkent u meteen. Ze kijken om bij iedere politieauto die langsrijdt, wijzen naar de knipperende zwaailichten en zijn enorm gefascineerd door de sirene die ervoor zorgt dat alle andere auto’s aan de kant gaan. Als u een kind hebt dat helemaal weg is van de politie, dan is deze speelset van Duplo écht een mooi cadeau voor hem of haar. In deze doos vindt u de boef die de bank wil beroven. Het is natuurlijk de taak aan de politieagent om de boef zo snel mogelijk te pakken en hem achter slot en grendel te zetten. Zou het de politieagent lukken? Laat uw zoon of dochter het ontdekken tijdens het spel met dit mooie speelgoed. Hiervoor betaalt u slechts €49,98 en koopt u jarenlang speelplezier, dankzij de goede kwaliteit van Duplo-speelgoed. Bent u overtuigd? Mooi


12. Het grote ziekenhuis van Duplo 

Bent u op zoek naar een mooi cadeau van een goede kwaliteit? Dan is het kiezen voor Lego Duplo altijd een goed idee. Het speelgoed van Duplo blijft jarenlang goed en is van een zeer stevige kwaliteit, waardoor het speelgoed generatie op generatie wordt doorgegeven. Bovendien zijn alle speelsets van Duplo ontzettend goed te combineren. Deze ambulance van Duplo is ongetwijfeld een prachtige toevoeging aan de speelgoedcollectie van uw kind. In deze doos vindt u niet alleen een ambulance en een dokter die de ambulance bestuurt, maar ook een koffer met daarin alle benodigdheden om de patiënten snel te kunnen helpen. Stimuleer uw kind om zelf verhalen te verzinnen en deze na te spelen met dit mooie speelgoed.


14. De dokterspraktijk van Lego Duplo

We hebben het allemaal wel eens: we voelen ons niet zo lekker en we moeten naar de dokter om te kijken wat er aan de hand is. Uw kleintje heeft dit vast ook al wel eens meegemaakt. Vindt uw zoon of dochter het allemaal maar interessant wat er bij de huisarts gebeurt? Dan is dit speelgoed écht iets voor hem of haar! In deze huisartsenpraktijk onderzoekt de dokter al zijn patiënten. Wat zou er met hen aan de hand zijn? De dokter controleert hun artslag, luistert naar hun longen en controleert hun ogen. En is er spoed? Dan kan de ambulance snel wegrijden om de zieke patiënt thuis op te halen! Zo maakt uw kind spelenderwijs kennis met het leven van de dokter en leert hij zijn eigen verhalen te verzinnen. Dat is goed voor de creativiteit! Hiervoor betaalt u €144,99.


Spelenderwijs ontdekken!

Als kind is het natuurlijk razend interessant om te ontdekken wat de brandweer, de politie en de dokters in het ziekenhuis nu eigenlijk allemaal doen. Als u een kind hebt dat hier ook zo in geïnteresseerd is, is één van de eerder genoemde speelsets van Lego Duplo echt iets voor hem of haar. Zo leert uw kind spelenderwijs dat de politie, de brandweer en de ambulance eigenlijk precies doen, stimuleert u de creativiteit door uw kind zelf verhalen te laten verzinnen en avonturen te laten beleven én ontwikkelt uw kind een betere fijne motoriek, dankzij het bouwen met de stenen van Duplo. Wat maakt u uw kind gelukkig met speelgoed van Lego Duplo!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed