Duplo circus en kermis

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Vrolijk spelen met het circus of de kermis van Lego Duplo!

Is uw kind wel eens op de kermis geweest? En heeft hij of zij wel eens het circus bezocht? Het bezoeken van de kermis of het circus zijn vaak belevenissen die kinderen nooit meer vergeten. Vaak kunnen mensen zich in hun volwassen leven zelfs nog herinneren dat ze als kind ooit naar de kermis of naar het circus zijn geweest, zóveel indruk maken dit soort

​avonturen op een kind! Als u op zoek bent naar een mooi cadeau voor uw kind, dan is het natuurlijk fantastisch om hem of haar iets cadeau te doen dat te maken heeft met de kermis of met het circus. Of uw kind nu wel eens op de kermis of in het circus is geweest… hij of zij zal ongetwijfeld de creativiteit hebben om de mooiste dingen mee te maken in zijn of haar spel. Lego Duplo heeft verschillende speelsets waarin het circus of de kermis terugkomen. Bent u benieuwd naar alle opties? Lees dan gauw verder. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte cadeau voor uw kind!


In dit te gekke circus van Lego Duplo vindt u van alles! De circusartieste doet knappe trucs, de olifant loopt over de evenwichtsbalk, de leeuw gromt indrukwekkend en de aap werpt zomaar een stuk taart in het gezicht van de gekke clown. Ziet u al voor zich hoe uw kind schaterlacht tijdens het spelen met dit vrolijke speelgoed? En wie weet wil hij of zij na het spelen met zijn of haar mooie speelgoed wel écht een keertje met u mee naar het circus. Dat zou natuurlijk onvergetelijk zijn. Duplo gaat ontzettend lang mee, dankzij de degelijke kwaliteit van dit speelgoed


2. Mijn eerste circus

Sommige gelegenheden vragen om speciale cadeaus. Wordt uw kleintje binnenkort een jaartje ouder en wilt u hem of haar verrassen met een spectaculair cadeau waar urenlang mee gespeeld kan worden? Dan hebben wij de ultieme tip! In deze set van Lego Duplo vindt u een prachtige treinbaan met een moderne trein. De locomotief maakt echt geluid en de goederenwagons worden gevuld met rotsen, die vervolgens vervoerd moeten worden over het spoor. Deze set bevat niet alleen een moderne trein en een locomotief, maar uw kind kan zich helemaal uitleven met de brug en de tunnel, een vrachtwagen, de steengroeve, een gebouw met een werkende kraan, diverse minifiguren en nog veel meer. Wat een mooi en uitgebreid cadeau en wat zal uw zoon of dochter hier lang mee kunnen spelen! Zo ontdekt hij of zij spelenderwijs de wereld van de treinen en de wereld van de bouwplaats. Een fantastische manier om hier kennis mee te maken. Dit mooie cadeau kost €129,95 en is hiermee zeer geschikt als mooi verjaardagscadeau.


3. De Circus Tijger Polybag

Bent u op zoek naar een klein en betaalbaar cadeautje voor een kind dat van spelen met Duplo houdt? Dan is een polybag van Lego Duplo een goed idee! In een Polybag zit een klein cadeautje van Duplo, maar het is een verrassing voor degene aan wie u dit cadeau geeft wat er in het zakje zit! Voor dit kleine cadeautje betaalt u slechts €11,99. Het speelgoed is leuk te combineren met andere items van Duplo en hier kan al mee gespeeld worden vanaf de dreumesleeftijd.


4. Avonturen beleven op de kermis!

Wauw! Deze kermis van Lego Duplo is absoluut een prachtig cadeau voor een kleine jongen of een klein meisje dat gek is op de kermis. Op deze kermis zijn er allerlei attracties te vinden, zoals een reuzenrad en een lange glijbaan waar de minifiguren met een enorme snelheid van af kunnen roetsjen. Uw peuter zal ongetwijfeld uren spelen en zal de poppetjes laten genieten van de draaimolen, het treintje en natuurlijk een lekker ijsje! Misschien krijgt u ook wel een ijsje cadeau! Met dit mooie speelgoed kan jaren gespeeld worden. Bovendien kan uw peuter of kleuter op deze manier creatiever worden; hij of zij moet immers allerlei avonturen verzinnen die de minifiguren op de kermis kunnen beleven. Voor dit cadeau betaalt u €62,99. Een prachtig verjaardagscadeau, vindt u niet?


5. De schiettent van Lego Duplo

Is uw zoon of dochter wel eens met u op de kermis geweest? Dan zijn jullie vast wel eens even stil blijven staan bij de schiettent. Bij schiettenten op de kermis valt ontzettend veel plezier te beleven! Het is de bedoeling dat u het juiste item raakt en zo een prachtige prijs verdient! Laat uw kind de lol van een schiettent herbeleven door hem of haar deze schiettent van Lego Duplo cadeau te doen. Zou uw kind raak schieten en een te gekke beker winnen? Ontdek het zelf! Hiervoor betaalt u een zacht prijsje van slechts €26,99.


6. Wat een vrolijk speelgoed: mijn eerste draaimolen!

Is de draaimolen ook altijd zo’n grote favoriet bij uw kleintje als u de kermis bezoekt? Geef uw kindje dan deze vrolijke draaimolen van Lego Duplo cadeau. Zo haalt u de kermis een klein beetje bij u in huis en kan uw kleintje zich, met een beetje creativiteit, weer helemaal wanen op de kermis. De draaimolen moet eerst opgebouwd worden en dat is al een feest op zich. Niet alleen ontwikkelt uw kind een betere fijne motoriek door het bouwen met de duplostenen, maar ook wordt zijn/haar ruimtelijk inzicht geprikkeld. De draaimolen moet immers wel goed in elkaar zitten! En is de draaimolen eindelijk in elkaar gezet? Dan kan hij vrolijk ronddraaien. Uw kind zal ongetwijfeld enorm genieten van het rollenspel en zal de grootste avonturen beleven op de kermis! Voor dit vrolijke cadeautje van Lego Duplo betaalt u €34,99


Prikkel de fantasie met vrolijk speelgoed!

Kinderen hebben ontzettend veel fantasie! Met speelgoed wanen ze zich in een andere wereld en is het net alsof zij de avonturen van de minifiguurtjes in hun speelgoed echt zelf beleven! Het speelgoed van Lego Duplo van de kermis en het circus lenen zich perfect voor een fantasierijk spel. Bovendien gaat het speelgoed van Duplo jarenlang mee, waardoor kinderen niet alleen véél, maar ook lang plezier zullen hebben van hun cadeau. Hebt u al bedacht welke speelset van Lego Duplo het gaat worden? Waar u ook voor kiest, wij wensen u veel plezier bij het geven van uw cadeau!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed