Duplo dieren

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Maak kennis met alle dieren met Lego Duplo!

Kleine kinderen moeten een heleboel leren. Ze maken spelenderwijs kennis met de grote wereld om hen heen. Alles is één grote ontdekkingstocht. Zo maken kleine kinderen ook langzaam kennis met alle dieren van deze wereld. Dieren zijn er ontzettend veel en kinderen vinden het vaak erg interessant om te ontdekken hoe de dieren heten en welke

​geluiden ze maken. Het speelgoed van Lego Duplo leent zich uitstekend om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met verschillende diersoorten. Al voor de allerkleinsten is er van Lego Duplo speelgoed dat zeer geschikt is om mee te spelen. Lees snel verder en ontdek welke speelsets vol dierenpret er allemaal zijn. Zo vindt u vast dat ene perfecte cadeau voor uw zoon, uw dochter, uw neefje of nichtje óf misschien wel uw kleinkind!


Huisdieren zijn vaak de eerste dieren waar kinderen kennis mee maken. Het is ontzettend waardevol voor een kind om op te groeien met een huisdier, maar niet ieder kind heeft een huisdier. Daarom is dit speelgoed van Lego Duplo een vrolijke en leuke manier om spelenderwijs kennis te maken met alle verschillende huisdieren die er zijn. In deze leuke speelset zit een lief, bruin konijntje, een eigenwijze kat, een vrolijke hond die maar al te graag met de frisbee wil spelen en een vogeltje dat een bad neemt in het vogelbadje in het park. Uw kind leert met dit speelgoed welke dieren er zijn en hoe ze verzorgd moeten worden. Zo moet de poes af en toe even flink geborsteld worden en heeft de hond het nodig om even lekker te kunnen rennen in het park of in het bos. En vergeet uw zoon of dochter niet om het konijntje een worteltje te geven? U kunt dit leuke speelgoed voor slechts €16,06


2. Op avontuur in het bos

In het bos leven hele andere dieren dan de dieren die we als huisdier kunnen hebben. Uw kind is misschien helemaal nog niet zo bekend met de dieren in het bos en daarom is dit cadeau van Lego Duplo dé kans om uw kind te laten ontdekken welke dieren er allemaal in het bos rondlopen. Laat uw zoon of dochter op avontuur gaan. Hij of zij kan een schuurtje bouwen voor de hertenfamilie, zodat de hertjes ’s nachts lekker in een warme schuur kunnen slapen. Ook kan uw kleine jongen of uw kleine meid voorzichtig met de auto langs het berenhol rijden, maar pas wel op dat de beer niet wakker wordt! Met deze speelset kan uw kind genieten van allerlei verschillende rollenspellen. Of hij of zij nu de gevaarlijke beer is of het schattige eekhoorntje dat door de bomen springt… het kan allemaal! De doos bevat verschillende dieren, een wagentje, een echte poort die toegang geeft tot het bos, en een glijbaan. Genoeg voor een heleboel speelplezier! Voor dit mooie cadeau betaalt u €11,99 Bent u overtuigd? Bestel dit mooie speelgoed dan nu!


3. Een papegaai voor de allerkleinsten!

Is uw kindje nog écht een kleintje, maar wilt u hem of haar wel alvast spelenderwijs kennis laten maken met de wereld van dieren? Geef uw kleine dan deze vrolijke papegaai cadeau. Het vogeltje kan in elkaar gezet worden, maar natuurlijk ook weer uit elkaar gehaald worden; goed voor de motoriek van uw kindje! Hij of zij zal ongetwijfeld binnen de kortste keren goede bouwvaardigheden opdoen dankzij het spelen met dit speelgoed van Lego Duplo. Ontdek hoe uw kindje de mooiste verhalen verzint en de papegaai op avontuur laat gaan. Voor dit kleine cadeautje betaalt u slechts €11,95. Een betaalbaar cadeautje voor een verjaardagspartijtje dus!


4. Vlieg boven de Jungle met Lego Duplo!

De jungle… welk kind droomt er niet van om hier eens een kijkje te nemen en te ontdekken welke dieren zich verschuilen tussen de lianen en in de riviertjes? Laat uw kind kennismaken met een heleboel fascinerende diersoorten, zoals de gevaarlijke krokodil, de olifant met haar schattige baby, de aap die overal bovenop klimt én natuurlijk de tijger die zijn huisje goed bewaakt. Met dit speelgoed kan uw kind lekker bouwen en kan hij of zij bouwvaardigheden ontwikkelen. Bovendien wordt uw kind met dit speelgoed gestimuleerd om fantasierijk te zijn en zijn of haar eigen verhalen te verzinnen en na te spelen. U leest het: het spelen met Lego Duplo is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van uw kind.


5. Op bezoek op het poolgebied!

Bent u op zoek naar een origineel cadeautje voor een kind dat gek is op dieren? Dan is deze doos van Lego Duplo met daarin het poolgebied een te gek cadeau! In deze set van het poolgebied bevinden zich allerlei schattige dieren. Uw kind laat de walvis lekker zwemmen, zorgt ervoor dat de honden de slee trekken en ziet hoe de ijsbeer door de sneeuw sjokt. Natuurlijk moet er even lekker opgewarmd worden in de zelfgebouwde iglo. Uw kind leert op deze manier hoe het leven op de polen er uit ziet en hoe anders het leven is als er rekening gehouden moet worden met extreem lage temperaturen. Bovendien maakt uw kind kennis met dieren die we hier in Nederland niet zomaar tegenkomen. Wat een leerzaam en leuk cadeau!


6. Op bezoek in de stadsdierentuin

Is uw kind gek op dieren? Dan is het natuurlijk heel erg leuk om hem of haar een verjaardagscadeau te geven dat met dieren te maken heeft. Wat dacht u van deze stadsdierentuin van Lego Duplo? In deze dierentuin bevinden zich alle dieren die uw kind in de dierentuin wil kunnen bewonderen, zoals de beer, de zebra’s, de giraffes met hun lange nek, de aapjes, de olifanten en natuurlijk de gevaarlijke tijgers. Uw kind maakt kennis met de verzorging van dieren in de dierentuin, laat de poppetjes op de hoge ladder klimmen om de giraffes eten te geven en leert zo een heleboel over de verzorging en het leven van dieren in de dierentuin. Of uw kind nu van bouwen houdt of dat hij of zij alleen geïnteresseerd is in de diertjes in deze mooie set; dit speelgoed is altijd een succes. Dit speelgoed is goed voor eindeloos speelplezier en u bent gegarandeerd van een geweldig goede kwaliteit. Bestel dit leuke speelgoed en dit prachtige verjaardagscadeau voor uw zoon, dochter of een ander kind nu snel


7. Naar de savanne!

Veel kleine kinderen hebben nog nooit van de savanne gehoord. Natuurlijk kennen ze huisdieren die bij ons in huis wonen, ze weten van de dieren in het bos, zoals de egeltjes en de eekhoorntjes en ze hebben ongetwijfeld wel eens een dierentuin bezocht, maar de savanne… wat is dat eigenlijk? Dat leert u hen spelenderwijs met deze mooie set van Lego Duplo. In deze set vindt u de giraffe, de leeuw en de dierenverzorgster die ervoor zorgt dat de leeuw een lekker stukje vlees te eten krijgt. Uw kind maakt kennis met het leven op de Afrikaanse savanne en de dieren die hierbij horen. Wat een leuke manier om kinderen iets te leren. Bovendien oefent uw kind zijn of haar bouwvaardigheden én wordt hij of zij een stuk creatiever dankzij het bedenken van de mooiste avonturen die er op de savanne beleeft worden. U kunt dit mooie cadeau nu bestellen


8. De eendjes voeren met Lego Duplo

U gaat ongetwijfeld wel eens met uw kleintje de eendjes voeren. Dit soort simpele dingen zijn vaak fantastische avonturen voor kleine kinderen. Ze genieten ervan hoe de eendjes hun stukjes brood opeten en gooien met veel plezier het brood in het water. In deze speelset van Lego Duplo bevinden zich diverse schattige eendjes die zwemmen in het water. Ga op de brug staan en gooi een lekker stukje brood naar de eendjes. Wat zullen de eendjes hiervan genieten. Samen met uw kleintje kunt u genieten van dit vrolijke spel.


9. De ijsbeer en de pinguïn: echte dierentuinvriendjes

Alle dieren die uit het poolgebied komen zitten in de dierentuin samen in één hok. Maar weet uw zoontje of dochtertje eigenlijk wel welke dieren er uit het poolgebied komen, hoe deze dieren er uit zien en hoe ze heten? Laat uw kleintje kennismaken met de ijsbeer en de pinguïn die samen een verblijf delen in de Lego Duplo dierentuin. De ijsbeerbaby is ontzettend schattig en wil ongetwijfeld graag met de pinguïn spelen. Zo leert uw kindje meer over de dieren in het poolgebied en wordt zijn of haar fantasie geprikkeld om de mooiste avonturen te verzinnen.


10. Op safari-avontuur!

Laat uw zoon of dochter spelenderwijs kennismaken met alle dieren die u kunt zien als u op safari gaat! In deze vrolijke speelset van Lego Duplo zitten echte safaridieren, zoals het nijlpaard, de olifant, de giraffe, het luipaard en de struisvogel. De minifiguurtjes kunnen lekker bijpraten bij het kampvuur na al hun safari-avonturen. Maar die avonturen moet uw kindje natuurlijk wel zelf verzinnen. Met dit speelgoed wordt uw kind ontzettend creatief en beleeft hij of zij ongetwijfeld urenlang speelplezier. Wat een avonturen!


11. Op bezoek in de dierenwinkel

Kinderen bekijken alles door een andere bril. Zo is een bezoekje aan de dierenwinkel voor een kind een groot avontuur waar van alles te ontdekken valt. Uw kleintje kan, tijdens het spelen met deze dierenwinkel, van alles leren over verschillende dieren, hun verzorging, hun naam en misschien zelfs wel de geluidjes die ze maken. Uw zoon of dochter kan verdrinken in het rollenspel en speelt dat hij of zij in de dierenwinkel een diertje uitkiest om mee naar huis te nemen. Wat gaat het worden? De schattige kat, het lieve witte konijntje of misschien toch de vrolijke hond?


12. De dierenkliniek van Lego Duplo

Uw kindje is misschien wel eens bij de dokter geweest, maar weet hij of zij dat dieren helaas ook ziek kunnen worden? Laat uw kind kennismaken met de dierenarts en de dierenkliniek, waar de dierenarts hard werkt om zieke dieren weer beter te maken. De giraf krijgt verband om zijn pijnlijke nek, de dierenbaby’s die hun mama zijn kwijtgeraakt krijgen van de dierenarts een lekker flesje vol warme melk en ook voor de zieke schildpad wordt gelukkig goed gezorgd. Uw kindje krijgt tijdens het spelen met dit speelgoed een idee van de verzorging van dieren. Zo worden de verzorgende eigenschappen van kinderen extra gestimuleerd. Bovendien ontwikkelt uw kind zijn of haar fijne motoriek tijdens het opbouwen van de dierenkliniek. Wat een mooi cadeau van Lego Duplo! Wilt u dit cadeau doen aan uw zoon, uw dochter of misschien wel aan uw kleinkind? Bestel dit schitterende en uitgebreide cadeautje dan snel. De jarige job zal u zeer dankbaar zijn!


13. Op vissenjacht in het bos

Met het speelgoed van Lego Duplo beleven kinderen vaak ontzettend veel plezier. Het speelgoed is zeer stevig en kan al cadeau gegeven worden aan kleine kinderen van twee jaar oud, maar met het speelgoed kunnen kinderen ook de mooiste avonturen verzinnen. Ook deze speelset van Lego Duplo prikkelt de fantasie van kinderen. Ze beleven geweldige avonturen in het bos en vissen een lekker visje op uit de rivier, terwijl de vriendelijke vos en de nieuwsgierige eekhoorn even om een hoekje komen kijken. In het bos valt er van alles te ontdekken, zoals paddenstoelen, eikeltjes en nog veel meer. Zo leert uw kind, tijdens het spelen met dit speelgoed, ook nog iets over alles wat er in het bos te vinden is. En dan is het extra leuk als uw kind dit straks zelf in het bos herkent! Vindt u dit ook zo’n leuk en vrolijk cadeautje? Bestel het dan snel!


Beleef dierenplezier met het dierenspeelgoed van Lego Duplo!

Is uw kind een echte dierenliefhebber? Dan is er genoeg speelgoed van Lego Duplo dat goed bij hem of haar past. Of u uw kind nu spelenderwijs wilt laten kennismaken met gebieden waar hij of zij nog niet veel van gehoord heeft, zoals het poolgebied of de savanne, of dat u liever kiest voor speelgoed dat meer aansluit op de leefwereld van een kind, zoals de dierenwinkel of de dierentuin… uw kind zal ongetwijfeld allerlei avonturen beleven tijdens het spelen met het speelgoed van Lego Duplo. Kinderen ontwikkelen bouwvaardigheden tijdens het spel met dit speelgoed, maar leren ook om creatief na te denken, mooie verhalen te verzinnen en deze na te spelen. Zo wordt spelen ook nog eens nuttig! Bestel snel het speelgoed van uw keuze!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed