Duplo trein

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Heerlijk ritjes maken met de trein

Bent u wel eens met uw zoon of dochter van peuter- of kleuterleeftijd naar het station geweest om treinen te bekijken? Kleine kinderen vinden treinen fantastisch! Deze grote lange voertuigen die ontzettend veel mensen in één keer kunnen vervoeren zijn voor ons inmiddels heel normaal geworden, maar kleine kinderen kunnen er uren naar kijken. Omdat kinderen treinen vaak zo interessant vinden, is het heel leuk om hen speelgoed cadeau te geven dat te maken heeft met treinen. Lego Duplo biedt een heleboel leuke speelsets waarin treinen de hoofdrol spelen. Bent u benieuwd naar alle cadeau-opties? Lees dan gauw verder voor tips en inspiratie!


Wilt u uw kleintje verrassen met een mooi cadeau en is uw zoon of dochter helemaal weg van treinen? Dan is deze mooie set van Lego Duplo, ‘Mijn eerste treinset’, een prachtig cadeau voor hem of haar! In deze set zit een treintje, inclusief locomotief, die langs het stationnetje rijdt om daar de passagiers op te pikken. De trein heeft geluidseffecten, wat het spelen met dit treintje extra echt maakt. Uw kleintje luistert hoe de locomotief geluid maakt terwijl hij wegrijdt. Uw zoon of dochter beleeft niet alleen veel speelplezier tijdens het spelen met deze mooie trein, maar oefent ook zijn of haar bouwvaardigheden. Het spoor van de trein kan namelijk op heel veel verschillende manieren worden neergelegd. Uw kind wijst de trein de weg! Vindt u dit ook zo’n mooi verjaardagscadeau voor uw kleine?


2. Prachtig speelgoed: een luxe treinset van Lego Duplo!

Sommige gelegenheden vragen om speciale cadeaus. Wordt uw kleintje binnenkort een jaartje ouder en wilt u hem of haar verrassen met een spectaculair cadeau waar urenlang mee gespeeld kan worden? Dan hebben wij de ultieme tip! In deze set van Lego Duplo vindt u een prachtige treinbaan met een moderne trein. De locomotief maakt echt geluid en de goederenwagons worden gevuld met rotsen, die vervolgens vervoerd moeten worden over het spoor. Deze set bevat niet alleen een moderne trein en een locomotief, maar uw kind kan zich helemaal uitleven met de brug en de tunnel, een vrachtwagen, de steengroeve, een gebouw met een werkende kraan, diverse minifiguren en nog veel meer. Wat een mooi en uitgebreid cadeau en wat zal uw zoon of dochter hier lang mee kunnen spelen! Zo ontdekt hij of zij spelenderwijs de wereld van de treinen en de wereld van de bouwplaats. Een fantastische manier om hier kennis mee te maken. Dit mooie cadeau kost €160 en is hiermee zeer geschikt als mooi verjaardagscadeau.


3. Set met treinaccessoires voor de echte bouwer!

Is uw zoontje gek op bouwen en wilt u hem stimuleren in de ontwikkeling van zijn bouwvaardigheden? Dan is het misschien een goed idee om hem deze set met daarin allerlei onderdelen van het treinspoor te geven. Dit cadeau is een mooie aanvulling op de andere bestaande sets van Lego Duplo waarin ook stukjes treinspoor zitten. Zo wordt het spoor dat uw zoon kan aanleggen voor zijn treinen steeds langer en uitgebreider. In deze treinset zitten maar liefst 24 onderdelen, inclusief een echte spoorwegovergang met slagbomen. Wat een leuk cadeau! Uw kind geniet van zijn spel én ontwikkelt zijn bouwvaardigheden en zijn fijne motoriek. Dat zijn twee vliegen in één klap! Bestel dit mooie cadeautje nu. Hiervoor betaalt u €19,95.


4. De spoorbaan starterset van Lego Duplo voor de allerkleinsten

Al vanaf de peuterfase kunnen kinderen een grote fascinatie ontwikkelen voor alles wat met treinen te maken heeft. Is uw peutertje ook zo gek op treinen en is hij het liefste de hele dag op het station te vinden om naar treinen te kijken? Dan mag dit mooie speelgoed van Lego Duplo niet ontbreken op zijn slaapkamertje! In deze spoorbaan startersset vindt u alles wat een treinliefhebber nodig heeft om lekker te kunnen spelen: een echte treinbaan, een brug waar mensen overheen kunnen lopen, een spoorwegovergang, een plek waar de trein kan tanken en natuurlijk een station waar de passagiers kunnen instappen. Uw kind wordt gestimuleerd om zijn eigen verhalen te verzinnen en deze na te spelen tijdens het spelen met dit mooie speelgoed. Hiervan wordt hij creatiever en vindingrijker. Wat mooi om dit te stimuleren in uw peuter of kleuter! Bent u ook zo enthousiast over dit mooie cadeau? Bestel deze starterset dan nu!


5. De treinachtervolging van Toy Story!

Kent u ze nog? Woody, Buzz en Jessie? Als u ze niet kent, dan kent uw kleintje ze wel! Deze helden uit de populaire film Toy Story zijn razend populair bij kinderen. In deze mooie set van Lego Duplo zit niet alleen een stoere trein voor de echte treinliefhebbers, maar zitten ook Woody, Buzz en Jessie, die hun Toy Story vrienden proberen te redden die opgesloten zitten in een op hol geslagen trein! Wat zal uw kleintje een avonturen beleven tijdens het spelen met dit speelgoed! Zal het hem of haar lukken om de vrienden van onze Toy Story helden op tijd te redden voordat de trein het ravijn in rijdt?! Ontdek het snel en geef uw kind dit mooie speelgoed van Lego Duplo cadeau. Koop deze set van Lego op bol.com voor €177,75.


6. Leren tellen met de getallentrein

Is uw zoon of dochter bezig met getallen en leert hij of zij langzaam tellen? Dat is een mooie fase! U  mag van dichtbij meemaken hoe uw kind opeens begrijpt hoe hij van 1 tot 10 moet tellen en hoe de volgorde van de cijfers werkt. Wat een prachtige ontwikkeling! Het is extra leuk om hem of haar speelgoed te geven dat uw kind hierin stimuleert. Dit speelgoed noemen we ook wel educatief speelgoed: speelgoed waar een kind niet alleen leuk mee kan spelen, maar waar hij of zij ook echt iets van leert. Deze mooie getallentrein van Lego Duplo is het perfecte voorbeeld van educatief speelgoed. Op de trein staan verschillende blokken met cijfers afgebeeld. Zo leert het kind spelenderwijs de getallen herkennen. Misschien kan uw zoon of dochter de getallen al binnen een mum van tijd in de goede volgorde op de trein zetten. Dat zou natuurlijk enorm knap zijn! Dit cadeautje kost slechts €23,95 en is hiermee een zeer betaalbaar cadeautje voor een zachte prijs.


7. De trein van Toy Story! 

Als uw zoon of dochter binnenkort jarig is, wilt u natuurlijk een feestelijk cadeau geven! En wat is er feestelijker dan dit mooie speelgoed van Lego Duplo, met daarin de Toy Story trein! In deze speelset vindt u niet alleen een prachtige trein, maar vindt u ook verschillende figuren uit Toy Story. Wat een vrolijk cadeautje! Voor deze set betaalt u €19,99.


8. De brug van Lego Ville

Heeft uw kind al een mooie spoorbaan van Lego Duplo? Wat vindt u dan van het idee om uw zoon of dochter een cadeau te geven dat het spelen met deze spoorbaan nóg leuker maakt?! In deze speelset van Lego Duplo vindt u een stoere spoorbrug waar de trein overheen kan rijden. Deze brug is perfect te combineren met de andere treinsets van Lego Duplo. De verschillende spoorbanen sluiten perfect aan op deze brug, zodat de treinbaan van uw zoon of dochter nóg leuker wordt om mee te spelen. Deze brug is niet alleen leuk speelgoed, maar stimuleert uw kind ook om op een creatieve manier om te gaan met zijn treinbaan. De treinbaan kan immers op een heleboel verschillende manieren worden neergelegd! Wat zal hij of zij heerlijk zoet zijn tijdens het bouwen van zijn nieuwe spoorweg.


De mooiste cadeaus voor echte treinliefhebbers

Is uw zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind een échte treinliefhebber? Dan is er genoeg om uit te kiezen als u hem of haar iets cadeau wilt doen. Of u nu gaat voor een startersset voor kinderen in de peuterfase of dat u de kleine liever iets cadeau geeft als aanvulling op speelgoed dat hij of zij al eerder heeft gekregen… met alle bovenstaande cadeaus maakt u een kind ontzettend blij. Met het speelgoed van Lego Duplo kan jarenlang gespeeld worden dankzij de enorm goede kwaliteit en bovendien stimuleert u de creativiteit, de bouwvaardigheden én de fijne motoriek van uw kind tijdens het spelen met dit mooie speelgoed. Is dat niet geweldig? Kies nu het cadeau uit dat u graag wilt geven! Wij wensen u enorm veel plezier tijdens het geven van uw cadeau.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed