Duplo meisjes

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

 Echt meisjesspeelgoed van Lego Duplo!

Kleine meisjes zijn, hoe klein ze ook zijn, vaak al echt gek op meisjesachtig speelgoed. Dit is vaak geen aangeleerd gedrag, maar dit zit diep geworteld in onze kleine meiden. Ze houden van roze, van glitters en van prinsessen. En wie zijn wij om ze daarin te remmen? Gelukkig is er heel veel speelgoed van Lego Duplo dat zeer geschikt is voor meisjes. Bent u benieuwd welke speelsets u allemaal cadeau kunt doen aan een meisje, bijvoorbeeld aan uw dochter, uw nichtje, uw kleindochter of uw buurmeisje? Lees dan gauw verder, want wij hebben de leukste speelsets voor echte meisjes voor u op een rijtje gezet!


Is uw dochter of een ander meisje een echte fan van de Disneyprinsessen? Dan mag dit speelgoed van Lego Duplo niet ontbreken op haar slaapkamertje! In dit kasteel van Assepoester beleeft Assepoester de mooiste avonturen. Ze kan dansen in de balzaal en draait echt rond dankzij de tandwieltjes. Misschien geeft ze haar knappe prins zelfs wel een kus! Uw kleine meid ontwikkelt haar bouwvaardigheden in een rap tempo tijdens het spelen met dit speelgoed. Bovendien verzint ze waarschijnlijk de mooiste verhalen voor Assepoester en de prins; iets waar uw dochtertje heel creatief van wordt!


2. Het échte prinsessenkasteel van Lego Duplo

Is het de grootste droom van uw kleine meid om een echte prinses te zijn en is uw dochtertje bijna jarig? Dan weten wij wat u haar het beste cadeau kunt geven! In deze mooie doos van Lego Duplo vindt u de huizen van de verschillende Disneyprinsessen, zoals Assepoester, die haar glazen muiltje heeft achtergelaten in de balzaal, Ariël, die onder water van haar glijbaan afglijdt en natuurlijk Sneeuwwitje, die zich uitstekend vermaakt in haar huisje in het bos, omringt door mooie bloemetjes en een echte appelboom. Welke avonturen zou uw kleine meisje allemaal meemaken tijdens het spelen met dit leuke speelgoed? Eén ding is zeker: ze zal zich uren kunnen vermaken. Bovendien gaat het speelgoed van Lego Duplo jarenlang mee dankzij de oerdegelijke kwaliteit van dit speelgoed. Dit laat u toch niet lopen?


3. Het echte prinsessenkasteel van prinses Sofia

Als u op zoek bent naar echt meisjesspeelgoed voor uw kleine meid, dan kunnen wij u helpen! Dit schitterende en echt meisjesachtige kasteel van prinses Sofia mag niet ontbreken in de speelgoedcollectie van uw kleine meid als zij weg is van prinsessen, kastelen, mooie jurken en romantische prinsessenavonturen. De prinses kan dansen in de danszaal, ze ontdekt een schatkist in de kelder en speelt met Clover het konijntje. Genoeg voor uw kleine meid om mee te spelen! U zult uw dochter ongetwijfeld urenlang plezier zien hebben tijdens haar spel met dit mooie speelgoed van Lego Duplo. Vindt u dit ook zo’n prachtig verjaardagscadeau?


4. Het cadeau voor echte paardenmeisjes: de paardenstal van Lego Duplo

Veel meisjes zijn gek op paarden! Niet alleen paardrijden, maar ook de verzorging van paarden kan hen enorm interesseren. Als uw kleine meid ook zo’n paardenmeisje is, is dit speelgoed van Lego Duplo een prachtig verjaardagscadeau voor haar. De paarden kunnen lekker rondlopen in de weide, rusten even uit in de stal en worden natuurlijk goed verzorgd. De poppetjes kunnen paardrijden en kunnen de prijzen die ze tijdens het paardrijden hebben gewonnen natuurlijk ophangen in de paardenstal. Wat zal uw dochter daar trots op zijn! U geeft gegarandeerd urenlang speelplezier cadeau met dit mooie meisjesspeelgoed van Lego Duplo. Het speelgoed gaat jarenlang mee dankzij de goede kwaliteit. Zo kunnen eventuele broertjes of zusjes hier jaren later ook nog van genieten. Bestel de paardenstal voor maar €69,95 op bol.com.


5. De supermarkt van Lego Duplo voor echte meisjes!

Meisjes zijn vaak al vanaf een jonge leeftijd geïnteresseerd in de taken die hun ouders op zich nemen. Ze voelen zich al echte kleine moedertjes die voor de mensen om hen heen moeten zorgen en zijn daarom ook snel geïnteresseerd in ogenschijnlijk simpele dingen als de was doen of boodschappen halen in de supermarkt. Meisjes zitten, wanneer ze deze interesses hebben, in hun verzorgende fase en het is leuk om hen hierin te stimuleren met speelgoed dat bij deze fase past. Koop bijvoorbeeld deze vrolijke, roze supermarkt van Lego Duplo. Hier haalt het minifiguurtje alle boodschappen die hij nodig heeft voor de rest van de week. Het hondje mag gezellig mee in de auto. Zie hoe uw dochter haar boodschapjes haalt in de supermarkt en thuis lekker kan genieten van vers brood, een banaantje en een tomaat voor door de pastasaus. Wat een leuk en vrolijk speelgoed voor kleine meisjes! Voor deze speelset van Lego Duplo betaalt u €81,99.


6. Het sprookje van Doornroosje

Meisjes houden van sprookjes, dat is wel bekend! Het sprookje van Doornroosje is één van die sprookjes die favoriet is bij veel meisjes. Laat uw kleine meid het sprookje van Doornroosje herbeleven met deze mooie speelset van Lego Duplo. In de speelgoeddoos bevindt zich uiteraard Doornroosje en het bed waarin zij uiteindelijk in een diepe slaap belandt. Gelukkig is er ook de goede fee die over haar waakt. Uw dochter, nichtje of een ander meisje kan het hele sprookje naspelen. Weet ze nog hoe het verhaaltje gaat? Laat haar genieten van dit spel en bestel dit mooie speelgoed nu! Bestel het sprookje van doornroosje voor €59,- op bol.com.


7. De magische koets van Prinsesje Sofia

In de fantasiewereld van kleine meisjes is alles mogelijk. Daar bestaan prinsessen écht en daar kunnen magische koetsen door de lucht vliegen. Stimuleer uw kleine meid in deze mooie fantasieën en laat haar de mooiste, sprookjesachtige verhalen verzinnen terwijl ze met haar speelgoed speelt. Deze schitterende speelset van Lego Duplo kan haar stimuleren om nog creatiever te zijn in de verhalen die ze verzint. Wat zal ze heerlijk spelen met Prinsesje Sofia en haar magische koets. De koets wordt voortgetrokken door een schitterend wit paard met echte witte vleugels. Naar welk magisch koninkrijk is Prinses Sofia op weg? Laat het uw dochter allemaal zelf verzinnen! Wat zal dit een bijzondere en onvergetelijke verjaardag worden voor uw kleine meid!


8. Lekker spelen met de koninklijke paardenstal van Prinsesje Sofia

Is uw kleine meid niet alleen helemaal weg van prinsessenverhalen, maar is ze ook een echt paardenmeisje? Dan weten wij welk verjaardagscadeau u moet kopen voor uw dochter! In deze speelset van Lego Duplo zit niet alleen Prinsesje Sofia in haar prachtige kleding, maar bevindt zich ook een schitterend paars paardje en een mooie paardenstal waarin het paardje verzorgd kan worden en uit kan rusten. Uw dochtertje kan Prinsesje Sofia laten paardrijden, kan de stal van het paardje schoonmaken en voert het paardje als snack een heerlijk worteltje. Met het speelgoed van Lego Duplo zal uw dochter zich urenlang vermaken. Het speelgoed is van een zeer goede kwaliteit en gaat jarenlang mee. Dat is nog eens een goede investering! Voor dit cadeau betaalt u €54,99


9. Een romantische rondvaart met Ariël en Prins Erik

Kent u dochtertje, nichtje of kleindochter het sprookje van Ariël en haar knappe Prins Erik? Vindt zij dit ook zo’n mooi verhaal? Geef uw kleine meid dan deze doos van Lego Duplo cadeau, waarin ze de avonturen van Ariël en Prins Erik nog eens heerlijk zelf na kan spelen. In de doos bevinden zich twee minifiguren van Ariël en Prins Erik, maar ook krab Sebastiaan is aanwezig! Ariël en haar prins kunnen een romantische rondvaart maken in een schattig bootje en kunnen uitstappen bij het mooie, roze kasteel waar zij wonen. Uw dochtertje wordt gestimuleerd in haar creativiteit en ontwikkelt bovendien haar fijne motoriek tijdens het bouwen met de duplostenen. Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en nuttig speelgoed! Een geweldig verjaardagscadeau voor uw kleine meisje.


Cadeautjes van Lego Duplo voor kleine prinsesjes

Als u een cadeautje zoekt voor een klein meisje dat gek is op de kleur roze en ervan droomt om later een prinses te worden, dan bent u bij Lego Duplo aan het juiste adres. Lego Duplo heeft diverse speelsets waarin de mooiste prinsessen de hoofdrol spelen. Uw dochter, nichtje, kleindochter of een ander meisje beleeft met haar nieuwe speelgoed op deze manier de mooiste avonturen. Het speelgoed van Lego Duplo is niet alleen leuk, maar is zeer stevig, is veilig voor kleine meisjes die nog in de peuterfase zitten én gaat bovendien jarenlang mee, waardoor er door vele generaties mee gespeeld kan worden. Maak snel uw keuze en kies een prachtig meisjescadeau uit. Wij wensen u veel plezier met het geven van het door u uitgekozen cadeautje!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Andere categorieën