Duplo vliegtuigen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

Zweven door de lucht met Planes van Duplo! 

​Vliegtuigen zijn geweldig! U zult merken dat uw zoon of dochter al op jonge leeftijd geïnteresseerd naar de lucht kijkt als er een vliegtuig langs vliegt. Als u zelf de wereld weer gaat bekijken door de ogen van een kind, zult u zelf ook concluderen dat het heel bijzonder is dat deze grote voertuigen zomaar in de lucht blijven hangen. Niet gek dat kinderen vliegtuigen razend interessant vinden! Lego Duplo speelt in op deze interesse en heeft diverse speelsets waarin vliegtuigen de hoofdrol spelen. Is uw zoon, dochter of een ander kind eindeloos gefascineerd door vliegtuigen en wilt u hem of haar een leuk cadeau geven? Lees dan gauw verder voor al onze cadeautips!


Is uw zoon of dochter een kleine piloot in de dop? Doe hem of haar dan dit mooie vliegveld van Lego Duplo cadeau. In deze set vindt u niet alleen een mooi vliegtuig dat naar alle uithoeken van de wereld kan vliegen, maar ook kan uw kleintje zelf een echte bagage check-in bouwen, zodat de koffers ingecheckt kunnen worden. Het vliegtuig moet natuurlijk nog even volgetankt worden voordat hij vertrekt. Daarna kan de piloot plaatsnemen in zijn stoel, kunnen de passagiers in het vliegtuig gaan zitten en kan het vliegtuig vertrekken! Uw kind beleeft ongetwijfeld uren speel- en bouwplezier tijdens het spelen met deze mooie set van Lego Duplo! Zo leren kinderen spelenderwijs wat er precies gebeurt op een vliegveld en worden ze op een leuke manier voorbereid op hun eerste, echte vliegreis. Een prachtig cadeau! Voor deze set betaalt u €18,99.


2. Wat een leuk cadeautje: het vrolijke, rode propeller vliegtuig!

Er moet een pakketje bezorgd worden! De piloot stapt snel in zijn rode propeller vliegtuigje om het pakket te bezorgen, zodat de klant het pakketje op tijd krijgt. Kan uw zoon of dochter ervoor zorgen dat het pakket op tijd bij de klant arriveert? Met dit rode propeller vliegtuigje moet dat ongetwijfeld gaan lukken! Uw kind kan helemaal opgaan in zijn eigen fantasie tijdens het spelen met dit mooie vliegtuigje. Hij of zij beleeft de mooiste verhalen en bezorgd het pakketje ongetwijfeld keurig op tijd op de juiste plek! Wat een leuk en vrolijk speelgoed.


3. Lekker vliegen met Lego Duplo

Wil uw zoon of dochter niets anders dan later piloot worden? Wij snappen dat heel goed! Er is niets stoerders dan rondvliegen in een mooi vliegtuig. Om uw kleintje voor te bereiden op het leven als piloot, kunt u hem of haar dit mooie, groene vliegtuig van Lego Duplo cadeau doen. Niet alleen is het speelgoed van Lego Duplo speelgoed van een zeer goede kwaliteit dat jarenlang meegaat, maar het spelen met dit speelgoed is voor kleine kinderen ontzettend leuk. Het prikkelt hun fantasie en zorgt ervoor dat ze hun eigen verhalen kunnen verzinnen. Uw kind wordt zo gestimuleerd om creatief te zijn; een mooie ontwikkeling! In deze set zit niet alleen een mooi vliegtuigje met daarin een piloot, maar ook vindt u een verkeerstoren en een tank om het vliegtuigje vol te tanken voor lange vluchten. Stimuleer uw kind om rollenspellen te spelen en de mooiste verhalen te verzinnen. Bestel dit leuke cadeautje snel.


4. Eindeloos genieten op het vliegveld van Disney Planes

Disney Planes; wie kent het niet?! De figuurtjes van Disney Planes zijn terug, en dan nu in een wel hele leuke vorm: in een prachtige speelset van Lego Duplo. In deze set vindt u de vliegschool, waar de verschillende vliegtuigjes uit Disney Planes veilig leren vliegen. In deze set zitten de populaire figuurtjes Skipper, Dusty en Sparky. Ze leren eerst vliegen en maken zich daarna klaar voor een spannende race. Wie gaat er winnen? Laat uw zoon of dochter de mooiste verhalen verzinnen tijdens zijn of haar spel. Voor dit mooie cadeau betaalt u slechts €69,99 op bol.com.


5. Racen in de lucht met Disney Planes!

Is uw kleintje een piloot in de dop en is hij of zij weg van Disney Planes? Geef uw zoon, uw dochter of een ander kindje dan deze leuke set van Disney Planes cadeau, waarin diverse speelfiguurtjes uit Disney Planes te vinden zijn. De figuren maken zich op voor een spannende race in de lucht. Degene die het snelste om de kegels heen vliegt, wint de prijs! Stimuleer uw kleintje om mee te gaan in het rollenspel en zijn of haar eigen, creatieve verhalen te verzinnen. U zult versteld staan van de verhalen die uw kind kan verzinnen met dit mooie speelgoed. Het speelgoed van Lego Duplo is niet alleen leuk en vrolijk, maar gaat jarenlang mee. Zo kan de volgende generatie straks ook meegenieten van deze vrolijke set! Dit verjaardagscadeau kost slechts €40,99 op bol.com.


Vrolijk vliegen met het speelgoed van Lego Duplo!

Als uw zoon, dochter, neefje, nichtje of misschien wel kleinkind een echte liefhebber is van alles wat met vliegtuigen te maken heeft, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben alle cadeautips voor u op een rijtje gezet. Of u nu een vliegtuigje wilt geven aan een klein peutertje of dat u uw stoere kleuter een mooie speelset van Disney Planes wilt geven… het kan allemaal! Lego Duplo heeft een zeer uitgebreid aanbod van vliegtuig-speelgoed. Kies het speelgoed uit dat u het beste bij de jarige job vindt passen. Veel plezier met het geven van uw cadeau!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed