LEGO Auto & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Auto – LEGO City auto sets 

Ken jij Lego City al? In deze grote stad met veel inwoners staat het leven nooit stil. Mensen ondernemen van alles en er zijn hier altijd te gekke avonturen te beleven. Met de sets van Lego City auto maak jij deze avonturen ook mee! Welke set vind jij het leukste? Ga je voor de set van met de politiepatrouille auto, om de boeven te kunnen vangen, of kies jij liever voor de Lego City auto met caravan om eens te genieten van wat welverdiende rust? Je kunt ook kiezen voor de sneeuwschuiver, om de straten van de stad in de winter vrij te houden. En als je van racen houdt, kies je natuurlijk voor de snelheidsrecordauto. De sets van Lego City Auto zijn zo verschillend dat er altijd voor iedereen iets leuks tussen zit. Voor welke set je ook kiest, het levert al heel veel plezier op om de set in elkaar te zetten en je bouwskills verder te ontwikkelen. Ben jij net zo enthousiast als wij? Kies jouw Lego City Auto set! 

Lego city auto

Het is vakantie! Rijd met je auto met caravan naar een rustig plekje in de natuur. Maak de caravan los. Het is nu tijd om te genieten. Je hebt je fiets meegenomen, dus eerst ga je lekker boodschappen doen. Maak daarna het kampvuur aan en ga heerlijk koken. Wat ga je maken? Wat een plezier ga je beleven met deze leuke en vrolijke set van Lego City Auto! 


2. LEGO City Politiepatrouille auto - 60239

Lego City is een veilige stad, maar soms moeten hulpdiensten zoals Lego City Brandweer of de politie uitrukken om de stad te redden. Met je snelle politiepatrouille auto race je door de stad. Vergeet je collega niet te helpen met het regelen van het verkeer. Zet pionnen neer en leid het verkeer de goede kant op. Wat heb jij het goed gedaan, politieman. Je bent de held van de dag! 


3. LEGO City Auto Transport Heist - 60143

De politie van Lego City vervoert een dure auto met daarin bankbiljetten door de stad. De dure auto staat op een grote politietruck. Je collega in een politieauto rijdt achter je aan om alles in de gaten te houden. Wat gebeurt daar? Een motor met zijspan komt aangereden. Er zitten twee boeven in! Ze proberen de auto op de truck te stelen! Houd de boeven tegen en sla ze snel in de boeien. Is het je gelukt? Goed gedaan! 


4. LEGO City Sportwagen - 8402

Lego City is dé stad voor een heerlijk rondje in je auto. Stap in je sportwagen zonder dak en geniet van het zonnetje terwijl je door de straten rijdt. Opeens heb je een lekke band. Oh nee! Gelukkig staat daar een noodpaal. De wegenwacht zal je snel komen redden. Met deze leuke set van Lego City Auto beleef je te gekke avonturen! 


5. LEGO City Ijswagen - 60253

Het is zomer in Lego City! En dat betekent dat er veel ijsjes gegeten worden. Rijd met deze ijswagen door de stad en nodig de inwoners van de stad uit om een ijsje bij jou te komen kopen. Heeft iedereen in de straat een ijsje gekocht? Schuif dan je raam dicht en rijd door naar de volgende straat. Zo kunnen alle inwoners genieten van het lekkere ijs dat jij verkoopt. 


6. LEGO City ATV Raceteam - 60148

In Lego City vindt er een grote race plaats. Plaats de quad op de aanhanger van de pick-up en rijd snel naar de racebaan. Controleer nog even of je quad helemaal in orde is. Je wil tenslotte onderweg geen ongelukken krijgen. Het ATV raceteam is er klaar voor. Zet je helm op, start je quad en ga ervoor. Trap het gaspedaal goed in en wie weet win jij deze spannende race! 


8. LEGO City Sneeuwschuiver - 60222

Het heeft gesneeuwd in Lego City. De skipiste is weer open en veel inwoners van de stad hebben zin om te gaan skieën. De sneeuwschuiver schuift de sneeuw van de piste, zodat het skieën kan beginnen. Het voertuig op rupsbanden rijdt moeiteloos door het dikke pak sneeuw. Gebruik het sneeuwkanon om extra sneeuw langs de randen van de pistes te leggen. Dit wordt een fantastische wintersportvakantie voor de inwoners van de stad. 

 

 


9. LEGO City Tuningworkshop - 60258

In deze tuningworkshop in Lego City gebeurt van alles! Er werkt iemand aan zijn stoere motor, er moet een kapotte sportwagen gerepareerd worden en een mevrouw wordt eigenaresse van een mooie, nieuwe auto. Vanuit de oude caravan is een autodealer nieuwe deals aan het maken. Als dat maar eerlijk verloopt! Wat is jouw taak in deze tuningworkshop? Wat je ook doet, met deze set van Lego City Auto ga jij je ongetwijfeld heel goed vermaken! 

 


10. LEGO City Pick-up en Caravan - 60182

Het is heerlijk weer. Tijd om een weekendje lekker te gaan kamperen. Je gaat niet op reis met één van de Lego City treinen die door de stad rijden, maar met je pick-up truck met caravan!  Hang je caravan aan de pick-up truck en rijd het bos in. Zoek een plekje aan het water, zodat je vissen kunt vangen voor het avondeten. Met deze set van Lego City speel je je favoriete vakanties na en heb je oneindig veel speelplezier. 

 


Eindeloos speelplezier met LEGO City Auto

De sets van Lego City Auto zijn enorm gevarieerd. Daardoor zit er altijd wel een set tussen die bij jou past! Speel een vakantie na met één van de caravan sets, of beleef spannende avonturen als politieagent. Je kunt natuurlijk ook een race proberen te winnen met een snelle sportwagen of een snelheidsrecordwagen. De sets van Lego City Auto blijven altijd leuk en bieden uitstekend vermaak voor jong en oud. Voor welke set ga jij kiezen? We wensen je veel speelplezier met dit mooie speelgoed van Lego. 

 

Andere categorieën