LEGO Boot & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Boot – LEGO City Boot sets 

Ben jij op zoek naar een toffe Lego Boot om mee te spelen? Dat komt goed uit, want deze uitgebreide serie biedt plezier voor jong en oud. Wij hebben alle Lego City Boot sets voor jou op een rij gezet. De veiligheid van Lego City wordt niet alleen vanaf het land, maar ook vanaf het water geregeld. Boten zijn heel belangrijk in deze stad. En jij kan helpen! Blus de brand vanaf het water met de brandweerboot, red de stad met de politieboot, of voer een reddingsactie uit vanaf je zeilboot. En heb je de stad geholpen? Ontspan dan lekker door op kajak avontuur te gaan, een race te winnen met je snelle raceboot of met je Lego speedboot een eind te gaan varen. Voor welke set jij ook kiest, je hebt gegarandeerd plezier met dit mooie speelgoed van Lego. Hieronder lees je uit welke Lego City Boot sets je allemaal kunt kiezen! 

lego city speedboot

Oh nee, de vuurtoren van Lego City staat in brand! Aan jou de taak om snel de brand te blussen vanaf je brandweerboot. Jij moet de stad rennen. Richt het waterkanon op de vuurtoren en blus de brand. Stuur je duiker op de vuurtoren af om de vuurtorenwachter te redden. Lukt het je om het vuur te doven? Dan ben je de held van de stad!


2. LEGO City Brand aan de Kade - 60213

Er is brand aan de kade! De havenarbeider had niet gezien dat er rook uit het olievat kwam. Het olievat is in brand gevlogen en jij moet de brand blussen vanaf je blusboot. Is het je gelukt om het vuur te laten doven en de havenarbeider te redden? Geef dan via de walkietalkie door aan je collega dat alles onder controle is. Goed gedaan!


3. LEGO City Duikjacht - 60221

Heb jij zin in een avontuur onder water? Trek je duikpak aan en duik de zee in, want met deze set van Lego City ga je mooie dingen ontdekken. Onder water gaat er een wereld voor je open. Je ziet prachtige vissen zwemmen en in de schatkist vind je misschien wel grote schatten. Vergeet niet alles vast te leggen met je onderwatercamera! Ben je moe van je duikavontuur? Doe dan een dutje in het slaapverblijf van de boot. 


4. LEGO City Politieboot - 7287

De Lego politie moet de wateren van Lego City beschermen tegen gevaarlijke boeven! Race met je snelle politieboot achter de boef aan. Zodra het je gelukt is, doe je de handboeien om bij de boef en breng je hem naar de gevangenis. En om je spel extra leuk te maken, kan deze boot van Lego écht blijven drijven op het water!


5. LEGO City Raceboot - 60114

Heb jij zin in een snelle race op het water? Dat gaat met deze raceboot van Lego City absoluut lukken! Stap in je boot, start de motoren en scheer over het water. Zorg dat je binnen de boeien blijft, want anders ben je gediskwalificeerd en mag je niet meer meedoen aan de wedstrijd. Ga jij de race winnen? 


6. LEGO City Kajak Avontuur - 60240

Heb je zin in een middagje ontspanning? Stap in je off-road truck en rijd naar de woeste rivier van Lego City. Hier kan je met je kajak een spannende tocht op het water maken. Vergeet niet om je reddingsvest aan te trekken, want het water is wilder dan je denkt! Maak mooie foto’s met je camera en leg de boot na afloop weer op je truck om naar huis te rijden. Dat was een leuke middag met een te gekke Lego boot! 


7. LEGO City Zeilboot Reddingsactie - 60168

Er is een zeilboot op een rotseiland gevaren! De mast is gebroken en er zwemt een gevaarlijke haai rond het eilandje. De zeiler heeft de hulp van het team van Lego City Kustwacht hard nodig. Vaar met je zeilboot naar het eiland toe om een reddingsactie uit te voeren. Met deze set beleef je grootste avonturen. De mast kan zelfs echt breken. Dit is dé set voor urenlang spannend speelplezier!


8. LEGO City 4x4 met Speedboot - 60085

Zo’n snelle boot als deze speedboot van Lego City heb je nog nooit gezien. Rijd met je 4x4 voertuig naar de kust en breng je speedboot te water. Met deze snelle boot met getinte cockpit en oersterke buitenboordmotor win jij absoluut iedere race. Hoe snel kan jij varen? Ontdek het met deze te gekke set van Lego City! 


9. LEGO City Brandweerboot - 7207

De brandweer beschikt niet alleen over brandweerauto’s, maar ook over een stoere brandweerboot. Laat je kleintje kennismaken met de brandweerboot van Lego City. De boot is onderweg naar een vuurtoren die in brand staat. Die moet natuurlijk geblust worden! je kind leert spelenderwijs kennis maken met de brandweer en de manieren waarop een brand geblust kan worden. Met dit speelgoed beleeft je kind of kleinkind de spannendste avonturen! Vindt je dit ook zo’n mooi cadeau voor uw zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind? Dat snappen wij! Je kunt de brandweerboot van Lego City eenvoudig en snel online bestellen. 


10. LEGO City Patrouilleboot - 7287

De politie gaat niet alleen te werk op de weg met politieauto’s en politiemotoren, maar ook op het water moeten soms boeven gevangen worden! Ga achter de boef aan met de patrouilleboot van de politie en help de politieagenten om de gemene boef te pakken te krijgen. Het zal ongetwijfeld een heftig boottochtje worden, maar het is de taak van de politie om boeven te pakken te krijgen, hoe moeilijk dat ook is! Je zoon of dochter ontwikkelt zijn fantasie door zelf verhalen te verzinnen met dit speelgoed. Het speelgoed van Lego stimuleert kinderen enorm om creatief te zijn; een eigenschap die in hun latere leven weer goed van pas zal komen. Vind jij dit ook zo’n mooi cadeau voor een jongetje of meisje dat weg is van de politie? Dat snappen wij! Bestel de patrouilleboot van Lego City Politie snel online.

Voor welke Lego City Boot kies jij? 

Bij deze toffe Lego City Boot sets zit vast een leuke set voor jou. Ga eerst je Lego boot bouwen met behulp van de handleiding. Zo word je steeds beter in het bouwen van te gekke Lego boten. Na het bouwen is het tijd voor te gekke avonturen. Red de stad als brandweer of politie te water, ga het water op met je zeilboot, doe mee aan een race met je eigen speedboot of ga op zoek naar schatten in diepe wateren. Met de boten van Lego City heb je urenlang speelplezier. 

Andere categorieën