LEGO Brandweer & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Brandweer – LEGO City Brandweer sets 

Bij de brandweer van Lego City is er altijd genoeg te doen. De brandweer houdt de stad goed in de gaten en beschermt alle inwoners tegen branden. Gelukkig zijn de brandweermannen en -vrouwen van Lego City zeer ervaren in het blussen van branden. Ben jij ook zo gek op de brandweer? Bekijk dan eens deze te gekke Lego sets. Ga je voor één van de brandweerkazernes, of kies jij liever voor de brandweerhelikopter die over de stad heen kan vliegen om alles in de gaten te houden? Je kunt ook een barbecuebrand of een brand bij een hamburgerrestaurant blussen! Welke set van Lego City Brandweer je ook kiest, je beleeft spannende avonturen en je redt keer op keer de stad! Speel met de lego van Lego City Brandweer en word een echte held! 

Lego city Brandweer

Oh nee! Het hamburgerrestaurant staat in brand. De brandweer van Lego City moet helpen. Spring in je brandweerauto en vergeet je zuurstoftank niet om te doen. Race met loeiende sirenes naar het restaurant en blus de brand! Je collega rijdt vooruit op de brandweermotor om de eigenaar van het hamburgerrestaurant veilig naar buiten te brengen. Uit de slang van deze brandweerauto komt écht water, dus ga snel aan de slag met het blussen van het restaurant.


2. LEGO City Brandweerkazerne - 60215

In de brandweerkazerne begint jouw dag als brandweerman. Je maakt je klaar voor een spannende dag. Daar is het eerste alarm al. Er is brand in Lego City! Je stapt in je terreinwagen met sirene en zwaailicht en racet naar de plek van de brand. Je collega gaat op de boot achter je aan. Laat de drone meevliegen om te ontdekken waar je heen moet rijden en blus de brandende vuilnisbak! Ben je op tijd om het vuur te doven? 


3. LEGO City Brandweerkazerne in de Stad - 60216

In het centrum van de stad is op een bouwplaats brand uitgebroken. Er is een lantaarnpaal omgevallen en hierdoor is het hele bouwterrein in de brand gevlogen. Ben jij klaar voor een reddingsactie in de stad? Pak je brandweerspullen, bevrijd de bouwvakkers en doof het vuur! Deze brandweerauto maakt écht geluid. Hierdoor word je avontuur met Lego City Brandweer nóg spannender. Wat een te gekke set! 


4. LEGO City Brandweer Starterset - 60088

De pompbediende probeerde de pomp van het tankstation te repareren, maar er is iets misgegaan. Hierdoor is het tankstation in brand gevlogen! De brandweer van Lego City rukt uit! Rijd op je snelle brandweerquad naar het tankstation toe, red de pompbediende en blus het vuur. Vergeet je niet om het verkeer om te leiden, zodat er niet nog meer mensen in gevaar komen? Wat een spannend brandweeravontuur! 


5. LEGO City Brandweerhelikopter - 60010

Bij de elektriciteitscentrale is brand uitgebroken. Met jouw snelle brandweerhelikopter ben je in een mum van tijd op de juiste plek. Blus het vuur met de brandweerspuit en hang aan de haak om van dichtbij het vuur te doven. Het is een gevaarlijke operatie, maar je hebt de stad gered met je snelle helikopter. Vind jij dit ook zo’n te gekke Lego City brandweer set? 

 

 


6. LEGO City Brandweerkazerne - 60004

Deze brandweerkazerne van Lego City Brandweer is dé complete set voor een te gek brandweeravontuur. De kazerne is uitgerust met een brandweerauto, een brandweertruck én een helikopter. Voor welk voertuig kies jij? Met alle voertuigen ben je snel bij de brand. Ruk uit en blus het vuur met de brandweerslang! Dat moet met deze stoere set van Lego City Brandweer absoluut lukken. 

 


7. LEGO City Reddingswagen van Brandweercommandant - 60231

Er staat een elektriciteitshuisje in brand. Jij bent de brandweercommandant, dus je hebt een grote verantwoordelijkheid. Spring in je reddingswagen en rijd naar de plek waar de brand is uitgebroken. Je collega rijdt met haar mee. Samen blussen ze de brand. Is het je gelukt om het vuur te blussen? Drink dan samen met je collega nog even een kop warme chocolademelk om bij te komen van deze avontuurlijke middag. 

 


8. LEGO City Brandweer Bosbrand - 60247

Er is brand in het bos! Niet alleen de Lego City Bergpolitie, maar ook de Lego City brandweer rukt uit om het vuur te doven en de situatie onder controle te krijgen. Ben je net op tijd de uil te redden die net een lekker dutje in de boom aan het doen was? Als het jou lukt om deze brand onder controle te krijgen en het vuur te doven, dan ben je een echte brandweerheld! 

 


9. LEGO 4+ Barbecuebrand Blussen - 60212

Een heerlijke barbecue in het park is uit de hand gelopen. Iemand hield zijn barbecue niet in de gaten en nu is er een boom in brand gevlogen! Jij springt snel in je brandweerauto. Pak je brandweerbijl en hak de brandende takken af. Blus daarna het vuur. Wauw, het is je gelukt. Het vuur is gedoofd en iedereen is weer veilig. Je hebt Lego City gered. Goed gedaan, brandweerman! 

 


10. LEGO City Brandweerhelikopter Reddingsoperatie - 60248

Help! Een arbeider was aan het lassen, maar heft per ongeluk een brand veroorzaakt. Stap snel in je stoere brandweerhelikopter, terwijl je collega in de brandweerquad achter je aan rijdt. Samen gaan jullie het vuur doven! Red de lasser en zet alles op alles om te zorgen dat de situatie weer veilig is. Wat een heldendaad. Jullie hebben het leven van de lasser gered! Vind jij dit ook zo’n te gekke set van Lego City Brandweer? 

 


11. LEGO City Brandweervliegtuig - 60217

Het is tijd om in actie te komen. Er is een brand in het bos en jij moet helpen. Stap in je brandweervliegtuig en bestrijd het vuur vanuit de lucht. Een zielig stinkdier zit onder de brandende boom. Je collega op de grond trekt snel zijn rookuitrusting aan en redt het dier. Lukt het jullie om de brand te blussen? Dat hebben jullie als brandweerteam heel goed gedaan! 

 


12. LEGO City Brandalarm - 60003

Of er nu mensen wonen in een huis of dat een huis verlaten is… een brand moet geblust worden! De brandweer van Lego City rukt uit om een brand te blussen in een leegstaand huis. Een deel van het dak is al helemaal verkoold, maar misschien dat jullie kind de ergste schade nog kan beperken! Laat je kind helemaal opgaan in zijn fantasiewereld met dit mooie speelgoed van Lego City. Wat zal hij of zij zich dapper voelen als de brand door hem of haar is geblust. Met dit mooie speelgoed beleeft je kind niet alleen veel plezier, maar leert hij of zij ook om zelf verhalen te verzinnen en creatief te zijn tijdens het spelen met zijn speelgoed. Deze creativiteit zal hem of haar in het verdere leven ongetwijfeld weer van pas komen in een heleboel situaties. De brandweerwagen in deze set is uitgerust met een ladder die uitgeschoven kan worden. Bovendien zitten er diverse brandweermannen in deze set die alle drie hun eigen taak hebben bij het blussen van de brand. Wat een mooi en stoer cadeau voor jouw kind! 


13. LEGO City Hoofdkwartier Brandweer - 7945

Als je zoon of dochter jarig is, wilt je hem of haar natuurlijk écht een mooi cadeau geven. Vaak kiezen ouders voor een water groter cadeau op de verjaardag van hun kind, omdat dit hét moment is om een zoon of dochter eens extra te verwennen. Ben je ook op zoek naar zo’n mooi en uitgebreid cadeau voor je kleine meid of voor jullie stoere jongen? Dan is het hoofdkwartier van de brandweer van Lego City hét cadeau waar uw kind gegarandeerd dolgelukkig mee zal zijn. Dit hoofdkwartier is zeer compleet en uitgerust met alles wat een brandweer moet hebben. Van een echte brandweerwagen tot diverse brandweermannen en van een uitschuifbare ladder tot een kantoor waar overlegd kan worden… dit hoofdkwartier heeft het allemaal! Met deze uitgebreide set van Lego is je kind wel even zoet!  


14. LEGO City Brandweerstation - 7208

Vanuit het brandweerstation red jij samen met je brandweercollega’s elke dag de stad! Of er nu een Lego City auto in de brand is gevlogen, of dat jullie een zielige kat uit een boom moeten redden: jullie staan altijd klaar! Stap in de grote brandweerwagen of de brandweerauto en ruk uit. Is het je gelukt om het vuur te doven? Rijd dan weer terug naar het brandweerstation en parkeer je wagen. Knap werk! 

 


15. LEGO City Brandweer Ladderwagen - 60107

De brandweer is ontzettend stoer. Vooral bij jongetjes, of bij hele stoere meisjes, valt de brandweer goed in de smaak. Brandweermannen verrichten immers heel belangrijk en dapper werk: ze blussen de grootste branden! Met deze stoere ladderwagen waant jullie zoon of dochter zich ook een beetje brandweerman of brandweervrouw. Er moet een grote brand geblust worden in een hoog gebouw en daarom rukt de brandweer uit met een grote ladderwagen. Een dappere brandweerman moet op de ladder klimmen om de brand te blussen. Is jullie zoontje of kleine meid dapper genoeg om deze brand te bestrijden? Laat jullie kind stoere avonturen beleven met dit mooie speelgoed van Lego City en bestel nu deze doos 


Beleef te gekke avonturen met de Lego City Brandweer sets

Met de sets van Lego Brandweer ben je elke dag een echte held. Red de stad en rijd of vlieg naar de plek waar de brand is uitgebroken. Wat is jouw favoriete brandweervoertuig? Ga je voor een brandweervliegtuig, een stoere helikopter, een brandweerquad of gewoon voor een klassieke brandweerwagen? Voor iedereen is er wel een toffe set. Kies jouw favoriete Lego City brandweer set en beleef iedere dag opnieuw een te gek avontuur.  

 

Andere categorieën