LEGO Bus – LEGO City Bus sets

LEGO Bus & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Bus – LEGO City Bus sets 

Het is druk in de stad! Het is vroeg in de ochtend en de inwoners van Lego City maken zich klaar om naar hun werk te gaan. Het is een drukte van jewelste op de straten. Veel inwoners reizen met de bus, die hen snel en comfortabel naar hun werk brengt. Daarom staan er al veel mensen te wachten op het busstation. Kijk, daar is de bus al. Precies op tijd! Stap in en kies een plekje. In de bus valt er van alles te zien. Je rijdt langs mooie plekken in de stad en je maakt een praatje met degene die naast je zit. Voor je het weet, arriveer je bij het juiste busstation en kan je uitstappen. Wil jij te gekke avonturen beleven met de bussen van Lego City? Koop dan één van de Lego City Bus sets, zet alles in elkaar met behulp van de handleiding en verzin je eigen verhalen en avonturen! 

LEGO City Bus

1. LEGO City Busstation – 60154

Het is tijd om naar je werk te gaan! Stap op je fiets en fiets naar het busstation. Er staan al veel mensen te wachten. Een mevrouw met haar hond, een meneer die onderweg is naar zijn werk en een mevrouw in een rolstoel. De buschauffeur helpt de mevrouw in de rolstoel om de bus in te komen. Daarna kan jij instappen! Vergeet je niet om een kaartje te kopen? Let op dat je bij de juiste halte uitstapt. 

 

LEGO City Busstation

2. LEGO City Transport Station – 8404

Vanaf het Lego City Transport Station vertrekken er verschillende voertuigen. Voor Lego City treinen moet je natuurlijk naar het treinstation, maar vanaf hier vertrekken de tram en de bus om mensen te vervoeren. Koop nog even een boekje bij de kiosk en stap in de bus. Pas je op voor de straatveger die de straten rondom het station schoonhoudt? Met deze complete set van Lego City kan je uren spelen!

LEGO City Transport Station

Gek op bussen? Kies voor een set van Lego City Bus!

Ben jij gek op bussen? Dat komt mooi uit, want met deze sets van Lego City Bus heb je urenlang speelplezier. De sets zijn compleet en dagen je uit om de leukste verhalen te verzinnen. Bovendien zijn de bussensets uitstekend te combineren met andere sets van Lego City, zoals de Lego City Bouw sets. Ga jij voor het busstation, of voor het transport station vanaf waar verschillende voertuigen vertrekken? Zet eerst je set in elkaar en beleef daarna de leukste avonturen met dit mooie speelgoed van Lego. We wensen je veel bouw- en speelplezier!

Andere categorieën

Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy