LEGO Gebouwen – LEGO City Gebouwen sets

LEGO Politie & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Gebouwen – LEGO City Gebouwen sets 

In een grote stad als Lego City zie en beleef je van alles. Het is een grote stad, dus hier wemelt het van de mensen en de voertuigen. Het is een mooie dag vandaag! Iedereen heeft plannen en trekt erop uit. Dat betekent dat het druk is in de stad! Mensen gaan naar de kermis, of ontspannen lekker met elkaar op het strand of in het park. Anderen komen bij elkaar op het grote stadsplein of gaan skiën in het bergachtige gedeelte van de stad. Terwijl de inwoners van de stad genieten van een fijne dag, houdt de politie van Lego City goed in de gaten of alles veilig is. Ook de brandweer staat paraat. Mocht er ergens een brand uitbreken, dan zijn zij er snel bij. Welke Lego City Gebouwen set vind jij het mooiste? Ga je voor het benzinestation, het stadsplein, of misschien toch voor de mobiele politiepost? Voor welke set je ook kiest, met dit speelgoed beleef je de mooiste avonturen! 

Lego city gebouwen

1. LEGO City Benzinestation – 60257

Jij rijdt in een stoere, elektrische SUV. Het is tijd om je auto even op te laden. Rijd naar het benzinestation en sluit je auto aan op de oplaadpaal. In de tussentijd kan je iets lekkers kopen in het winkeltje. Ook de bestuurders van de grote camper rijden langs. Zij komen benzine tanken, zodat ze hun rondreis voort kunnen zetten. Wat een drukke dag op het benzinestation van Lego City! 

LEGO City Benzinestation

2. LEGO City Skiresort – 60203

In het hooggebergte van Lego City vind je dit prachtige skiresort. Hier komen wintersporters om op hun ski’s of snowboard van de piste af te glijden. In de winkel kan je al je wintersportbenodigdheden aanschaffen. Haal na het skiën lekker een kop warme chocolademelk bij de kraam. Oh nee, er is iemand gewond geraakt! Gelukkig kan de reddingspatrouille op de sneeuwscooter hem snel oppikken en verzorgen. Kijk je goed uit? 

LEGO City Skiresort

3. LEGO City Ruimtevaart Ruimteraket en Vluchtleiding – 60228

Na maandenlang voorbereiden is het eindelijk zover: de raket van Lego City is klaar om gelanceerd te worden! De robot doet nog één keer een testronde in het trainingsgebied om interessante voorwerpen op te speuren. Ondertussen vertrekt de astronaut via de monorail naar de raket en neemt plaats. Hij is klaar voor vertrek! Het aftellen begint. 3, 2, 1 …. Daar ga je! Deze set van Lego City is gebaseerd op échte ruimtemissies van de NASA. Dat is te gek! 

LEGO City Ruimtevaart Ruimteraket en Vluchtleiding

4. LEGO 4+ City Garage – 60232

Welkom bij de garage van Lego City! Hier kan je je auto door de wasstraat halen en even benzine tanken. Is je auto kapot? Dan helpt de automonteur je graag! Net als bij Lego City Bouw heeft de automonteur een takelwagen staan, waarmee hij je auto naar de werkplaats sleept. Deze mooie garage van Lego City is ook geschikt voor kleuters. Dankzij de eenvoudige handleiding kunnen ook jonge kinderen deze set zelf in elkaar zetten. 

LEGO 4+ City Garage

5. LEGO Bergpolitie Politiekantoor op de Berg – 60242

In de bergen van Lego City ligt het politiekantoor op de berg. Hier werkt de bergpolitie hard om alles veilig te houden. Er zit een boef opgesloten in de cel, maar één van zijn handlangers in een helikopter probeert hem te bevrijden. Ruk uit met de terreinwagen en de motor en zet de achtervolging in. Laat de poema uit de grot ontsnappen om je te helpen de boeven te grazen te nemen. Dat is spannend! 

LEGO City Bergpolitie Politiekantoor op de Berg

6. LEGO City Personenset Buitenavonturen – 60245

Tijd om er lekker op uit te gaan! Zet je tent op in het buitengebied van de Lego City Jungle en maak je klaar voor een heerlijk weekend. Stap in je rubberboot voor een tochtje over de wilde rivier, maak een lange bergwandeling of maak een spannende bosrit op je mountainbike. Na een actieve dag kan je op je campingstelletje lekker eten koken. Terwijl je geniet van je avondeten, vist een reusachtige adelaar een vis uit het water. Wat een mooie dag! 

LEGO City Personenset Buitenavonturen

7. LEGO City Personenset Kermis – 60234

De kermis is er weer. Ga met je vrienden naar de kermis. Probeer een eendje te bemachtigen met het ringwerpspel of kijk hoe sterk je bent door zo hard mogelijk te slaan met de hamer. Je kunt ook kijken hoe goed jij kunt schieten met het schietspelletje. Koop ondertussen een lekker ijsje, of een heerlijke hotdog en laat je schminken door de grimeur. Dit is een te gekke set van Lego City! 

 

 

LEGO City Personenset Kermis

8. LEGO City Mobiele Politiepost – 60044

Met de mobiele politiepost van Lego City heb jij boeven zo te pakken! Parkeer het voertuig en zet de antenne omhoog en je satellietontvanger aan. Krijg je al een signaal binnen van de boef en zijn gestolen buit? Sla de boef in de boeien en sluit hem op in de cel van de mobiele politiepost. Maar kijk je wel uit dat hij niet zomaar ontsnapt? Met deze set van Lego City beleef je te gekke avonturen! 

 

LEGO City Mobiele Politiepost

9. LEGO City Stadsplein – 60097

Op het stadsplein van Lego City is het altijd druk! Haal een kopje koffie en neem een kijkje in de winkel. De nieuwe producten voor de verkoop worden net met de vrachtwagen gebracht! Kijk ook even bij de autodealer, waar de nieuwste en duurste sportwagens verkocht worden. Wauw! Koop nog even snel een krant en een broodje en stap dan in de tram voor je volgende avontuur. Wat een mooie set van Lego City! 

 

LEGO City Stadsplein

10. LEGO City Brandweerkazerne – 60004

Welkom bij de brandweerkazerne van Lego City! Vanuit deze kazerne met maar liefst drie verdiepingen wordt de stad goed in de gaten gehouden. Breekt er een brand uit? Dan klinkt de alarmbel! Glijd snel naar beneden langs de brandweerpaal en stap in de helicopter of de grote brandweerwagen. Ben jij op tijd om het vuur te doven? Met deze brandweerkazerne van Lego hoef jij je geen minuut te vervelen! 

 

LEGO City Brandweerkazerne

11. LEGO City Plezier aan het Strand – 60153

Wat een zonnige dag! De inwoners van Lego City trekken massaal naar het strand voor een lekker dagje weg. Stap op je surfplank om te windsurfen, of trek erop uit met je kano. Geen zin om het water in te gaan? Dan kan je ook lekker gaan volleyballen, een zandkasteel gaan bouwen of lekker luieren in de hangmat op het strand. De kustwacht houdt alles in de gaten, zodat iedereen veilig is. We wensen je veel speelplezier op het strand! 

LEGO City Plezier aan het Strand

12. LEGO City Stadsplein – 60026

Welkom op het stadsplein! Wat een hoop mensen komen hier bij elkaar. Het nieuwe standbeeld van het stadsplein wordt door de hijskraan op de sokkel geplaatst. De bus brengt nieuwe mensen naar het stadsplein. Neem een kijkje bij de fietsenzaak of haal een heerlijke pizzapunt bij de pizzeria. Pas je op voor de straatveger die langs komt rijden? Met dit mooie stadsplein kan je te gekke verhalen verzinnen. We wensen je een leuke dag in Lego City! 

LEGO City Stadsplein

13. LEGO City Garage – 4207

Oh nee, je hebt autopech! Gelukkig is er een goede garage in Lego City. Je auto wordt met de autolift naar de tweede verdieping gebracht. Hier staat een automonteur klaar die jouw auto kan repareren. Is alles gemaakt? Dan wordt je auto nog even door de wasstraat gehaald en wordt je tank volgegooid met benzine. Je kunt weer heerlijk autorijden door de stad! 

LEGO City Garage

14. LEGO City Plezier in het Park – 60134

Het is een mooie dag om naar het park te gaan! Hier kan je allemaal nieuwe mensen ontmoeten en leuke dingen doen. Kinderen spelen in de speeltuin met opa en oma, anderen genieten van een lekkere lunch aan de picknicktafel en er wordt heerlijk gevoetbald. Ondertussen schildert de schilder het hekje mooi wit. Heb je trek gekregen? Haal dan een lekkere hotdog bij de hotdogkraam. Wat een leuke set van Lego City om heerlijk mee te spelen! 

LEGO City Plezier in het Park

15. LEGO City Grote Luchthaven – 7894

Wil je jullie zoon of dochter voor zijn of haar verjaardag écht een spectaculair cadeau geven waar de kleine jaren mee kan spelen? Is jullie zoon of dochter bovendien gek op vliegtuigen en wil hij niets liever dan dagen doorbrengen op Schiphol om te kijken naar alle vliegtuigen die opstijgen en landen? Dan mag deze set van Lego niet ontbreken in zijn speelgoedcollectie. In deze set vind je het vliegveld van Lego City: Lego City Airport. Hier landen en vertrekken de vliegtuigen. Er is een echte aankomst- en vertrekhal en de luchtverkeersleiding neemt plaats in de toren. Bovendien wordt de bagage naar het vliegtuig gebracht met een professionele truck met aanhanger. Deze set mag een echt collectors item genoemd worden. Het is een hele investering, maar wij garanderen je dat je kind hier nog jaren plezier van heeft! Je kunt dit schitterende cadeau van Lego City online bestellen op bol.com.

LEGO City luchthaven GROOT

16. LEGO City Politiebureau – 60141

Voor kinderen die gek zijn op bouwen en op de politie, is er nu dit zeer uitgebreide politiebureau van Lego City Politie. Laat jullie kind het politiebureau in elkaar zetten en zie hoe hij zijn motoriek verder ontwikkelt en werkt aan zijn bouwvaardigheden terwijl het politiebureau meer en meer vorm krijgt. Is het politiebureau klaar? Dan is het tijd voor spannende avonturen! Voorkom dat de boeven hun maatje bevrijden uit de gevangenis, laat het ventilatierooster ontploffen en zet een achtervolging in met de politieauto, de politiemotor én de politiehelikopter. Met deze complete set is alles mogelijk en kan je kind wel honderden verhalen en Lego City spelletjes verzinnen om na te spelen. Hij zal zich uren kunnen vermaken met dit mooie speelgoed van Lego, dat bovendien dankzij de zeer goede kwaliteit jarenlang mee gaat. Een mooie investering! 

LEGO CITY politiebureau

Beleef fantastische avonturen met de Lego City Gebouwen sets!

Met de Lego City gebouwen sets kan je de leukste verhalen verzinnen. Dit speelgoed nodigt je uit om creatief te zijn en je fantasie te gebruiken. Je kunt eerst lekker bouwen en alles in elkaar zetten, en daarna is het tijd om avonturen te beleven. Welke set vind jij het leukste? Ga je voor een stadsplein, de mobiele politiepost of de brandweerkazerne? Of kies jij voor de kermis, een fijne dag aan het strand of het skiresort? Wat je ook kiest, met dit speelgoed van Lego hoef jij je niet te vervelen. Veel speelplezier! 

 

Andere categorieën

Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy