LEGO Vliegtuigen & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Vliegtuig – LEGO City Vliegtuig sets 

Welkom in Lego City! In deze grote stad gebeurt van alles. Er wonen veel mensen en het is er altijd druk! Natuurlijk moet in de grote stad alles goed geregeld worden. De post moet bezorgd worden en mensen gaan op vakantie. Er vliegen verschillende vliegtuigen over de stad om alles gesmeerd te laten verlopen. Met de Lego City Vliegtuig Sets zorg jij dat de inwoners van Lego City lekker op vakantie kunnen en dat goederen vervoerd kunnen worden. Met sommige vliegtuigen kan je zelfs levens redden, want er vliegen altijd reddingsvliegtuigen boven de zee! De Lego City vliegtuig serie is perfect voor echte vliegtuigliefhebbers. Wil je een Lego vliegtuig kopen, maar weet je nog niet welke set je moet kiezen? Kijk dan eens welke Lego vliegtuigen er allemaal zijn en kies jouw favoriete set uit. Zet eerst het vliegtuig in elkaar en beleef de grootste avonturen met jouw vliegtuig van Lego. Bezorg goederen in de stad of breng mensen met het vliegtuig naar hun favoriete vakantiebestemming. Dit speelgoed is goed voor urenlang speelplezier en gaat jaren mee! 

Lego city vliegtuig

De inwoners van Lego City zijn klaar voor hun vakantie. Het Lego passagiersvliegtuig vertrekt vanaf het Lego City Vliegveld en brengt de vakantiegangers naar hun favoriete vakantiebestemming. Zit iedereen op zijn plaats en is het vliegtuig klaar voor vertrek? Dan is het tijd om op te stijgen! Met dit snelle en strakke vliegtuig breng je de passagiers snel en veilig naar hun bestemming. 

 


2. LEGO City Watervliegtuig - 3178

Dit watervliegtuig van Lego is niet zomaar een vliegtuig! Dit vliegtuig kan landen op het water. Met dit Lego City Watervliegtuig vlieg je naar de meest afgelegen bestemmingen waar geen landingsbaan te vinden is. Je landt gewoon op de zee, of op grote meren. Zit de piloot in de cockpit en zit er voldoende brandstof in het vliegtuig? Dan is het tijd om te vertrekken! 


3. LEGO City Vliegveld Vrachtvliegtuig - 60101

Dit vrachtvliegtuig is heel belangrijk voor de stad. Samen met de piloot en de vliegveldmedewerker zorg je ervoor dat belangrijke postpakketten naar de juiste bestemming worden gebracht. Met de palletwagen kan je zware poststukken in de laadklep van het vliegtuig plaatsen. Tijd om te gaan en je lading af te leveren in Lego City! 


4. LEGO City Reddingswatervliegtuig - 60164

Dit Lego City vliegtuig heeft een speciale missie! Met het reddingswatervliegtuig ben je onderdeel van het kustwachtteam van Lego City. Ligt er iemand in zee die gered moet worden? Land dan met het vliegtuig midden op zee en gebruik je jetski en het reddingsvlot met noodlicht om mensen te redden! Met dit reddingswatervliegtuig breng jij mensen weer veilig aan land en word je de held van de stad. 


5. LEGO City Hefschroef Vrachtvliegtuig - 60021

Dit enorme hefschroef vrachtvliegtuig helpt jou om de boomstammen uit het bos naar Lego City te vervoeren. Haal de quad motor uit het vliegtuig en rijd naar het bos. Hier staan de houthakkers die bomen omzagen. Stapel de boomstammen op, vervoer ze met de quad naar het vliegtuig en laad de boomstammen het vliegtuig in. Plaats de piloot en zijn trouwe hond in het grote vliegtuig met sterke motoren en vervoer de boomstammen zonder moeite naar Lego City. 


6. LEGO City Vrachtvliegtuig - 7734

Met dit grote vrachtvliegtuig van Lego City breng je vracht uit de stad naar andere steden. Breng de bagage met de bagagetruck naar het vliegtuig en laad de pallets met vracht het vliegtuig in. Zit alles in het vliegtuig? Dan ben je klaar om te vertrekken. Zet je vliegtuig op de landingsbaan en je bent klaar om te vertrekken. 


7. LEGO City Kustwachtvliegtuig - 60015

Hoewel dit stoere kustwachtvliegtuig natuurlijk een vliegtuig is, is deze set onderdeel van de serie Lego City Kustwacht. Ontdek meer over de kustwachtserie voor meer informatie! 


Oneindig veel speelplezier met de Lego City Vliegtuig sets! 

Met de Lego vliegtuigen van Lego City beleef je grootse avonturen. Breng passagiers naar hun favoriete vakantiebestemming met het passagiersvliegtuig, vervoer zware boomstammen naar Lego City met het hefschroef vrachtvliegtuig of red mensen in zee met het reddingswatervliegtuig. Of ben jij degene die met het vliegtuig de post in de stad bezorgt? Voor iedereen is er een leuke vliegtuig set om mee te spelen! Zet eerst je favoriete vliegtuig in elkaar en geniet daarna van oneindig veel speelplezier met het speelgoed van Lego City! 

Andere categorieën