Lego Vliegveld Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

De Mooiste Lego City Vliegveld Sets

Lego City is een complete stad. Je vindt er van alles, en dus ook een vliegveld! 

De Lego City vliegveld serie bestaat uit verschillende sets die allemaal iets te maken hebben met het thema ‘Vliegveld’. 

In deze serie van Lego City vind je alles wat je op een vliegveld ziet, maar dan om mee te spelen.

Deze sets van Lego zijn ideaal voor liefhebbers van vliegtuigen en vliegvelden! 


"Reis overal naar toe met de vliegvelden van Lego City!"

Lego city de mooiste vliegveld sets

1. LEGO City Vliegveld passagiersterminal - 10764

De Lego City Vliegveld passagiersterminal is dé plek waar vakanties beginnen. Het vliegtuig staat klaar om te vertrekken. De passagiers zetten hun bagage op de transportband. Zorg jij dat de bagage in het vliegtuig terechtkomt? Laat de passagiers door de veiligheidscontrole lopen en laat ze plaatsnemen in het vliegtuig? Zitten alle passagiers op hun plek en is alle bagage ingeladen? Dan is het tijd om te vertrekken vanaf de Lego City Vliegveld passagiersterminal! 


2. LEGO City Starter Set - 60100

Met de Lego City Vliegveld Starter Set zorg je ervoor dat alle mensen die in Lego City wonen hun post bezorgd krijgen! Leeg de brievenbus en leg de post in de helikopter. Zodra de piloot plaatsneemt in de cockpit, kan de helikopter opstijgen! Vergeet niet om de tank van de helikopter te vullen met brandstof. Zo kan de helikopter veilig naar Lego City vliegen om daar de post te bezorgen. 


3. LEGO City Hefschroef vrachtvliegtuig - 60021

Het Lego City Vrachtvliegtuig is een cool vliegtuig, want hier worden alle goederen mee mee vervoert.. Plaats de transportband voor de deur van het vliegtuig en plaats de dozen op de band. Vervoer de houtstukken, maar pas op! Ze zijn er zwaar.  Gebruik de vorkheftruck om de stammen in het vliegtuig te laden. Nog even tanken, en dan is het vrachtvliegtuig klaar voor vertrek. 


4. LEGO City Grote Luchthaven - 7894

Wilt je jouw zoon voor zijn verjaardag écht een spectaculair cadeau geven waar hij jaren mee kan spelen? Is je zoon bovendien gek op vliegtuigen en wil hij niets liever dan dagen doorbrengen op Schiphol om te kijken naar alle vliegtuigen die opstijgen en landen? Dan mag deze set van Lego niet ontbreken in zijn speelgoedcollectie. In deze set vind je het vliegveld van Lego City: Lego City Airport. Hier landen en vertrekken de vliegtuigen. Er is een echte aankomst- en vertrekhal en de luchtverkeersleiding neemt plaats in de toren. Bovendien wordt de bagage naar het vliegtuig gebracht met een professionele truck met aanhanger. Deze set mag een echt collectors item genoemd worden. Het is een hele investering, maar wij garanderen je dat jouw kind hier nog jaren plezier van heeft! 


5. LEGO City Vliegveld VIP service - 60102

Op het vliegveld van Lego City wordt er een privévliegtuig klaargemaakt voor beroemde mensen. Met de limousine worden de mensen naar hun privévliegtuig gebracht. De zakenvrouw stapt uit de limousine en neemt plaats in haar stoel in het vliegtuig. Alles staat klaar voor vertrek en vanaf de grond wordt er goed in de gaten gehouden of het vliegtuig kan vertrekken. Wat een mooi cadeau en wat zal je kind hier veel van gaan genieten! Je kunt deze set van Lego City heel eenvoudig online bestellen. Hiervoor koop je niet alleen speelplezier voor de komende tijd, maar ook voor over een paar jaar, want het speelgoed van Lego gaat enorm lang mee. 


6. LEGO City VliegveldLuchtvaartshow - 60103

Wauw! De minifiguurtjes van Lego pakken alvast hun verrekijker, want dit belooft spectaculair te worden. De vliegtuigen van het vliegveld van Lego City zijn van plan om mee te vliegen in een echte luchtvaartshow. Het kind aan wie je deze set cadeau geeft laat de vliegtuigen synchroon door de lucht vliegen. Gaat alles wel gelijk? Gelukkig maar! De vliegtuigen vliegen laag over en halen de stoerste capriolen uit. Hier kan je zoon, dochter of kleinkind uren mee spelen! 


Jouw eigen vliegveld van Lego City

Met de Lego City Vliegveld sets heb jij een eigen vliegveld. Jij moet hier alles regelen! Laad de bagage van passagiers in het vliegtuig vanaf de Lego City Vliegveld passagiersterminal, zodat de passagiers lekker op vakantie kunnen. Of ga jij helpen om de post te bezorgen met de Lego City Vliegveld Starter Set? Leg alle post in de helikopter en bezorg de post bij alle inwoners van Lego City. Vanaf de Lego City Vrachtterminal worden alle belangrijke goederen in het vliegtuig geladen. Zorg jij dat alle goederen meegaan in het vliegtuig? Je hebt gegarandeerd speelplezier met de Lego City vliegveld sets. 

 

Andere categorieën