LEGO Kustwacht & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Kustwacht – LEGO City Kustwacht sets 

Welkom in Lego City! In deze stad bruist het van het leven. Mensen zijn druk aan het werk, en aan het einde van de dag genieten ze nog even aan het strand. Terwijl mensen genieten en ontspannen aan zee, is het Lego City Kustwacht team druk bezig om te zorgen dat iedereen veilig is. Het kustwacht team van Lego City houdt in de gaten of er niemand verdrinkt. Is er iemand in levensgevaar? Of zijn de golven in de zee te sterk geworden? Dan grijpt de kustwacht meteen in met een reddingswatervliegtuig, een kustwachtvliegtuig of bijvoorbeeld een zware reddingshelikopter. Vanuit het kustwacht hoofdkwartier is alles allang klaargemaakt om razendsnelle reddingsacties mogelijk te maken. Red levens en word de held van de stad! Ben jij benieuwd naar de Lego City kustwacht sets? Hieronder hebben wij voor je op een rijtje gezet welke te gekke kustwacht sets er allemaal te koop zijn. Welke vind jij het leukste?

LEGO City Kustwacht

Wil jij levens redden? Dat kan met de Lego City Kustwacht Starter Set. Met deze set houd jij de situatie op het strand goed in de gaten. Je rijdt met je strandbuggy over het zand en je ziet opeens iets gebeuren. Er wordt iemand aangevallen door een haai! Snel rukt de kustwacht van Lego City uit om deze persoon te redden. Gebruik de grote surfplank om de surfer op te halen. Is het je gelukt? Dan ben je de held van de dag! 


2. LEGO City Kustwacht Hoofdkwartier - 60167

Dit is waar het allemaal gebeurt! Op het kustwacht hoofdkwartier werkt het kustwachtteam hard om te zorgen dat levens in Lego City gered kunnen worden! Je werkt met een groot schip met een brug, een draaibare radarschotel, een zoeklicht, een speedboot met boei en een reddingsboot met lanceerfunctie. Ook kan je de helikopter inzetten als dat nodig is! Heb je levens gered? Breng de mensen dan naar de ziekenboeg om ze goed te verzorgen! 


3. LEGO City Reddingsvliegtuig - 60164

Het reddingswatervliegtuig van Lego City met grote propellers is klaar om in actie te komen. Met dit Lego vliegtuig kan je landen op het water en mensen uit de zee redden. Stap vanuit het reddingswatervliegtuig op de jetski. Heb je de schipbreukeling gevonden? Neem hem mee naar het vliegtuig. Je kunt opstijgen vanaf het water en de schipbreukeling aan land brengen. Wat een avontuur! 


4. LEGO City Kustwachtvliegtuig - 

60015


Twee vissers dachten lekker even te gaan vissen op de zee. Maar oh nee, hun boot is lek. Het water loopt steeds verder de boot in. Gelukkig is daar het kustwachtvliegtuig van Lego City! Het vliegtuig vliegt met grote snelheid naar de Lego City boot toe en landt op het water. Breng de vissers snel weer aan land! Met deze set van Lego City heb je gegarandeerd veel speelplezier. En de vissersboot? Die kan écht drijven! 


5. LEGO City Kustwacht Zware reddingshelikopter - 60166

Deze prachtige set van Lego City Kustwacht bestaat uit een zware reddingshelikopter met draaiende rotors, een jetski, een vuurtoren, een schipwrak, een kajak en vier minifiguren, waaronder een haai. In deze set zit alles voor een groot avontuur! Red de minifiguur in de kajak van de gevaarlijke haai. Met je zware reddingshelikopter van Lego City Kustwacht vlieg je zo snel als je kunt om de persoon in de boot te redden! Lukt het jou om er snel genoeg bij te zijn? 


6. LEGO City Kustwacht Reddingsvoertuig - 60165

Het Lego City Kustwacht Reddingsvoertuig is een stoere 4x4 waarmee je makkelijk over het strand kunt rijden. Kan jij de duiker redden voordat de grote octopus hem te pakken krijgt? Rijd over het strand en spring in je reddingsboot. De reddingsboot en de sloep kunnen echt drijven. Zo word je spel nét echt! Met deze Lego City Kustwacht reddingsvoertuig set hoef jij je nooit meer te vervelen. 


7. LEGO City Zeilboot Reddingsactie - 60168

Er is een zeilboot op een rotseiland gevaren! De mast is gebroken en er zwemt een gevaarlijke haai rond het eilandje. De zeiler heeft de hulp van het team van Lego City Kustwacht hard nodig. Vaar met je zeilboot naar het eiland toe om een reddingsactie uit te voeren. Met deze set beleef je grootste avonturen. De mast kan zelfs echt breken. Dit is dé set voor urenlang spannend speelplezier!


Red levens met de Lego City Kustwacht serie! 

Met de Lego City Kustwacht Serie beleef je grootse avonturen. Of je nu met je 4x4 reddingsvoertuig over het strand rijdt, of dat je over de zee vliegt met een zware reddingshelikopter, een kustwachtvliegtuig of een reddingswatervliegtuig, jij kunt levens redden! In het Kustwacht Hoofdkwartier staan alle voertuigen klaar om weg te rijden of weg te vliegen. De kustwacht sets zijn extra leuk als je ze combineert met andere sets, voor avonturen die nog spannender zijn! Voor welke set kies jij? 


Andere categorieën