LEGO Politie & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Politie – LEGO City Politie sets 

In een grote stad als Lego City moet de politie de veiligheid bewaren. De politiemannen vangen boeven, zorgen ervoor dat de boeven opgesloten worden in de gevangenis en voorkomen dat banken leeggeroofd worden. Als politieagent heb je een enorm belangrijke baan. Alle inwoners van de stad rekenen op je! Stel dat jij bij de politie van Lego City zou werken, wat zou jij dan graag willen doen? Zou je rondvliegen in een helikopter? Of rijd jij liever in een snelle politieauto op de snelweg achter mensen die te hard rijden aan? Deel je boetes uit? Of vervoer jij liever de gevangenen naar de gevangenis, om ze in de cel te gooien? Alle taken zijn even belangrijk. Lees welke te gekke sets van Lego Politie er zijn en help de stad om boeven te vangen en de orde te bewaren! Kies jouw favoriete politievoertuig en Lego City Politie set uit en word de held van de stad! 

Lego city Politiet

Deze mobiele commandocentrale van Lego City Politie bestaat uit een mobiele commandocentrale waar een boef opgesloten zit. Je kunt hem in de gaten houden met de beeldschermen vanuit de commandoruimte. Maar de boef ontsnapt! De boef ontsnapt op zijn quad en jij moet hem te pakken krijgen. Stap op je politiemotor of in je politietruck en rijd achter de boef aan. Kan jij hem op tijd vangen? 


2. LEGO City Politiepatrouille Auto - 60239

Rijd door Lego City met de politiepatrouille auto. Houd de straten in de gaten. Is alles rustig en veilig? Verderop zie je een politieagent die het verkeer aan het regelen is. Je besluit hem te helpen. Zet de pionnen op de straat en leid het verkeer de goede kant op. Is het gelukt? Rijd dan weer verder met je politiepatrouille voertuig. De auto met krachtige motor brengt je overal naar toe! 


3. LEGO City Politie Helikoptertransport - 60216

Er wordt een beruchte boef in een mobiele cel naar de gevangenis vervoerd. Jij vliegt boven het voertuig in je helikopter om te controleren of alles goed gaat. Maar de boef wordt door zijn handlanger op een quad bevrijd! Vlieg met de helikopter achter de boef aan, terwijl je collega de boef achtervolgt op de politiemotor. Vang de boef en sluit hem op in zijn cel! Met deze set beleef je spannende avonturen. De helikopter kan zelfs écht opstijgen. 


4. LEGO City Luchtpolitie Drone-achtervolging - 60207

Jij werkt als luchtpolitie in Lego City. In je helikopter vlieg je over de stad om te kijken of alles goed gaat. Maar wat gebeurt daar? Er vliegt een drone rondom het standbeeld op het plein. Een boef probeert met de grijpers aan de drone het standbeeld te stelen. Maak gebruik van je netkanon om de drone te pakken en de plannen van de boef te doen mislukken. Wat een spannende dag om politieagent te zijn in Lego City! 


5. LEGO City Politiearrest op de snelweg - 60242

Boef Vito heeft een kluis gestolen vol bankbiljetten en goudstaven. De politie van Lego City moet hem te pakken zien te krijgen! Race achter de boef aan met je snelle politieauto. Als je hem te pakken krijgt, kan je de boef arresteren op de snelweg. Terwijl je achter Vito aanracet, raakt hij een krat vol vis. De vissen vliegen over de snelweg. Het is je gelukt om de boef tegen te houden. Een geslaagd politiearrest! 


6. LEGO City Politiemonstertruck Overval - 60245

Terwijl de bankbewaker ligt te slapen, klikt er opeens een enorme knal. Een overval! De boeven hebben de kluis weten open te breken met een enorme magneet. En nu gaan ze er vandoor met de buit! Achtervolg de boeven met je politiemonstertruck. Je collega rijdt achter je aan op haar politiemotor. Rijd zo hard als je kunt! Krijgen jullie de hoeven op tijd te pakken? 


7. LEGO City Luchtpolitie Diamantroof - 60209

De politie van Lego City vervoert een kostbare diamant in het politietransport-pantservoertuig dat écht geluid kan maken. Het is een belangrijke vlucht en alles moet goed gaan. Maar wacht eens, iemand is op het voertuig geklommen en probeert de diamant te stelen. De luchtpolitie gaat in het jetpack met vleugels achter de boeven aan. Lukt het jou om de boeven tegen te houden? 

 

 


8. LEGO City Luchtpolitie Parachute-arrestatie - 60208

Ga op pad met de Lego City luchtpolitie! De boef probeert met een parachute naar zijn kameraad in de vluchtbuggy te zweven. Jij moet hem stoppen! Vlieg naar de boef toe met je super snelle politievliegtuig en schuif de haak uit om de boef te pakken te krijgen. Mocht de boef met de parachute boven de zee gaan vliegen, dan neemt Lego City Kustwacht het van je over. Wat een spannend avontuur! 

 


9. LEGO City Politie Bulldozer Inbraak - 60140

Wil jij een spannende dag meemaken in Lego City? Dat komt goed met deze set! De boeven beroven de bank met hun bulldozer. Je collega vliegt in de politiehelikopter boven de bank, terwijl jij in je politietruck klaar zit om achter de boeven aan te racen. Samenwerking met alle politieagenten, de politiehond en het hele beveiligingsteam zijn cruciaal om de inbraak te stoppen. Kan jij deze bulldozer inbraak stoppen? 

 


10. LEGO City Mobiele Politiepost - 60044

Parkeer je mobiele politiepost ergens in Lego City. Vanuit hier kan je uitstekend boeven opsporen. Gebruik je satellietontvanger en je antenne en speur de boef op waar je al lang naar op zoek bent. Ontdek jij in je controleruimte met behulp van je opsporingsapparatuur waar de boef zich schuilhoudt? Ga dan achter het stuur zitten en arresteer de boef. Stop hem in de cel in je mobiele politiepost. Je bent de held van de dag in Lego City!  

 


11. LEGO City Gevangenentransport - 60043

Wanneer je rondrijdt in het voertuig voor gevangenentransport van Lego City heb je een hele belangrijke taak. Jij brengt gevangenen naar de gevangenis. Maar help! Terwijl je een zwaarbewapende boef vervoert, helpt een andere boef hem ontsnappen. Race achter de twee boeven aan en sla ze in de boeien. Zet ze samen in je voertuig voor gevangenentransport. Nu kunnen ze geen kant meer op. Dat was een spannende dag in Lego City! 


LEGO Politie houdt Lego City veilig!  

De Lego Politie heeft een ontzettend belangrijke taak. De politie houdt de stad veilig en arresteert alle boeven. Met welk voertuig ga jij achter de boeven aan? Kies je voor de politiehelikopter die écht kan vliegen, ga je voor de Lego City gevangenentransport set, of achtervolg jij de boef in je politiepatrouille auto? Voor welke Lego City Politie set je ook kiest, je beleeft altijd spannende avonturen! En weet jij de boef in de boeien te slaan en de gestolen buit veilig te stellen? Dan ben je de held van de stad!

 

Andere categorieën