LEGO Treinen & Sets

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en advies over speelgoed

LEGO Treinen – LEGO City Treinen sets 

In Lego City gebeurt er altijd wel wat! Er wonen veel mensen in deze grote stad. De inwoners van de stad reizen veel, naar hun werk, voor een dagje weg of voor een bezoekje aan familie. En één van de beste manieren om te reizen, is natuurlijk met de trein! En daar zijn er genoeg van in de stad. Goederentreinen, passagierstreinen en natuurlijk een uitgebreid station vanaf waar alle treinen naar de verschillende eindpunten vertrekken. De treinen van Lego City brengen niet alleen inwoners, maar ook goederen van A naar B. Met de verschillende Lego City Treinen sets leid jij al het treinverkeer in de stad in goede banen. Je zorgt dat alle mensen en goederen in de juiste trein zitten en dat de treinen naar de juiste bestemming rijden. En dat is een heel belangrijke taak. Met welke trein reis jij rond? Kies de set waar jij graag mee wil spelen. Tijd voor een nieuw avontuur in Lego City! 

lego city treinen

Heb je geen zin om met je Lego Auto naar je werk te rijden? Pak dan de passagierstrein! Vanaf het treinstation van Lego City stap je aan boord van de gestroomlijnde passagierstrein die jou in korte tijd naar je bestemming brengt. Koop een lekkere snack voor onderweg bij de kiosk en stap in de trein. Deze trein kan écht rijden en bestuurd worden met een afstandsbediening. Dat is nog eens veel speelplezier! 

 


2. LEGO City Treinen Vrachttrein - 60198

Er zijn normale treinen waarmee mensen naar hun werk reizen of waarmee mensen een bezoekje brengen aan familie, maar er zijn ook vrachttreinen, waarin goederen worden vervoerd. Vrachttreinen zijn vaak indrukwekkende en grote treinen. Er past ontzettend veel in deze treinen en kinderen kunnen met grote ogen kijken als er een vrachttrein langs komt rijden. In deze ontzettend uitgebreide set van Lego City vind je zo’n vrachttrein op een industrieterrein. De trein komt de goederen brengen, die vervolgens op het industrieterrein verwerkt worden. Laad de goederen in en uit de trein en breng ze naar de plaats van bestemming met de steekkarretjes. Wat een complete set en wat zal het kind hier zoet mee zijn! Deze set is uitstekend geschikt voor speciale gelegenheden die vragen om grote en bijzondere cadeaus. Het is mogelijk om dit cadeau online te bestellen op bol.com.

 


3. LEGO City Passagierstrein - 7938

De verjaardag van een kind mag niet onopgemerkt voorbijgaan en verjaardagen vragen om mooie cadeaus! Wil jij je zoon of dochter die gék is op treinen eens goed verwennen? Dan is dit een schitterend cadeau voor hem of haar. In deze set vindt u de Lego City passagierstrein met genoeg ruimte voor een heleboel minifiguurtjes. Op het station staan al diverse passagiers te wachten tot ze in de trein kunnen stappen. Het is aan jullie (klein)zoon of (klein)dochter de taak om goed op te letten dat de passagiers pas instappen als de trein helemaal stilstaat. Wat een avonturen zal jullie kind beleven met dit mooie speelgoed en wat is het genieten dat dit speelgoed van zo’n goede kwaliteit is dat het jarenlang mee zal gaan. Een mooie investering, dat is wat dit speelgoed van Lego is! 

 


4. LEGO City Treinen Super Pack 4in1 - 66493

Deze uitgebreide Lego City Treinen Super Pack 4-in-1 set bevat een vrachttrein, een treinstation, diverse rails en wissels. Met deze set heb je alles in huis om je eigen spoorlijn te bouwen en de vrachttrein te laten rijden om goederen te bezorgen. De trein kan je besturen met een afstandsbediening. Op welke van de 7 snelheden laat jij de vrachttrein rijden? Pas op dat je geen ongelukken maakt. Wat een te gekke set van Lego City Treinen! 


5. LEGO City Goederentrein Luxe - 7898

Met deze stoere goederentrein van Lego City ga je spectaculaire avonturen beleven. De goederentrein moet volgeladen worden met goederen die vervoerd moeten worden naar plekken buiten de stad. Laat de wagons vol met vracht met behulp van de hijskraan, de vrachtwagen en de vorkheftruck. Leg daarna de rails aan zodat je meteen naar je eindbestemming kunt rijden. Deze trein is bestuurbaar met een afstandsbediening. Wauw, wat een fantastische set van Lego City Treinen! 


6. LEGO City Spoorwegstation - 7937

Heb je een dagje uit op de planning staan? Dan is het tijd om naar het Lego City spoorwegstation te gaan, want met de trein kom je verder dan met de Lego City Bus. Loop over de voetgangersbrug naar het juiste perron en wacht op je trein. Voor reizigers die net op het station arriveren, staat de taxi al klaar om hen verder te vervoeren. Er valt genoeg te beleven op dit station. Ben jij ook zo enthousiast over deze mooie set? 

 


7. LEGO City Station - 7997

Heb je een dagje uit op de planning staan? Dan is het tijd om naar het Lego City spoorwegstation te gaan, want met de trein kom je verder dan met de Lego City Bus. Loop over de voetgangersbrug naar het juiste perron en wacht op je trein. Voor reizigers die net op het station arriveren, staat de taxi al klaar om hen verder te vervoeren. Er valt genoeg te beleven op dit station. Ben jij ook zo enthousiast over deze mooie set? 

 


8. LEGO City Vrachttrein - 60052

Soms zoek je een cadeau dat anders is dan alle andere cadeaus. Wat de aanleiding ook is, je zoekt iets wat uitstijgt boven alle andere cadeautjes. Is je kind wég van treinen en wil je een cadeau kopen dat spectaculair is én dat aansluit op zijn belevingswereld? Dan maak je hem ongetwijfeld enorm gelukkig met deze vrachttrein van Lego City. De goederen worden in de trein geplaatst en de trein brengt de goederen naar het industrieterrein, waar alles uitgepakt en verwerkt wordt. Deze set is uitgerust met een infrarode afstandsbediening, waarmee de trein over de spoortjes kan rijden. Dit is niet alleen mooi, maar ook indrukwekkend speelgoed dankzij de techniek die in deze set verwerkt zit. Zo’n mooi cadeau vind je niet snel meer. 


9. LEGO City Passagierstrein - 7897

Ben je op zoek naar de mooiste treinende van LEGO City? Bekijk dan deze set met de passagierstrein van LEGO City. Een flink cadeau waar je kind vele jaren plezier van zal hebben. Deze set is de droom van elk kind dat van LEGO en treinen houdt. 


10. LEGO City Hogesnelheidstrein - 60051

Met de hogesnelheidstrein leg je binnen korte tijd een hele grote afstand af. Reizen met de hogesnelheidstrein is heel handig, want zo staat u niet in de file en kun je in korte tijd naar steden als Parijs of Marseille. Deze stoere, hogesnelheidstrein van Lego City laat je kind kennismaken met dit concept. De trein ziet er spectaculair en stoer uit en de passagiers wachten op het station. Ze staan klaar om in te stappen! Waar brengt je zoon de passagiers naar toe met de trein? Dat mag hij zelf verzinnen! De trein is perfect te combineren met ander speelgoed van Lego City en is hiermee een mooie aanvulling op ander speelgoed van Lego. Wil je dit cadeau bestellen? Goede keuze! 

 


Lego City Treinen voor de echte treinenliefhebber! 

Ben jij helemaal weg van treinen? Dan zijn de sets van Lego City treinen echt iets voor jou. Kies je voor een op afstand bestuurbare goederentrein? Vergeet dan niet om alle vracht in de trein te laden, zodat de bezorging van de goederen op rolletjes verloopt. Heb jij al een mooie trein van Lego City? Ga dan voor een set met een treinstation, zodat je je Lego City collectie verder kunt uitbreiden. Met deze sets van Lego City kan je je als treinenliefhebber uren vermaken. Voor welke set ga jij? 

Andere categorieën