Over ons

Welkom op Kinderspeelplezier.nl

Benieuwd waar kinderen écht graag mee spelen? Wij geven advies gebaseerd op échte kinderervaringen. Wij zijn er voor ouders, ooms en tantes, opa’s en oma’s, vrienden en ieder ander die op zoek is naar een uniek kindercadeau.

Wilt u weten aan welk speelgoed kinderen plezier beleven en ook nog eens educatief gestimuleerd worden? Wij adviseren en inspireren iedereen die op zoek is naar het leukste kinderspeelgoed. Via onze website weet u zeker dat u een leuk cadeau vindt of geïnspireerd raakt om vervolgens toch te kiezen voor een ander gerelateerd stuk speelgoed.

Wij realiseren ons dat jongens en meisjes totaal andere interesses hebben op gebied van speelgoed. Tevens is leeftijd een belangrijke factor voor het maken van de juiste keuze bij het uitzoeken van een cadeau voor een kind. Loop een willekeurige speelgoedwinkel in en u ziet door de bomen het bos niet meer. Online is de keuze nog groter. Maar waar gaat u het kind echt blij mee maken? Daarom hebben wij voor zowel jongens als meisjes per leeftijdscategorie een overzicht gemaakt van het leukste speelgoed.

Bijzondere aandacht besteden wij aan Lego en Duplo. Dit is uniek en tijdloos speelgoed. Immers, wie is er niet mee opgegroeid?

Kinderspeelplezier.nl is uw kompas in de jungle van het speelgoed.