Privacy Policy

Inleiding

Kinder Speelplezier neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@kinderspeelplezier.nl.

Hoe gebruikt Kinder Speelplezier jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Kinder Speelplezier persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Kinder Speelplezier voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Kinder Speelplezier worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde:Financiële administratie
Gegevens:Factuuradres
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Beheer van bestellingen
Gegevens:NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Bestellingnummer
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Afhandelen klachten
Gegevens:NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Bestellingnummer
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Facturatie
Gegevens:NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres, Telefoonnummer, Bestellingnummer
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Verlenen van de dienst zelf
Gegevens:NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Afhandelen klachten
Gegevens:NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:Facturatie
Gegevens:NAW-gegevens, E-mailadres, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren
Grondslag:Uitvoering van de overeenkomst
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar

Website

Doeleinde:Website analytics
Gegevens:Surfgedrag, Locatie
Grondslag:Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:Commercieel belang
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar
Doeleinde:A/B testing
Gegevens:Surfgedrag, Locatie
Grondslag:Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:Commercieel belang
Bewaartermijn:maximaal 1 jaar

Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens?

Kinder Speelplezier heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij gegevens aan ons verstrekt hebt, en omdat Kinder Speelplezier gegevens van andere partijen heeft verkregen. Die andere partijen zijn: Google Analytics en Facebook Inc.

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Kinder Speelplezier over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzage verzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Kinder Speelplezier. Je kunt verzoeken dat Kinder Speelplezier je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Kinder Speelplezier te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Kinder Speelplezier of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.

Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Kinder Speelplezier te verkrijgen. Kinder Speelplezier zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Kinder Speelplezier je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Kinder Speelplezier

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@kinderspeelplezier.nl. Kinder Speelplezier zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Kinder Speelplezier een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Kinder Speelplezier je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Verwerkers
  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Kinder Speelplezier

Het kan zijn dat Kinder Speelplezier verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt Kinder Speelplezier ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Kinder Speelplezier worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Kinder Speelplezier worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Kinder Speelplezier je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@kinderspeelplezier.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Kinder Speelplezier jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@kinderspeelplezier.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy