Review Lego City Hefschroef Vrachtvliegtuig – 60021

LEGO City Hefschroef Vrachtvliegtuig
PostedApril 7, 2020
Byadmin
0

Zoek je iets anders dan een standaard vliegtuig om mee te spelen? Dat kan!


Met dit vliegtuig van Lego City beleef je weer hele nieuwe avonturen. Dit hefschroef vrachtvliegtuig is anders dan andere sets van Lego. 


Waarom? En wat vinden wij van deze set? Hieronder vertellen wij je alles wat je over dit mooie speelgoed van Lego City moet weten. 

Zoek je iets anders dan een standaard vliegtuig om mee te spelen? Dat kan!

Met dit vliegtuig van Lego City beleef je weer hele nieuwe avonturen. Dit hefschroef vrachtvliegtuig is anders dan andere sets van Lego. Waarom? En wat vinden wij van deze set? Hieronder vertellen wij je alles wat je over dit mooie speelgoed van Lego City moet weten.


Productbeschrijving Lego City Hefschroef Vrachtvliegtuig

Deze set bestaat uit maar liefst 393 onderdelen. 


In de set vind je het vrachtvliegtuig, een quad, een plateau om de boomstammen op te leggen, boomstammen, gereedschapstools, drie minifiguren en een hond. 


Het vrachtvliegtuig heeft grote propellers die echt kunnen draaien. De achterklep van het vliegtuig kan open, zodat de boomstammen in het vliegtuig geladen kunnen worden. De piloot en zijn hond kunnen plaatsnemen in de cockpit.


De handleiding van deze Lego City set is erg duidelijk. 


De set is vanwege kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar, maar kan al in elkaar gezet worden door 5-jarigen


Door dit hefschroef vrachtvliegtuig cadeau te doen, beleven kinderen niet alleen een spelervaring, maar gaan ze ook aan de slag met hun fijne motoriek en hun ruimtelijk inzicht. Bouwen was nog nooit zo leuk!


Het Lego City Hefschroef Vrachtvliegtuig is anders dan veel andere vliegtuigsets van Lego.


Dit vliegtuig is niet bedoeld om de inwoners van Lego City naar hun vakantiebestemming te brengen, of om schipbreukelingen te redden uit het water. Nee, dit vliegtuig brengt enorme boomstammen naar de stad, zodat er van het hout nieuwe huizen gebouwd kunnen worden. 


Deze set doet een beroep op de creativiteit van kinderen. Zo kunnen er weer nieuwe verhalen verzonnen worden.


Wij zijn enthousiast over het Lego City hefschroef vrachtvliegtuig. Jij ook?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy