Review Lego City Kustwacht Vliegtuig – 60015

Lego city Kust vliegtuig
PostedApril 10, 2020
Byadmin
0

Spelen en levens redden in één klap! Dat kan met het kustwacht vliegtuig. Met dit te gekke vliegtuig van Lego City kunnen kinderen grote avonturen beleven.

Met een vliegtuig landen op het water, varen met een vissersboot, én levens redden wanneer het schip dreigt te zinken. 

Wil je weten waarom wij zo enthousiast zijn over deze set van Lego City? Lees dan gauw verder. 


Productbeschrijving Lego City Kustwacht vliegtuig

De Lego City kustwacht vliegtuig set bestaat uit een watervliegtuig, een visserspoot en drie minifiguren. Het watervliegtuig is uitgerust met twee grote propellers. De cockpit van het vliegtuig kan geopend worden, waardoor hier een piloot minifiguur kan plaatsnemen. De vissersboot is uitgerust met twee hengels en accessoires, zoals gevangen vissen. De set is helemaal compleet voor een uitgebreid fantasiespel! 

 

Dankzij de duidelijke handleiding kunnen kinderen vanaf 5 jaar het kustwachtvliegtuig én de bijbehorende vissersboot zelf in elkaar zetten. Terwijl kinderen de set in elkaar zetten, kunnen ze hun motoriek en hun ruimtelijk inzicht verder ontwikkelen. Dit speelgoed van Lego is dus niet alleen leuk, maar ook leerzaam! Voor kinderen onder de 5 jaar is deze set niet geschikt, vanwege de kleine onderdelen. 

 

Dankzij de goede kwaliteit van Lego speelgoed gaat dit vliegtuig van Lego City jaren mee. Kinderen kunnen het vliegtuig ook uit elkaar halen en opnieuw bouwen, of de steentjes gebruiken om nieuwe dingen in elkaar te zetten. Je leest het al: met het kustwacht vliegtuig van Lego City zijn de mogelijkheden eindeloos. Een geslaagde Lego set! Ben jij net zo enthousiast? 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy