Review Lego City Reddingswatervliegtuig – 60164

LEGO City Reddingswatervliegtuig
PostedApril 10, 2020
Byadmin
0

Voor fans van Lego City is er nu het reddingswatervliegtuig. Dit vliegtuig van Lego City vliegt door de lucht om te kijken of er iemand in het water gered moet worden. Wil je weten wat er precies in deze set zit en waarom je deze set écht moet kopen? Wij vertellen het je allemaal. 


Productbeschrijving Lego City Reddingswatervliegtuig 

De Lego City reddingswatervliegtuig set bestaat uit een reddingswatervliegtuig, een jetski en een reddingsvlot. In de set zitten 2 minifiguren. Het reddingswatervliegtuig heeft propellers die echt kunnen draaien, een cockpit die open kan en een achterklep die open kan. Achterop het reddingswatervliegtuig kan de jetski geplaatst worden. In deze set zitten kleine onderdelen. Daarom is het reddingswatervliegtuig van Lego geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. 

 

Dankzij de duidelijke handleiding in de set, kunnen kinderen vanaf 5 jaar het reddingswatervliegtuig van Lego zelf in elkaar zetten. Niet alleen het spelen met het vliegtuig is leuk, maar het in elkaar zetten van het vliegtuig is al een avontuur op zich. 

 

Met dit Lego vliegtuig van Lego City kan je uren spelen. Het prikkelt de creativiteit van kinderen om zelf verhalen te verzinnen en hun fantasie te gebruiken. Dit reddingswatervliegtuig is extra leuk in combinatie met andere sets van Lego City. Zo kunnen kinderen de Legostad compleet maken. 

 

Omdat Lego van een goede kwaliteit is, gaat dit speelgoed jaren mee. Je kunt de legosteentjes in deze set niet alleen voor het reddingswatervliegtuig gebruiken, maar ook combineren om nieuwe dingen te bouwen. Deze set van Lego City bezorgt jong en oud gegarandeerd veel plezier. Een aanrader!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy