Review Lego City Vliegveld Vrachtvliegtuig – 60101

PostedApril 10, 2020
Byadmin
0

Het ene vliegtuig brengt passagiers naar hun vakantiebestemming, en het andere vliegtuig zorgt ervoor dat postpakketten bezorgd kunnen worden!

Met dit Lego City vliegtuig worden de poststukken naar de juiste plek gebracht. 

Benieuwd wat wij vinden van dit Lego City Vliegveld Vrachtvliegtuig? Lees dan snel verder! 


Productbeschrijving Lego City Vliegveld Vrachtvliegtuig 

Deze Lego City set bestaat uit een vrachtvliegtuig met achterklep, draaibaar neuswiel, een voertuig met palletwagen voor het in- en uitladen van de poststukken, 4 postpakketten, een walkie-talkie en twee minifiguurtjes (een piloot en een vliegveldmedewerker). De cockpit en de achterklep kunnen worden geopend en er passen precies 4 postpakketten in de achterklep van het Lego vliegtuig. De piloot kan in het vliegtuig worden geplaatst. 

 

Het speelgoed uit de Lego City Vliegveld Vrachtvliegtuig set is zeer geslaagd voor kinderen die van vliegtuigen houden. Deze set biedt voldoende ruimte voor kinderen om hun fantasie te gebruiken en zelf verhalen te verzinnen. Het speelgoed is heel degelijk en gaat jaren mee. Zo kan niet alleen de huidige, maar ook de volgende generatie genieten van deze Lego set. 

 

Met deze set biedt je kinderen van 5 jaar en ouder een geweldige uitdaging. Ze kunnen de set in elkaar zetten en leren hoe ze moeten bouwen. Breid je verzameling Lego speelgoed uit met andere Lego sets van Lego City om de stad compleet te maken. Met deze set wordt het genieten van eindeloos speelplezier!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy