Review Lego City Watervliegtuig – 60070

Lego city watervliegtuig
PostedApril 10, 2020
Byadmin
0

Ben jij benieuwd of het Lego City watervliegtuig een geschikt cadeau is?

Lees hieronder wat er allemaal in deze Lego City Vliegtuig set zit, wat je ermee kunt en waarom dit speelgoed echt een succes is! 


Productbeschrijving Lego City Watervliegtuig

In deze set van Lego City zit een watervliegtuig, een windmast en een minifiguurtje in de vorm van een piloot. De set bestaat uit verschillende onderdelen die in elkaar gezet moeten worden. Je kunt de handleiding gebruiken om te zien hoe je het watervliegtuig van Lego City in elkaar kunt zetten. Dit staat allemaal heel duidelijk beschreven, waardoor kinderen het vliegtuig zelf kunnen bouwen. Omdat er kleine onderdelen in deze set zitten, is dit speelgoed niet geschikt voor kinderen die jonger zijn dan 5 jaar. 

 

Dit vliegtuig van Lego is geslaagd speelgoed! Het is leuk om het vliegtuig in elkaar te zetten. Hiermee ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek en ruimtelijk inzicht. Met dit speelgoed prikkel je bovendien de fantasie van kinderen. Het watervliegtuig kan door de lucht vliegen, of juist op het water drijven als een boot. Kinderen kunnen hun eigen verhalen verzinnen rondom het Lego City watervliegtuig, wat eindeloos speelplezier oplevert! Het is extra leuk om het watervliegtuig te combineren met andere sets van Lego City. Kinderen kunnen met verschillende sets van Lego City een nieuwe wereld creëren waarin ze allerlei avonturen beleven. 

 

Dit speelgoed is geschikt voor jong en oud en gaat jarenlang mee. Hierdoor kunnen meerdere generaties van dit watervliegtuig genieten. We raden dit product zeker aan!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy