Run op Trampolines! Deze trampolines zijn wel snel leverbaar

PostedApril 16, 2020
Byadmin
0

Het Lego City Passagiersvliegtuig is een set in de vliegtuig serie van Lego City. In deze review vertellen we je alles over deze set. Wat zit er in de set, wat kan je ermee en waarom moet jij het kopen? Lees gauw verder! Hopelijk ben je straks net zo enthousiast als wij.

LEGO City Hefschroef Vrachtvliegtuig

Productbeschrijving Lego City Passagiersvliegtuig 

In deze complete bouwset van Lego City vind je een vliegtuig, een sleepwagen, een markeringspaal en 3 minifiguurtjes. Het passagiersvliegtuig is ruim 38 centimeter lang en is ongeveer 8 centimeter hoog. Doordat het speelgoed van Lego erg stevig is, kunnen kinderen zorgeloos met het passagiersvliegtuig spelen. Omdat deze set kleine onderdelen bevat, is de set niet geschikt voor kinderen jonger dan 5 jaar. 

 

Het vliegtuig moet eerst in elkaar gezet worden met behulp van de handleiding. De instructies in de handleiding zijn duidelijk en zorgen ervoor dat het passagiersvliegtuig gemakkelijk en snel in elkaar gezet kan worden. Jonge kinderen kunnen dit ook zelf doen, waardoor ze niet alleen genieten van leuk speelgoed. Tijdens het in elkaar zetten van het vliegtuig werken kinderen aan de fijne motoriek en ontwikkelen ze ruimtelijk inzicht. Zo komen spel en leren samen in deze te gekke set van Lego City. 

 

Door te spelen met het Lego City passagiersvliegtuig worden bovendien de creativiteit en het fantasiespel van kinderen gestimuleerd. In deze set zit alles voor een geweldig avontuur! Door deze vliegtuig set van Lego City aan te vullen met andere sets van Lego City, creëer je een complete stad en verdubbel je het plezier. Dit Lego City Passagiersvliegtuig is een absolute aanrader!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *
Deze site maakt gebruik van cookies. Oké‚ sluiten. More Info
Privacy & Cookies Policy